canım bendede 677 heterozigot var şuan hamileyim hem iğne hemde coraspin kullanıyorum
Bugün esimle alışverişe gitmiştik orda benden akıntı geldi sandim ama baya geldi iç çamaşırımi islatacak kadar eve geldim bir baktım benden kan boşalmış çok korktuk hemen acile gittik doktor baktı bebek hala duruyor dedi Perşembe kendi doktorum bebegin1,8 mm olduğunu söylemişti bu doktor bebek 2,5 mm olmuş dedi ama kalp atisi yok kalbin atması lazım dedi kan aldı eğer hcg düşmüşse yarın bebeği alacağız dedi sok oldum çok korkuyorum nolur benim için dua edin(
Kac haftaliksin canim? bhcg degerine baktilarmi? Birde progesteron kullaniyormusun dusugu onleyici? Rabbim hayirlisiyla bebegini korusun insallah.
Bugün esimle alışverişe gitmiştik orda benden akıntı geldi sandim ama baya geldi iç çamaşırımi islatacak kadar eve geldim bir baktım benden kan boşalmış çok korktuk hemen acile gittik doktor baktı bebek hala duruyor dedi Perşembe kendi doktorum bebegin1,8 mm olduğunu söylemişti bu doktor bebek 2,5 mm olmuş dedi ama kalp atisi yok kalbin atması lazım dedi kan aldı eğer hcg düşmüşse yarın bebeği alacağız dedi sok oldum çok korkuyorum nolur benim için dua edin(
canım cok gecmıs olsun ıns bebısıne bırsey olmaz dualarımız senınle
6 haftalik hamileyim canım kendi doktorum bebeği gördükten sonra bhcg istemedi birde kendi doktorum Perşembe günkü kontrolde önümüzdeki salı gunü kalp atisi görüşeceğini söyledi ama hastanedeki doktor kalbin atması gerektiğini söyledi birde günde 6 tane alttan progestran alıyorum ins bebeğimin kalp atışını görürüm(
Yazmayı unuttum bugün hastanede kanımı aldılar yarın sonucu söyleyecekler
bende de anti düz kas antikoru pozitif çıkmıştı, ayrıca mthfr 1298 heterezigot var, ben de ankaradayken sinan hoca'ya gitmiştim, adam moral bozmaktan başka hiçbirşey yapmıyor, bence kafana hiçbiiey takma, neden hamile kalman 3/1 mişş anlamadım???
beni de ölmeden mezara koyacaktı adam nerdeyseee, sende o var sende bu var birsürü saçma sapan şey söyledi, ondan sonra ankarada 2 profesöre daha gittimm,onlar da çok farklı şeyler söylediler, kafam şu an çok karışıkk, ama sinan beksaç'ın dediklerine aldırmıyorumm
canim insallah bebegin hayirlisiyla sana tutunur, sorunsuz bir gebelik gecirirsin..
allah yardımcın olsun tatlım güsel şeyler düşün olurmu rabbim senin için en güselini nasip etsin inş
canim sorunun neydi peki? bir de coraspin aliyomusun ?
Canım bende kanda pihtilasma var dediler lovenox 0,4 kullanıyorum birde kan sulandirici hap kullanıyorum sen hamilemisin? Sende ne gibi rahatsızlıklar var benim gibi olupta ilerleyen hamilelikler bana umut veriyor ve mutlu ediyor
canim kan pihtilasmasi ama hangi faktor? Bende mthfr1298 heterozigot...var.
Bilmiyorum ki canım ben yurt dışındakim bir çok düşüğüm oldu buradaki doktorlar hiçbirşey anlamıyorlar en sonda özel bir kliniğe gittim oradaki doktor söyledi kan pihtilasmasi olduğunu ama hangi çeşit olduğunu söylemedi peki sen hamilemisin
bende yurtdisindayim. nerdesin sen?
Avusturyadayim canım ya sen nerdesinnn
ingiltere'deyim canim...
Anladım canim peki cocuğun varmış hic düşüğün oldu mu ve hamilemisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?