- 19 Ekim 2014
- 3.795
- 4.582
- 248
- Konu Sahibi pinarimpinar
-
merhaba canımm..kişiye göre değişmekle birlikte kaçamaksız bu diyeti yaptığınızda ortalama haftada 2-4 arası gidiyor .. kilon az olduğu için 2 gifder diye tahmin ediyorum.. ben pazartesi başladım bugün 1.5 kilo gitmişti. yani 3 güne 1.5 kilo .. sonraki haftalar bu kadar çok gitmiyor ama ..Günaydın kızlar bu diyeti araştırıyorum 61.1 kg yum vermem gereken 3-5 kilo arası sabah yediklerimi hesaplayayım çok geçmemişse bugünden başlayayım ortalama haftada kaç kg gidiyor
Tşk ederim ben 5 te 5 yaptım 3 gün dayanabildim 3 günde 1700 verdim bugün kahvaltısızlığa dayanamayıp bozdum hesaplama yapayım bakalımmerhaba canımm..kişiye göre değişmekle birlikte kaçamaksız bu diyeti yaptığınızda ortalama haftada 2-4 arası gidiyor .. kilon az olduğu için 2 gifder diye tahmin ediyorum.. ben pazartesi başladım bugün 1.5 kilo gitmişti. yani 3 güne 1.5 kilo .. sonraki haftalar bu kadar çok gitmiyor ama ..
Hoşgeldin canım :) başlangıç kilolarımız hemen hemen aynıymış.Tşk ederim ben 5 te 5 yaptım 3 gün dayanabildim 3 günde 1700 verdim bugün kahvaltısızlığa dayanamayıp bozdum hesaplama yapayım bakalım
MrbArkadaşlar Merhaba bim den uzun galeta lardan aldım hesaplayınca bir galeta 7 oluyor ben burda 3 diye okumuştum ona göre yiyeyim
Yok adana değil avustralyadayım yanıyoruz sıcakdan yaaaaaa acayip sıcak perşembe 39 cuma 41 derece bide nem oranı yüksek nefes alma sorunum var elinde fıs fısla geziyorumAdanada mi yasion cnm bu mevsim ve sicak
Yok ben hiç hesaplamıyorum hesaplasam sanırsam çok kalori çıkar peynirlerden dolayıKızlar karbondihitratı ayarlarken kalorilerinede dikkay ediyormusunuz?
Mesrla 1000 kalorinin üstünde beslenen var mı?
Allah sabir versin diyelim o zamanYok adana değil avustralyadayım yanıyoruz sıcakdan yaaaaaa acayip sıcak perşembe 39 cuma 41 derece bide nem oranı yüksek nefes alma sorunum var elinde fıs fısla geziyorumkızlarrrr dün akşam diyet kola puanı 0 kola içtim bu sabah 800 gr almış gözüküyorum yuhhhh dedim birgünde insan o kadar alırmı su kaybetmişim demekki yerine geldi yalnız 4o puanı geçmeden sırf protein alırsan hergün kilon iniyor onu dikkat ettim hergün tartılıyorum
Protein ürik asitimi arttırıyomuş anlamadım ki. Bide nasıl anladın belirti olarak söylersen dikkat ederiz bizde. Bu arada geçmiş olsun canımmerhaba arkadaşlar.. protein ağrılıklı beslenmemden dolayı ürik asit düzeyim yüksek çıktı.. o yüzden bu diyeti sonlandırıyorum.. sizlere güzel ve sağlıklı kilo vermeler dilerim..sizler de bir ara kontrol ettirin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?