- Konu Sahibi pinarimpinar
-
herkes tartıldı mı ki bugunUzsdıkca uzadı . Kim ne vermiş merak etmiyorum desem yalan olurbugün liste yapsan aslında motive açısından iyi olur canım. Tabi bu benim düşüncem.
Hoşgeldin :) takiple olmaz bir hafta dene barihmm merak ettim takibe aldım konuyu
kilolarıyla son 5 yıldır başı dertte olan biri olarak
3 yıl önce dukan deneyip şımarıp bırakan 2 yıl sonrasında geri alan biri olarak kayıt ediyoprum
Oda doğru sabah tartılmayan olabilir. Tartılanlar yazsın bariherkes tartıldı mı ki bugun
yazın yazın da ferahlayın kızzz
Başlangıç kilonuzu ve bugunku kilonuzu yazın bakalım liste alalım canlarım
Bende pek uyamazdım diyetlere ama bu diyeti gayet iyi yapıyorum kendime şaştım . Tam gaz debam ediyorumdeneyeceğim
pazartesi başlayayım
işyerindeyim eve gidince inceleyeyim haftasonu eve alışverişimi yapayım
ve inşallah bu sefer bırakmam diyete başlıyorum öğle yemeğinde bırakıyorum akşamı bile göremiyorumçok iradesisizim
en azından veriosunOda doğru sabah tartılmayan olabilir. Tartılanlar yazsın bari. Ben yazıyım hemen 61.900 le
5 kasım kalori sayımıyla başladım diyete 10 günde 60.400
15 kasımda karbondihidrat diyetine başladım 6 günde 59.400
Nen yavaşmı veriyorum. Haftada 1 kilo normalmi kı
Evde 2 yaşında oğlum var. E haliyle çocuk abur cubur yemeden olmaz. Benimde hayır diyemediğim çikolata türleri. O kadar zor yutuyorum ki kendimi. Bazen minnacık ufak bi parça kaçıveriyoben bu hafta aldıklarımı anca verdim haahah
diyete ilk 77,8 ile başladım 2 aydır yapıorum arada kaçamak gunlerı de yaptım
gecen hafta 67,8
bugun 66,8
bak tutuyorum yazacagına yutuyorum yazmıssın bacım bilinç altı işteEvde 2 yaşında oğlum var. E haliyle çocuk abur cubur yemeden olmaz. Benimde hayır diyemediğim çikolata türleri. O kadar zor yutuyorum ki kendimi. Bazen minnacık ufak bi parça kaçıveriyokarbondihitratı az tatlı olsada yesek
est. ne demek hosgeldin cnmP pinarimpinar
kızlar buraya uğramıyorum ama ben de k.b.diyeti yapmaya çalışıyorum.
geçen haftadan bu yana 1 kilo gitti.
ama çarşamba akşam tıka basa yemesem 1 kilo daha gitmişti.
haziranda başlamıştım.
4 kilo verdim.
arada bıraktığım çok oldu tabi.
geçen hafta 65 idim.
bu hafta 64.
eğer beni de aranıza alırsanız çok mutlu olurum.
hergün spor yapmaya çalışıyorum ayrıca.
yeni hedefim 63.
zaten 62 de kalmayı düşünüyorum.:)
fatsecret kullanıyorum fakat bazı yıyecekler orada yuksek verılmıs diyet listemizle karsılaştırıyorum daha sonra giriyorum fatsecreta.fatsecret den mi yapıyorsunuz ölçümü?
Gercekten bilinc altimda o yatiyodubak tutuyorum yazacagına yutuyorum yazmıssın bacım bilinç altı işte
60 ı gecme istediğini yap
yavas ver saglıklı ver
kısıtlanınca daha beter bozuyor ınsan kendını ben oyleyım mesela
yedıgın dürümün içindeki malzemeye göre degişir bence o onunla bı karsılastır cnmtavuk dürüm kaç k.b dir?
fatsec.... de 54 diyor.
doğru mu?
15 mi. Doğru mu acaba .Aksama dürüm yiyorum hemendiyetkolik de dürüm 15 diyor.
sanmam cnm lavaş 15 i gecer zatendiyetkolik de dürüm 15 diyor.
sebze ve tavuk göğsü vardı sadece.yedıgın dürümün içindeki malzemeye göre degişir bence o onunla bı karsılastır cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?