Hosbulduk ilk hedef 70 15 ekime kadar verebilirmiyim sizce
"nur3357, post: 48257760, member: 447787"]Hosbulduk ilk hedef 70 15 ekime kadar verebilirmiyim sizce
2 haftada 8 kilo vermek çok sağlıklı değil bence
daha ulaşılır ve ulaştığında seni mutlu edecek eksilmeler belirlemelisin
1,5 kilo en fazla bana kalırsa haftada
Spor yapamıyorum pek ama hergun bayır inip çıkıyorum faydası olurmu bide afedersiniz kabızlık için önerileriniz nedir[/QUOTE]Kararli olursan 4 kilo verebilirsin
En fazla 2 sağlıklı olan haftada
Teşekkür ederim boy 1.68 kilo 78 yaş 30benim bildiğim 1 den ötesini vermemeyi öneriyor uzmanlar
ben de 1,5 verdim bir haftada ama bence bu da fazla
kilo ile boy endeksi önemli tabii verdiği kilo miktarında
inşallah daha fazlasını verir
Bugün kahvaltıda peynir zeytin 1 başlama yumurta cay az bal tam buğday ekmeği 2 dilim kadar öğlen yarım dilim kadar mozaik pasta cay akşam yemeğinde patlican yemeği pilav (az) yogurt birazdan 7 otlu bitki cayi (poset) icicem
Biliyorum onu yerken dusundumde ozmn tam diyete girmemstim :) araştırma asamasindaydimmozaik pasta yerine başka alternatifler bulursan daha iyi olur
meyve, kuru yemiş veya kurutulmuş meyve
Bugün kahvaltıda peynir zeytin 1 başlama yumurta cay az bal tam buğday ekmeği 2 dilim kadar öğlen yarım dilim kadar mozaik pasta cay akşam yemeğinde patlican yemeği pilav (az) yogurt birazdan 7 otlu bitki cayi (poset) icicem
3 litre su içtim
1 litresi limonlu
gün içinde aralarla yeşil çay içtim
Semisi emziriyomusunYeşil çay içmiyorum doktor antioksidan icerdigi için demir eksikliği yapıp bebeğe yansıyor yoksa Yeşilçay a hastayım
Yeşil çay içmiyorum doktor antioksidan icerdigi için demir eksikliği yapıp bebeğe yansıyor yoksa Yeşilçay a hastayım
Semisi emziriyomusun
evet maalesef öyle bir eksisi var
demledikten sonra beklediği takdirde antioksidan açığa çıkıyormuş
benim de azaltmam gerekiyor ama kendimi hiç hazır hissetmiyorum
çocuk için değer o daha önemli
bi büyüsün sonra çıkarırsın keyfini
Kızlar nar çiçeği dediğine nedir ne ise yariyorBencede azaltmak iyi nar cicegi içmen yeterliaaslında yeşil çay demir eksikliğini arttırmasn :) ihlamur da etkili mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?