Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

(mthfr c677 homozigot) bu konuda hiç bi bilgim yok henuz. doktor verdi bende başladım bi arkadaşıma sordum oda senin dediğini dedi homozigot diyince doğrudur doğumdan sonra bile kullanman gerekebilir felan dedi coraipin folbiol ve bide vitamın verdi ayrıca hergün 1 tane kullanmam için dün vaktim olmadı bugun biraz geçmişteki konşulanları felan okurum bakalım bide benim en çok kafama takılan benim ilk hamileliğimde hiç bi sorun yaşamadım sorunsuz bi şekilde kızımı sağlıkla kucağıma aldım 3 yaşını doldurdu maşallah ona kardes yapmak isteyince sorun yaşadım medem bu gen bende vardı kızımda neden olmadı allah yüzüme bakmış vallah rabbime şükürler olsun

Son düzenleme:
canım ben bugün samatya cerrahpaşaya gittim ama tahlilin adını bilmiolar sizin yazılarınızı okudum heterezigot falan diyosunuz nedir bu tahlillerin adı.senağlama

üniversite hastanesinde infertilite bölümüne randevu alıyorsun.ordan yazıyorlar zaten.....mthrf gen mutasyonu,antitrombin3,proteinc,proteins,aktive protein c rezistansı.......hepsinin adı genel olarak trombofili paneli...yakınsan cerrahpaşaya git.ben yeni yaptırdım reçetelerden bakarak yazdım .umarım yardımcı olmuştur.

merhaba arkadaşlar bende 2 düşük yaşadım ve kan pıhtılaşması var bende de factor v leiden heterozigot ve mthfr 1298 heterozigot 2. düşüğümde 0,2 fragmin kullandım ama yeterli olmadı. 3. düşüğü yaşamak istemiyorum artık. ankaradayım ve doktorum serdar oğuz, 3. gebeliğime onunla devam etmek istiyorum. acaba kendisine giden oldu mu ben daha ilk kez gittim ve çok memnun kaldım..bir de hangi ilaçları kullanıyorsunuz bana dodex iğne , elevit, çinko ve folik asit verdi..

canım canını sıkma demekki vakti değilmiş birde rahat ol kafaya taktıkça uğraştırıyor doktor kime karar verdin

canım değerlerin neyki doktor gebelikten önce iğne kullandıracakmış anlayamadım genelde coraspin veriyorlar gebelikten önce iğne kullanan pek yokda birde iğnenin dozu ne

canım bende iğne kullandın gebelikten önce başladı doktorum ama yine fayda etmedi tekrar kaybettim gerçi bu sefer ilerleme kaydettim kalp atışı duyarak daha öncekilerde duymamıştım

banda clexane iğne çinko folbiol b12 kullandırıyor

canım benim mutasyonum mthfr heterzigot
gebelik öncesi clexane 0.2iğne folbiol çinko b12
bu sefer gebelikte birlikte serumda verecekmiş

evet ben gittim ama hiç memnun kalmadım bnde 4 düşük yasadım 2 düşükten sonra serdar beye basladım 3 ve 4 düşüğümü onun hastasıyken yaptım 4 düşükten kanamam basladı dedıgımde yat dedı muanesıne gelmek ıstedıgımde ise gerek yok sen yat dinlen dedı yanına cagrıp gel muane edeyım bıle edemedı bu nasıl ılgısızlık anlmadım 4 bebegımın düşmesının nedenı sırf serdar beyın ılgısızlıgı yuzunden oldu para almaya gelınce çok ıı ama senı etkılemek ıstemem ama ben hiç ama hiç memnun degıldım hatta 3 düşükten sonra degısıtırmek ıstedım ama cevremdekıler cok ıı doktor devam et dedıler keske onları dınlemeseydım çünkü içime sinmemişti bırde senın daha ıkınci düşüğündü degıl mı demesi benı çileden çıkardı dalga gecer gıbı dosyamda kac dusuk yaptıgım yazıyordu 4 düşüğüm dedım

verdığı ılaclarda hep yanı degısımıyo banada aynısını verdı dodex,çinko,elevit,folok asit hep aynı ezberlemıs gıbı bakalım senın pıhtılaşma sorununla benım gıbı aynı mı aynı ilacları verıyorsun hiç degısmıyo ılaçları herkese aynılarını yaz gitsin

geçmiş olsun canım yaa( senin pıhtılaşma faktörlerin hangileriydi.. bana çok cana yakın geldi ve de ilgilendi ama dediğin gibi olabilir de hangi doktora gittiysem hepsi bi asık surat ve ilgisizdi ama serdar beyi öyle bulmadım beni ikna edene kadar uğraştı.. inşallah aynı şeyleri yaşamam seninle.. sen şuan kime gidiyorsun?

selme merhaba.. öncelikle hayırlı olsun.. inşallah sağlıklı bi şekilde hamileliğin devam edip, kucağına bebişini alırsın. bende de faktör v leiden var. 2 kez 7-8. haftalarda kalp atışı duyulamadığı için kürtaj oldum. 3. hamileliğimde kese görüldüğünden itibaren (5. haftada)fraxparine 0,3lük dozdan günde 2 kez iğne kullandım. bi de pıhtılaşmnın olduğunu öğrendiğimden itibaren corasprin ve folbiol kullandım.. çok stresli bi süreç canım lütfen moralini yüksek tut. herşey güzel olucak inşallahh

Merhabalar redmask sanırım sende ankara da yaşıyosun, bende de factor v leiden heterozigot var ve 2 kez düşük yaşadım senin gibi.. ankara da hangi doktora gittin? ben şuan yeni bir doktora gittim ama hala merak ediyorum başka kimleere gidebilrim diye...sağlıklı bir şekilde bebişine kavuşmuşsun darısı bizim başımıza..

Bİr hafta var diyorsun yerleşme kanaması falan olmasın? İlaç kullanma sen gene de bakarsın kuzu yer açıyordur kendine o yüzden kanaman olmuştur

Yok yok adet olmuşum, zaten o kadar çok kanamam varki kuzucuklar kendilerine yer degil olsa olsa petrol kuyusu açıyor olabilirler :)
Bu ayı kendi halimize bıraktı doktor, bir sonraki ay kendi kendimize becerememişsek ya tekrar aşılama ya da tüp bebek diyor...

merhaba arkadaşlar. bende 2 düşük yaşadım.kırkım çıkmadı daha oyüzden tahlil ve araştırma yapılmadı henüz. neyden olduğunu bilmiyorum. ilki 5 haftalıkken kontrole gittiğimde düşük olacak kese gözükmüyor dedi.2. gebeliğimde 10 haftalıkken kalbi durdu kürtajla alındı. sizden öğrenmek istediğim bir şey var. 2. hamileliğimde avcumun içinde ve parmağımda küçük kırmızı noktalar oluştu. halada duruyor. kan toplamış gibi duruyor. pıhtılaşmadan dolayı düşük yaşadığınız için size sormak istedim. sizdede böyle bir şey varmı acaba. cevap verirseniz sevinirim.

benimde 2 ay klomen ve o tarzda bi iğne kullandım canım olmadı daha sonra gitmedim kendiliğinden oldu inşallah seninde öyle olur

benim böyle bi durumum olmadı canım

Bende olmadı böyle birşey.

allah razı olsun kuzucum aynen sende ismen dualarımdasım
sen naptın tahliller falan napcaksın

allah razı olsun kuzucum aynen sende ismen dualarımdasım
sen naptın tahliller falan napcaksın

saol canım duaların için.noldu şimdi aşılama yapıldımı sonuç ne zaman belli olacak.ben henüz beklemedeyim bebeğin patolojiden sonucunu bekliyoruz.pgt ile tüp bebek düşünüyorum.onada maddi açıdan hazır değiliz henüz.psikolojim alt üst durumda idare ediyorum işte.hastaneye gitmek doktor görmek hiçbişey yapmak istemiyorum çok yıprandım..şimdilik bekliyorum bakalım çaresiz bi şekilde.korunuyoruz şuan ama adetimide iki gün geçti acaba hamilemiyimki diye düşünüyorum ama psikolojik olarak stresli olduğum için gecikmiş olabilir...hayırlısı demekten başka bişey gelmiyor elimden..rabbim inşallah hayırlısıyla yüzümüzü güldürür...sevgilerle..allaha emanet ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…