Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

heterozigotta neden iğne vermiyorlar ki,bilgin var mı?

selam canım ben 3 cü düşüğümü 3hafta önce yaptım bana pıhtılaşma olabilir dediler.ama bu tahlilin adı nedir bilmiyorum cerrahpaşada yapılıomuş gittim ama dahiliyeye gidip düşük yaptığımı sölicekmişim orası hematolojiye sevk edecekmişş.bu tahliller isim olarak nedirr. lütfen cevap verirmsin.rabbim kimseyi özendirmesin.ben çok imreniyorum bebeği olanlara hayırlısı inşallah hepimizin kalbine göre verir rabbim.

oy oy oy maşallah çok sevindim ya
hadi darısı kalp atışlarına sonrada kucagına almaya inş.
ya ben napcam hiç bilemiyorum
şu aşılama çok gereksizdi bence niye inat etti aşılamaya anlamıyorum
içerde durmadıktan sonra aşılama yapsa ne tüp bebek yapsa ne

KVRCK Canım İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

amin kuzucum cümlemizden inş.

bu tahlilleri istbulda nerelerde yaptırabilirim lütfen cevapp yazın.:2::2::2:

canım ben bugün samatya cerrahpaşaya gittim ama tahlilin adını bilmiolar sizin yazılarınızı okudum heterezigot falan diyosunuz nedir bu tahlillerin adı.senağlama

trambofili testleri
ben 3 düşük yaptım araştırılmasını istiyorum dersen yaparlar zaten

cuma günü saat 10 buçuk ta aşılamam var
bana dua edin lütfen inş. bu sefer bebeğim gelirde bırakıp gitmez

canımmm dualarım seninle kuzumm..rabbim yar ve yardımcın olsun..inşallah bebeğin gelicek ve seninle olacak allahın izniyle...okadar gönülden dua ediyorum ki hepiniz için rabbim inşallah kabul eder ve hayırlısıyla hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder.. rabbim hepimizin gönlüne göre versin..allaha emanet olun....

merhaba kızlar 1 ay önce genetik test vermiştim fakülteye bugun sonucunu aldım kan pıhtışamasıymış benimkide napalım rabbim derması dert vermesin doktor hemen iğneye başlattı bugun ilk iğnemi kolumdan yaptılar gösterdiler bana şimdilik eşim yapacak, hamile kalana kadar haftada 2 kez hamile kaldıktan sonra doğuma kadar her gün sizlerin bilgisine tecrubesine çok ihtiyacım olacak

teşekkür ederim canımverdiğin bilgiler için...inşallah uğraştırmaz rabbim bizleri...

canim kan pihtilasmasi ama hangi degerlerinde sorun var. birde homozigotmusun yoksa heterozigotmusun? genelde bende dahil cogu arkadasa igneyi gebelik basladiginda veriyorlarda onun icin sordum hani gebelik oncesinde igne kullanan cok nadir... coraspin veriyorlar gebelikden once gebelik basladigindada coraspine ek olarak da igneyi veriyorlar..:44:

kizlarrrr...
listeyi yaptim ama bilgisayarimda yuklenilmesi gereken program yokmus...jpeg diye bir program lazimmis, bende joeg veya ong yok..bende Word, excel ve power point var...jpeg varsa birinizde ben listeyi e-maille gondereyim siz yukleyin... Buarada bir iki arkadas liste var onceki sayfalarda demis ama ben liste falan goremedim... liste sart bence..birimizin sorunlari ve tedavileri hakkinda bilgimiz olur ve kendimizinkiyle karsilastirma yapabiliriz.. doktorumuza gittigimizdede sorabiliriz... yani cok ullanisli olacagini dusundum ve yapilmasi taraftariyim. yardimci olabilecek olaniniz varsa bilgilendirsin canlarim.

kizlar ben doktoruma diyeti sordum yok oyle bisey..gerek yok dedi...baska birindende duymustum bu diyeti sadece homozigotlar ve homosistein yuksek olanlar kullansin diyordu...yani heterozigotlarin kullanmasina gerek yok diyordu... ne derece dogru bilmem artik....:44:bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…