- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- 198
Oncelikle sunu belirteyim. Adam bosansa bile ben de annem de kardesimle birlikte olmasini kabul etmeyiz. Yani adam gercekten iddia ettigi gibi cok kotu bir evlilik yasiyor olabilir. Bosanabilir de. Ama bu onun evliyken kari kiz pesinde dolaşan bir zampara oldugu gercegini degistirmez. Dolayisiyla bu adam kardesimle normal bir evlilik yapamaz kardesim hepimize sirtini doner ceker gider o zaman yapacak bisey yok.
Kardesime nefret kusan hatta beddua edenleri bir nebze anliyorum ama bana yuklenenleri anlayabilmem mumkun degil.
Kadinin ogrenmeye hakki oldugunu ben de biliyorum, ama kim boyle bir sey ugruna kalp hastasi babasinin kulagina gitmesi ve belki felc gecirmesi belki hayatini kaybetmesi riskini goze alabilir ki. 3 kez kalp krizi geçirdi bu adam. Acik kalp ameliyati oldu. Kadina soylesem ortaligi ayaga kaldirsa ilk babam duyar.
Sizi bilmem ama ben babama canimi veririm. Elimde olsa çıkarır kendi kalbimi de veririm. Onu uzecek biseye neden olma riskini goze alamam. Kadin cekse kardesimi vursa ne olacak. Bir anda butun ailemi kaybedecegim. Deger mi? Bence degmez. Herkesin ailesine verdigi değer ve bunu yasayis tarzi farklidir.
Kaç yildir birlikteler?
Kardesimle adam mi en fazla 2 3 ay cunku adamla 4 ay once tanistilar
2-3 ayda deli divane oldular, adam eşinden boşanacak öyle mi? Buna gulerim
Kardeşin okusun bu yazilanlari
Sana değil ona yazdim.
Kimbilir kardeşin adam için kaçıncıdır
Boyle bir sey yasadilarsa da kardesim bu nedenle biriyle evlenmek zorunda hissedecek bir kiz degil. O yuzden boyle bir zorunluluk olduguna ihtimal vermiyorum.
Zaten adam ilk tanistiklarinda esinden ayrilacagini ama bebegin biraz buyumesini bekledigini iddia ediyormuş. Diyorum ya kardesim adam ne dese inaniyor. Bizim oralarda esek beyni yedirmisler derler aynen oyle esek beyni yemis gibi adam dunya yuvarlak degil duz dese ona bile inanacak sanki. Attigi palavralara ilkokul cocugu inanmaz.
Zaten adam ilk tanistiklarinda esinden ayrilacagini ama bebegin biraz buyumesini bekledigini iddia ediyormuş. Diyorum ya kardesim adam ne dese inaniyor. Bizim oralarda esek beyni yedirmisler derler aynen oyle esek beyni yemis gibi adam dunya yuvarlak degil duz dese ona bile inanacak sanki. Attigi palavralara ilkokul cocugu inanmaz.
Oncelikle sunu belirteyim. Adam bosansa bile ben de annem de kardesimle birlikte olmasini kabul etmeyiz. Yani adam gercekten iddia ettigi gibi cok kotu bir evlilik yasiyor olabilir. Bosanabilir de. Ama bu onun evliyken kari kiz pesinde dolaşan bir zampara oldugu gercegini degistirmez. Dolayisiyla bu adam kardesimle normal bir evlilik yapamaz kardesim hepimize sirtini doner ceker gider o zaman yapacak bisey yok.
Kardesime nefret kusan hatta beddua edenleri bir nebze anliyorum ama bana yuklenenleri anlayabilmem mumkun degil.
Kadinin ogrenmeye hakki oldugunu ben de biliyorum, ama kim boyle bir sey ugruna kalp hastasi babasinin kulagina gitmesi ve belki felc gecirmesi belki hayatini kaybetmesi riskini goze alabilir ki. 3 kez kalp krizi geçirdi bu adam. Acik kalp ameliyati oldu. Kadina soylesem ortaligi ayaga kaldirsa ilk babam duyar.
Sizi bilmem ama ben babama canimi veririm. Elimde olsa çıkarır kendi kalbimi de veririm. Onu uzecek biseye neden olma riskini goze alamam. Kadin cekse kardesimi vursa ne olacak. Bir anda butun ailemi kaybedecegim. Deger mi? Bence degmez. Herkesin ailesine verdigi değer ve bunu yasayis tarzi farklidir.
Cok sey yazmak isterdim ama evlenince bu yorumunu hatırlarsın umarım.
Belki de evlisin diyecegim ama böyle bi yoruma karsı dilim varmıyor.
Aldatmak 'zaten boşanacaktım, boşanacagım, boşanıyorum'un arkasında saklanır hep.
Madem ayrılacaksın edebinle, şerefinle ayrıl herkes yoluna baksın.
Ayrılacagım nasıl olsa ben bi aldatayım ne yahu?
Ben hiç sizin gibi düşünmüyorum.
Erkekler evlilik bittiğinde onu kurtarmak için bebek yapmazlar.
Bittiyse bitmiştir.
Adamın evliliği güzel gidiyordur, karısı hamile kalıca arayışa girip birisini bulmuştur işte. Lohusalık bittikten sonra aydınlanır ayrılık mevzusu.
Tabi aşık olmadıysa.
Velhasıl evliyken aşk mübah değil!
Şiddete karşıyım ama kız kardeşin temiz bir dayak istiyor. Evli erkekler değişik bir koku mu yayıyor anlamıyorum ki.:44: Madem eğitimli diyorsun kafası çalışmıyor mu bu kızın. O adam ayrılmaz, ayrılsa bile kızkardeşin yuva yıkan bir kadın pozisyonunda olacak o yüzden onunla birlikte kuracağı yuvadan hayır gelmez.
Allah bagışlasın.evliyim canım ben bir de kızım var , evliyken aşk mübah değil ama mümkün oluyor maalesef olmasa iyi ama belki evlilikleri kötüdür kadında evliliği kurtarmak için çocuk yapmıştır dedim adam ailenle konusucam felan deyince aklıma o geldi. yoksa konuyu okurken adam aile mevzusu açılınca kaçıcak diye düşündüm. yani çok kötü bir durum olmaz olmamalı ama olmuş.peki sen kadın lohusa diye mi adam arayışa girmiş diyorsun anlamadım, bi süre sonra düzelir mi? bence adam bi kere harama göz koymuş daha iflah olmaz mevcut evlilik. tabii hayırlısı Allahtan allah zor durumdas bırakmasın kimseyi.
Yani kardeşiniz evli oldugunu bile bile başlamış ilişkiye?!
Vallahi pes.
İnsan böylesine kardeş demeye utanır.
Daha önceki yorumları yazarken aklımda hep evli oldugunu gizlemiştir sonradan öğrenmiştir diye düşünüyordum. Kızgınlıgım, bildikten sonra devam etmiş olmasınayken bu apayrı bi saçmalık.
Bence siz kendi ailenize bakın. Annenize artık onunla ugrasmamasını kendisini üzmemesini söyleyin.
Sanırın aileme karsı bile benim yanımda çok seviyo düşüncesine kapılmış.
Ne yapsanızda vazgecmez kendi istemedikçe.
Sizin suclu oldugunuz konu kardeşinizi bebeginizden daha fazla düşünmeniz, bile bile bu hatadan dönmeyen biri için günahsız bebeginizi huzursuz ve aç kaldıgını düşünmemeniz.
Ayrıca kendileri vazgecer bi süre sonra demeniz, kardesinizin hevesi gecene kadar diğer bayan aldatılabilir sakınca yok!
Bu cok masumca olmuyor malesef.
Siz o bayanın yerine kendinizi koymuyorsunuz hiç. Yoksa böylesine sakin olamazsınız.
Sizin üzüldüğünüz, düşündüğünüz babanızın sağlıgı, annenizin sıhhati, kardeşinizin katil olmaması.
Bunları elbette düşüneceksiniz ama burda tek suçluyu evli adammış gibi göstermeyin!
Sizin düşündüklerinizi kardeşiniz zerre kadar düşünmüyor. Babasının hastalıgını umursamadan yapabildiklerine bakılırsa.
Değer mi değmez mi buna siz karar veremezsiniz!
Sizin başınıza geldiğinde anlayabilirsiniz belki.
Kınamak istemiyorum, Allah kimseye yaşatmasın!
Birde merak ettim bu kardeşinizin ilk aşkı mı? Daha öncesi yoksa ondandır bu yanlış aşk ve genelde eğer ilkse genelde yanlış kişidir,
bu lisede ünide aşık olmadımı?
merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça[/QUOT
Canım adam vaadetlerde bulunmuş demekki sen iraz gitsen yanlarına senin yanında konuşamayacak ee o görüştüğü adamda bi kaç hftaa arayıp sormyınca ümidini kesicek sence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?