Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

Büyük ihtimalle bosanmaz ayrılma ayağınla kardesini elde tutuyor.bence karisini arayip soyleyin sahip ciksin kocasina.gerci benim kocam yapmazz der kardesin suclu olur ama en azından adam elini ceker kardesinden...

Burdaki evli hanimlar vurun kahpeye mantiginda yaklaşmislar.kizin suçu tabi.bebekli masum evli adami basran cikarmis.sende kardesini reddet .gorusme.siz ne kafasindasiniz pardon kardes senin kardesin canim.ne demek reddetmek.tanimadigin bir kadını bu kadar dusunuyorsun demek. Olaylarin ic yüzünü kimse bilemez.kimsenin kocasida baştan cikmak istemezse cikmaz bu kadar net.su masum evli erkeklerin çilesi nedir ya böle. Herkes bunlarin pesinde.gecin bunları kardeşim cevremde bir sürü erkek citir kiz kapma pesinde.

Bilhassa sizin için çok zor bir durum. Kardeşiniz, canınız evet ama sizinde takdir ettiğiniz gibi şu an çok büyük bir yanlışın içinde.

Ben olsam söz konusu adamla konuşurdum. Kendisini, ailemi ve kendi ailesini durumla ilgili olarak bilgilendirmekle tehdit ederim. Çok ağır konuşurdum.

Kız kardeşinizin silkinmesi lazım, bu yaptığı şeyin ne olduğunu, insanların ona ne gözle bakacağını açıkça söylemelisiniz. Bence bu iş güzellikle konuşarak çözülmez. Sert çıkmak lazım.

çok ayıp evli erkeklerden uzzak durun bayanlar bugün başka bayanın başına gelen yarın senin başına gelebilir şimdi seni seviyor yarınn da başkasını sevecektir emin ol ,eşine üzülüp acımayan sanamı acıyacak biraz akıllı olun bekarmı kalmadı yeryüzünde diyormuşummmm

Kizlar hepinize tesekkur ederim. Kardesim su an adamla konusmadiklarini soyledigi icin sessizce bekliyorum. Dokuman istedim haftaya adresime gelir. Ona gore bir adim aticam.
Adam bosanmaz diye avutuyorum kendimi ama olur da adam bosanirsa o zaman bu ikisini ayirmak cok daha zor olacak
Kardeşime anlatiyorum. Sadakatsizlik kisisel bor ozelliktir bir huydur. Bir adam ya da kadin ihanet etmenin tadini bir kez aldiysa bundan vazgecmez, adrenalin tutkusu gibi asla bir taneyle yetinmez... ama anlanak istemiyor.
Bu arada ben de kayinvalidemi cagirdim memleketten. Bu sabah geldi hafta sonu donmek zorunda. Ben de hafta sonuna kadar kendimi toparlamak zorundayim.

8lr abla olarak seni takdir ettim onun hayatı demedin mücadele ediyorsun , umarın herşey olumlu sonuıçlanır

8lr abla olarak seni takdir ettim onun hayatı demedin mücadele ediyorsun , umarın herşey olumlu sonuıçlanır

Keske elimden daha fazlası gelse...
O benim su dunyada kizimdan sonraki en degerli varligim. Gozumun onunde hem kendi hayatini hem ailemizi mahvetmesini izleyemem elimden geleni yapicam ama her seyi duzeltemeyecegimi de biliyorum. Sadece yapabilecegim her seyi yapmaliyim. Gerisi kader olur herhalde....

evet, kesinlikle. Koskoca insanlar sonucta. Sabrina hayran kaldim, ve adamin karisina ve cocuguna cok uzuldum.

adamın karısına aldatıldığının söylenmesi gerek bence
bu kiminle aldattığı söylenmeden de yapılamaz mı
o zaman adam sepetler bence kardeşini yoksa idare etmeye devam eder ikisini birden

adamın karısına aldatıldığının söylenmesi gerek bence
bu kiminle aldattığı söylenmeden de yapılamaz mı
o zaman adam sepetler bence kardeşini yoksa idare etmeye devam eder ikisini birden

Kadina aldatildigi soylenirse arastitir ve bulur bence. Ben olsam bulurdum.... tabi bilemiyorum kadin belki de her seyin farkindadir kocasinin gece yarilari biriyle saatlerce mesajlastigini farketmemesi imkansiz geliyor bana.
Su an konusmuyoruz diyor kardeşim. Odasinin kapisi acik yatiyormus annem caktirmadan kontol ediyor surekl. Bisey farketmemis. Belli ki kardesim adamin bosanmasini bekliyor, adam bosanmazsa tekrar yuzune bakmaz heralde o kadar da aptal değildir. Gece gunduz dua ediyorum adam bosanmasin diye her ne kadar ihtimal vermesem de icten ice korkmuyor degilim adamin bosanmasindan.

eğer adam söylemezse nerden bilecek ki iş yerinden der adını söylemeyebilir ama bilemem tabi
diğer konudada valla belli olmaz adam şerefsizin teki gözünü karartıp boşanabilir
bazıları eğlence olsun diye karısını aldatıyo ama burda eşi yeni doğum yapmış adam da bunalmış olabilir bebekten eşinin ilgisi ona kaymıştır kilo almıştır vs o yüzden kafasına eserse boşanabilir yani
en çok aldatmalar hamilelik ve sonrasında yaşanıyo diyolar

burda doğru düzgün bi adamdan bahsetmiyoruz ki pisliğin teki napıcağı belli olmaz
ben sadece o kadına ve çocuğa üzüldüm kadın çalışıyo mu peki boşanırsa geçinebilir mi

Söylediklerinize katılmakla beraber aslinda kadınında böyle bi adamla evli kalmasının haksızlık oldgnu dusunuorm evlat vermiş kadıncağız ona neler çekti kimbilir yeni bebegi varmış uykusuz ona bakiodur adamin gözü dışarıda .bosansalar bebeğe yazık bosanmasalarda kadına (

Canım çok üzüldüm gerçekten benim kardeşimde bir çocuğa çok Aşık'ta sonra o çocuğun nişanlı olduğunu evlenmek üzere olduğunu anladı ben o kadar kötü oldum ki vazgeçemiyor neler anlattım yuva yıkanın yuvası olmaz v.s evlenmek üzere kardeşim bunalıma girdi depresyon tedavisi görüyor 1 yıldır sonunda çocuğa onu rahat bırakmasını söyledi ama çocuk işten ayrıldı pek görmüyor ben eminim görseydi zor vazgeçecekti şimdi pek bu konuyu açmıyorum çünkü çok sert konuşuyorum kardeşimi kendimden uzaklaştırmıştım önce sonra daha yumuşak konuştum...Diyeceğim o ki kardeşine güzelce anlat bir daha anlat bağırıp çağırma kendinden uzaklaştırma o adam boşansa bile boşanmaz ama kardeşine de aynı şeyleri yapabilir veya karısına geri dönebilir şuan bebeği küçük bu dönemlerde erkekler bi hata yapabiliyorlarmış belkide cinsel açlığı adamı bu yöne itti bilinmez ama o adama güven olmaz asla

boşanır mı boşanmaz mı bilemem ama bence kadının bunları öğrenip ona göre bi karar vermesi lazım
bi gecelik bi aldatma filan da değil resmen evlilik planları yapıyo diğer kızla böyle bi adamla evli kalmayı haketmiyo bence

Evet kadına yazık ya böyle bir adamla evli (

Evet kadına yazık ya böyle bir adamla evli ( kimbilir belkide hicbiseyin farkında deıl bebegiyle kocasıyla mutlubir hayatı var sanıyor...bence bilmeli gerçekleri ona göre hayatında plan yapar

Kesin cinsel açlık yüzünden.kucucuk bebeğine acimayan o bebegin annesine acimayan kardeşinizi ilk frsatta brakir evlencz falan demesi hikaye.ki çok klasik ama başkasının gözyaşlarinin üstüne mutluluk olmaz yuva yıkanin yuvasida..

Haklısın asla olmaz..şuan herşey yolunda gibi hiç sormuyorum sormaya korkuyorum ama çocuğun düğünü olmamıştı daha zaten düğüne 2 ay kala öğrendi kardeşim alt üst oldu resmen kendiyle savaştı ve başardığına inanıyorum Allah kimseyi böyle şerefsizlerle karşılaştırmasın

anlamadim,

ne dugunu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…