merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
Ben de bosanmayacagini dusunuyorum insallah yanilmayiz da adam bosanmaz karisindan.
Kizlar hepinize tesekkur ederim. Kardesim su an adamla konusmadiklarini soyledigi icin sessizce bekliyorum. Dokuman istedim haftaya adresime gelir. Ona gore bir adim aticam.
Adam bosanmaz diye avutuyorum kendimi ama olur da adam bosanirsa o zaman bu ikisini ayirmak cok daha zor olacak
Kardeşime anlatiyorum. Sadakatsizlik kisisel bor ozelliktir bir huydur. Bir adam ya da kadin ihanet etmenin tadini bir kez aldiysa bundan vazgecmez, adrenalin tutkusu gibi asla bir taneyle yetinmez... ama anlanak istemiyor.
Bu arada ben de kayinvalidemi cagirdim memleketten. Bu sabah geldi hafta sonu donmek zorunda. Ben de hafta sonuna kadar kendimi toparlamak zorundayim.
8lr abla olarak seni takdir ettim onun hayatı demedin mücadele ediyorsun , umarın herşey olumlu sonuıçlanır
Keske elimden daha fazlası gelse...
O benim su dunyada kizimdan sonraki en degerli varligim. Gozumun onunde hem kendi hayatini hem ailemizi mahvetmesini izleyememelimden geleni yapicam ama her seyi duzeltemeyecegimi de biliyorum. Sadece yapabilecegim her seyi yapmaliyim. Gerisi kader olur herhalde....
adamın karısına aldatıldığının söylenmesi gerek bence
bu kiminle aldattığı söylenmeden de yapılamaz mı
o zaman adam sepetler bence kardeşini yoksa idare etmeye devam eder ikisini birden
Kadina aldatildigi soylenirse arastitir ve bulur bence. Ben olsam bulurdum.... tabi bilemiyorum kadin belki de her seyin farkindadir kocasinin gece yarilari biriyle saatlerce mesajlastigini farketmemesi imkansiz geliyor bana.
Su an konusmuyoruz diyor kardeşim. Odasinin kapisi acik yatiyormus annem caktirmadan kontol ediyor surekl. Bisey farketmemis. Belli ki kardesim adamin bosanmasini bekliyor, adam bosanmazsa tekrar yuzune bakmaz heralde o kadar da aptal değildir. Gece gunduz dua ediyorum adam bosanmasin diye her ne kadar ihtimal vermesem de icten ice korkmuyor degilim adamin bosanmasindan.
eğer adam söylemezse nerden bilecek ki iş yerinden der adını söylemeyebilir ama bilemem tabi
diğer konudada valla belli olmaz adam şerefsizin teki gözünü karartıp boşanabilir
bazıları eğlence olsun diye karısını aldatıyo ama burda eşi yeni doğum yapmış adam da bunalmış olabilir bebekten eşinin ilgisi ona kaymıştır kilo almıştır vs o yüzden kafasına eserse boşanabilir yani
en çok aldatmalar hamilelik ve sonrasında yaşanıyo diyolar
burda doğru düzgün bi adamdan bahsetmiyoruz ki pisliğin teki napıcağı belli olmaz
ben sadece o kadına ve çocuğa üzüldüm kadın çalışıyo mu peki boşanırsa geçinebilir mi
Söylediklerinize katılmakla beraber aslinda kadınında böyle bi adamla evli kalmasının haksızlık oldgnu dusunuorm evlat vermiş kadıncağız ona neler çekti kimbilir yeni bebegi varmış uykusuz ona bakiodur adamin gözü dışarıda .bosansalar bebeğe yazık bosanmasalarda kadına(
Evet kadına yazık ya böyle bir adamla evliboşanır mı boşanmaz mı bilemem ama bence kadının bunları öğrenip ona göre bi karar vermesi lazım
bi gecelik bi aldatma filan da değil resmen evlilik planları yapıyo diğer kızla böyle bi adamla evli kalmayı haketmiyo bence
Evet kadına yazık ya böyle bir adamla evliboşanır mı boşanmaz mı bilemem ama bence kadının bunları öğrenip ona göre bi karar vermesi lazım
bi gecelik bi aldatma filan da değil resmen evlilik planları yapıyo diğer kızla böyle bi adamla evli kalmayı haketmiyo bence
Canım çok üzüldüm gerçekten benim kardeşimde bir çocuğa çok Aşık'ta sonra o çocuğun nişanlı olduğunu evlenmek üzere olduğunu anladı ben o kadar kötü oldum ki vazgeçemiyor neler anlattım yuva yıkanın yuvası olmaz v.s evlenmek üzere kardeşim bunalıma girdi depresyon tedavisi görüyor 1 yıldır sonunda çocuğa onu rahat bırakmasını söyledi ama çocuk işten ayrıldı pek görmüyor ben eminim görseydi zor vazgeçecekti şimdi pek bu konuyu açmıyorum çünkü çok sert konuşuyorum kardeşimi kendimden uzaklaştırmıştım önce sonra daha yumuşak konuştum...Diyeceğim o ki kardeşine güzelce anlat bir daha anlat bağırıp çağırma kendinden uzaklaştırma o adam boşansa bile boşanmaz ama kardeşine de aynı şeyleri yapabilir veya karısına geri dönebilir şuan bebeği küçük bu dönemlerde erkekler bi hata yapabiliyorlarmış belkide cinsel açlığı adamı bu yöne itti bilinmez ama o adama güven olmaz asla
Kesin cinsel açlık yüzünden.kucucuk bebeğine acimayan o bebegin annesine acimayan kardeşinizi ilk frsatta brakir evlencz falan demesi hikaye.ki çok klasik ama başkasının gözyaşlarinin üstüne mutluluk olmaz yuva yıkanin yuvasida..
Haklısın asla olmaz..şuan herşey yolunda gibi hiç sormuyorum sormaya korkuyorum ama çocuğun düğünü olmamıştı daha zaten düğüne 2 ay kala öğrendi kardeşim alt üst oldu resmen kendiyle savaştı ve başardığına inanıyorum Allah kimseyi böyle şerefsizlerle karşılaştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?