“Karbonhidrat diyeti” ile zayifliyoruz

Günaydın kızlar bu diyeti araştırıyorum 61.1 kg yum vermem gereken 3-5 kilo arası sabah yediklerimi hesaplayayım çok geçmemişse bugünden başlayayım ortalama haftada kaç kg gidiyor
merhaba canımm..kişiye göre değişmekle birlikte kaçamaksız bu diyeti yaptığınızda ortalama haftada 2-4 arası gidiyor .. kilon az olduğu için 2 gifder diye tahmin ediyorum.. ben pazartesi başladım bugün 1.5 kilo gitmişti. yani 3 güne 1.5 kilo .. sonraki haftalar bu kadar çok gitmiyor ama ..

günaydın herkese

ben tam uymadığım halde 64.8 den 63. 8 e düşmüşüm.ben de baş ağrısı yaptığı için canım istemediği halde kuru incir fındık ceviz yiyorum şuan

Tşk ederim ben 5 te 5 yaptım 3 gün dayanabildim 3 günde 1700 verdim bugün kahvaltısızlığa dayanamayıp bozdum hesaplama yapayım bakalım

Kizlar bugun menunuzde ne var ana yemek olarak
Ben biber dolmasi yapacam pirincli degil kiymali olacak size de fikir olabilir diye soylemek istedim dolma harclarinin hepsini koyuyoruz pirinc yerine kiyma kullaniyoruz
Hi bu arada bugun ara ogun yaptim yogurdun icine toz tarcin kuru incir biraz keten tohumu koyup blenderdan gecirip hazirladim tadi guzeldi tavsiye ederim.

Söylediğin iyi oldu canım kaç gündür aklımda biber dolması vardı karbondihitratı çok diye yapmıyodum. Yarın hemen yapıyım

Kahvaltı
Çeyrek katmer
1 yumurta
2 kiraz domates
Çeyrek salatalık
5 yeşil zeytin
Kibrit kutusu beyaz peynir
Biraz maydanoz

Akşam
Yağsız mısır unlu hamsi
Soğan salatası
1.5 bardak limonata

Ara
Yarım çikolatalı gogret (dayanamadım )
1 tane ceviz

Toplamda 50.38 karbondihitrat oldu.

Adanada mi yasion cnm bu mevsim ve sicak
Yok adana değil avustralyadayım yanıyoruz sıcakdan yaaaaaa acayip sıcak perşembe 39 cuma 41 derece bide nem oranı yüksek nefes alma sorunum var elinde fıs fısla geziyorum kızlarrrr dün akşam diyet kola puanı 0 kola içtim bu sabah 800 gr almış gözüküyorum yuhhhh dedim birgünde insan o kadar alırmı su kaybetmişim demekki yerine geldiyalnız 4o puanı geçmeden sırf protein alırsan hergün kilon iniyor onu dikkat ettim hergün tartılıyorum

Kızlar karbondihitratı ayarlarken kalorilerinede dikkay ediyormusunuz?
Mesrla 1000 kalorinin üstünde beslenen var mı?

günaydınlarrr
ben de kalori hesaplamıyorum 1 dilim ekmeğimi tereyağında kızartıp keyif yaptığım bile oluyor

bir önerim var haftasonu ben buraya fazla giremem ve kaçırabiliriz yediklerimizi rehavetten, cumadan cumaya kilo bildirim yapsak diyorum siz ne dersiniz, diğer guruplarında cuma günü

Günaydın :) pazartesi diyolardı ama benim için fark etmez size uyarım :)

Kızlar akşama brokoli düşünüyorum ama sadece salatasını biliyorum. Siz salata dışında nasıl kullanıyosunuz tüyo verseniz azcık

Allah sabir versin diyelim o zaman
Hergun protein yeme cnm bobreklere cok yuklenirsin fazla protein zararli olabilir birgun sebze diger gun protein diger gun bakliyat vs seklinde yiyebilirsin. Ben 3 gunden fazla yemiyorum mecbur kalmadikca.

Gunaydinlarrrrr
Kahvalti
-2 adet haslanmis yumurta
-beyaz peynir
- maydanoz
- domates
- salatalik
-5 adet siyah zeytin
(sebzelerden azar azar)
Ara ogun
-yarim kase yogurt
- 1 adet kuru kayisi
- 1 cay kasigi keten tohumu
Ogle
-10 adet cig badem
-1 kucuk elma
-1 bardak yogurt
Ara ogun
- 10 adet cig badem
-Sekersiz turk kahvesi
-1 kucuk kare bitter
Aksam
- tavuk izgara
- yesil salata
- sekersiz turk kahvesi
( puanimi 55 civarina cektim 40 bana yaramadi kilo vermem durdu bir de boyle denemeye karar verdim )

merhaba arkadaşlar.. protein ağrılıklı beslenmemden dolayı ürik asit düzeyim yüksek çıktı.. o yüzden bu diyeti sonlandırıyorum.. sizlere güzel ve sağlıklı kilo vermeler dilerim..sizler de bir ara kontrol ettirin derim

Protein ürik asitimi arttırıyomuş anlamadım ki. Bide nasıl anladın belirti olarak söylersen dikkat ederiz bizde. Bu arada geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…