- 30 Ağustos 2011
- 1.074
- 570
- 123
- 35
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
canimdünkü menüm
08:00 1 yumurta, 40 gr peynir
12:00 1 tabak ıspanak, yoğurt
16:00 sütlü nescafe, 15 badem, 1 kuru erik
17:30 1 tane yulaflı bisküvi
19:00 1 tabak tavuk sote, 1 dilim peynir, 1 lokma ekmek
su:2.5 lt
toplam 865 kalori , 44 gr karbonhidrat
canimdünkü menüm
08:00 1 yumurta, 40 gr peynir
12:00 1 tabak ıspanak, yoğurt
16:00 sütlü nescafe, 15 badem, 1 kuru erik
17:30 1 tane yulaflı bisküvi
19:00 1 tabak tavuk sote, 1 dilim peynir, 1 lokma ekmek
su:2.5 lt
toplam 865 kalori , 44 gr karbonhidrat
Çok iyi bildiğimi söyleyemem fakat anladığım kadarıyla her yiyeceğin içinde belirli bir karbondihidrat degeri var. Bu puanlar onu gösteriyor. Normalde vucudumuzun alması gerekenden az karbondihidrat alırsak zayıflıyoruz.bana bi yardim etseniz cok sevinirim kilo vermem sart 77 kiloyum 10 veya 12 kilo vermem lazim
Hosgeldinmrb arkadaslar bu diyeti bi turlu anlamis degilim
Unutkanlığa iyi geldiğini dıymuştumda bunları duymamıştım. Valla dediğin gibi + yönleri iyi ama kitle oluşturması bütün + ları siliyor. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım canım.Canlarim keten tohumu hakkinda goruslerinizi alabilir miyim?
Kimi goguste kitle olusumuna sebebiyet verdigini soyluyor kimi de faydali oldugunu soyluyor.
Bi cok yerde okudum arastirdim keten tohumunun kilo vermeye yardimci kabizlik onleyici besleyici bir besin oldugu kanaatina vardim gel gelelim 1 eksi yan tum artilarimi golgede birakmaya yetti.
Siz hic boyle birsey duydunuz mu?
Çokta kötü gibi gözükmüyor canım kaç puan oldu ki ?
Kac puan canm 70 puani gecmediyse bugunluk byle olsun ttlm 70 puandam fazla tuketirsen kilo veremezsin dye yazyrdu bir yerde ama senn bu disari problemine cozum bulmaliyiz
canım çok yiyormuşum gibi geliyor aslında2 günde 800 gr az gösterdi tartı, çok şaşırıyorum, yarın 3. gün geçer mi, baş ağrısı için ne yemeliyimBas agrisi 2 yada 3 gun oluyor cnm karbonhidrat dusuk oldugu icin. halsizlik ve yorgunlugu da kalori dusuklugu yapiyor kalorini 1000 uzeri tutarsan rahatlarsin
canım çok yiyormuşum gibi geliyor aslında2 günde 800 gr az gösterdi tartı, çok şaşırıyorum, yarın 3. gün geçer mi, baş ağrısı için ne yemeliyim
3 gün öncesi 2,3 paket çikolata , meyveler, cipsler, hamur işleeri yiyordum da yiyordum. vucud baya şaşırdı
tesekkurler arkadasim ozaman bi mutfak terazisi lazim oda bende mevcut zaten eglenceli olcak sanirimHosgeldim canm bende yeninyeni kesfediyorum her yiyecegin kendisine ait puani var ve kilo.vermek.icin 60 dan az puan tuketmen lazim mesela yumurta 0 puan et gruplarini. Haslama ve izgaralari da sifir puan corbalarin da kendine gore puanlari bar dyelm ki bugun sabah yumurta 100 gram peynir yedin sabah puan tuketmedin oglen tavuk haslama 1 kepce 8 puanlik corba ictin6 puanlikta salata yedin oglen de 14 puan aksam yemeginde de 8 puanlik sebze 8 puanlik corba octin aksamda 16 oluur sen toplamda 30 puan tukettin bu sekilde puan hesapliyrsun yiyceklerin puanlari da 1. Sayfa da var ins aciklayablmisimdir sen aklona takilanlari sor bilenler cevaplasin
tesekkurler bakiyorum bahsettigin programa mutfak terazisi kullaniyomusunuz pekiHosgeldin
Cnm gunluk yedigin besinlerin karbonhidrat degerlerini topluyorsun toplamda 40 -60 arasi bir puan yapiyorsun ilk sayfada degerler mevcut. Kafana takilan birsey olursa yardimlasiriz. Akilli tlf varsa fatsecret diyetkolik gibi programlar var ordan da destek alabilirsin puan hesaplarken.
Yok cnm ben kullanmiorum kimi zaman goz karari kimi zaman paketteki gramaja gore ayarliyorumtesekkurler bakiyorum bahsettigin programa mutfak terazisi kullaniyomusunuz peki
Adanada mi yasion cnm bu mevsim ve sicakEvet bugünkü yediklerim
Sabah
100 gr beyaz peynir
100 gr kaşar peyniri
50 gr ceviz
5 adet zeytin
Öğle
Sabahkilerin yarısını saklama kabına koyup peşimde işe götürüyorum
Akşam
Hava çooooookkk sıcak ondan dolayı donatesle yoğurt yedim yoksa bayılacakdım buz gibide 4 lt su içtim
6-7 kaşık civarı canımCanim 1
canim
Tabaktan kastin kac kasik oliyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?