Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

sen böyle davranmaya devam et ben olsam konuşmam yüzüne de bakmam vazgeçmedikçe
bebeğini onun eline sakın verme
onun umrunda değil bence yoksa facete öyle şeyler yazmazdı
size duygu sömürüsü yapıyo gibime geldi
biraz ağlar sızlarsam beni affedip durumu kabullenirler diye düşünüyo
hatta annen odasına bile sokmasın bence

ev araba işine ben de sevindim. kadının mesleği var mıymış?
bırak inancı, vicdanı olsaydı bu işlere sebep olmazdı. kimsenin ahı kimsede kalmaz. bekleyip göreceğiz..

ev araba işine ben de sevindim. kadının mesleği var mıymış?
bırak inancı, vicdanı olsaydı bu işlere sebep olmazdı. kimsenin ahı kimsede kalmaz. bekleyip göreceğiz..

evet iyi bi msleği var hatta adamdan daha üst seviye sanırım dedi o yüzden kadın kurtulmuş bence

evet iyi bi msleği var hatta adamdan daha üst seviye sanırım dedi o yüzden kadın kurtulmuş bence

kadının hayat garantisi varsa böyle bir pislikten kurtulmak ona üzüntü değil bayram getirmeli.. inşallah hayatı bu ikisininkinden çok çok daha iyi olur da kadına baktıkça ağlaşıp dururlar..

bilmem ilginç geldi bana . emin misin boşandığına ?çok çabuk olmuş bitmiş herşey . gerçi belki uzun zamandır dava devam ediyordu .
adam başkasını seviyorum dediyse o kadın boşanıcağı varsada boşanmaz bence ....

bu arada adam herşeyi eşine bırakmış dımdızlak kalmış .. bakalım kardeşin bu şekilde kabul edicek mi bu adamı?bence adam kös kös karısına dönücek . çulsuz haliyle kardeşinin dikkatini çekiceğini sanmam ...

Hala duygu sömürüsü. Gerçekten ağlamıyor. Onun derdi hala adam. Böyle davranmaya devam edin..

kadının hayat garantisi varsa böyle bir pislikten kurtulmak ona üzüntü değil bayram getirmeli.. inşallah hayatı bu ikisininkinden çok çok daha iyi olur da kadına baktıkça ağlaşıp dururlar..

ben de öyle düşündüm kadına çok sevindim bence akıllı davranıp ev araba şartıyla boşanmış çok iyi yapmış

bide mutluluğa 3 kala 5 kala yazıyomuş diğer terbiyesiz
o yakında görecek mutluluğu çok acı bi şekilde
ben sadece ailesine üzülüyorum

Son düzenleme:

başkasını seviyorum derse boşanılmaz da ne zaman boşanılır ki:26:

evliyken başka biriyle yasak aşk yaşayan adamla evlense bile, ilerde bu adamın kardeşinizi de hem de evliyken başka biriyle aldatabileceğini anlatın. bugün senin için başkasını boşayan, yarın başkası için seni boşar... ayrıca, yeni baba olan birçok erkek boşluğa düşer ama bebek büyüyüp, babalığın tadını iyice almaya başlayınca görüştüğü "diğer" kadını hemen siler ve ailesine döner...

Yuva yıkanın yuvası da olmaz... söyleyeceklerim bu kdr...

Son düzenleme:

Acikcasi o tweetleri olmasa ben de daha yumusak davranirdim ama onlari gorunce icimde bisey koptu... annem babama belli etmemek icin normal davranmaya çalışıyor zaten babam surekli bu kizba bi haller var diyip duruyor

Insallah ozellikle bebeklerinin coook mutlu bir hayati olur...

Evet kesin bosanmislar kadin facede soyadini falan da degistirmis. Zaten ayni isyerindeler her seyin haberi geliyor.
Anlasmali bosanmalar tek celse 10 dk da bitiyor zaten...

Adam zaten cok varlikli degildi. Memur maasi iste bir evle araba almis onu da karidina birakmis. Kardesimle kazanci ayni ve bizim cevre hep varlikli insanlar istese gayet zengin bir koca bulurdu, hatta daha yeni biri gorusmek istiyor kardesimle isi tahsili tipi her seyiyle o adsmla kiyaslanamayacak nitelikte biri ama benim ahmak kardesim bulusmayi bile kabul etmemis.

Hala duygu sömürüsü. Gerçekten ağlamıyor. Onun derdi hala adam. Böyle davranmaya devam edin..

Ben de o tweetleri gorunce hepsinin timsah gozyaslari olduguna karar verdim.

Bunlarin hepsini defalarca kez anlattik ama kafa almayinca almiyor maalesef

senin kardeşin takmış kafayı bu adama ...keşke başka taliplerini eğerlendirse daha mutlu olucak ama işte gözü görmüyor demek ..

senin kardeşin takmış kafayı bu adama ...keşke başka taliplerini eğerlendirse daha mutlu olucak ama işte gözü görmüyor demek ..

Görmüyor maalesef. Cocuk genc yakisikli meslegi evi arabasi her seyi var. Babasi vabamin arkadaşı cok da iyi bir aile ama bizimki sacmalamayin tanimadigim adamla kahve mi icilir diyormus. Sanki kahve icmeden nasil tanisacaksa... bahane yani hala o adamla birlikteyim diyemiyor, bahane uyduruyor.

iyi de başka birinin hayatını da karartabilir bu şekilde
kimseyle görüşmese daha iyi bence
çünkü adamı kendisi bırakmıyo aşık olmuş
ona aşıkken başkasıyla evlenirse eşini de aldatabilir böyle şeyler oluyo çünkü zamanında yapamadıkları için sonradan yapıyolar içlerinde kalıyo

bi de onunla görüşmek isteyenler ailesine bakıp evlenilecek düzgün bi kız gibi görüyolardır
nerden bilsinler kızın nasıl işler çevirdiğini
ben olsam böyle biriyle evlenmek istemezdim yani
yazık olur evleneceği adama bence

bence bu kız napıp edip o adamla evlenecek
tam da birbirlerine layıklar aslında

Son düzenleme:
evli bi adamla birliktelik
yanlış okumadıysam adam boşanmış galiba üstelik çocuğu var
ileride bir gün boşandığı eşinin durumuna kardeşiniz düşme ihtimali çok yüksek
nede olsa yuva yıkanın yuvası olmazmış
ya bide MEMLEKETTE BEKAR ERKEK KITLIĞI MI VAR NEDİR BU BAZI KADINLARIN EVLİ ERKEK TAKINTISI
ALLAH TÜM EVLİ OLANLARI BÖYLE KADINLARDAN KORUSUN:47

bence de.. düzgün bir çocukmuş. hiç günahına girmesinler, hayatını karartmasınlar..

bence de.. düzgün bir çocukmuş. hiç günahına girmesinler, hayatını karartmasınlar..

kendi bulursa bulsun birini de konu sahibi aracı olmasın bence vebalini üstüne almasın yani bu durumun

ben kendi yerime koyup düşünüyorum
mesela ben bilmeden bu konudaki adamla tanışsam ailesine vs bakarak evlensem ne haltlar yediğini bilmesem
hayatım karabilirdi yani
öyle biriyle evlenmek istemezdim
o zaman ailesin de suçlardım aracı oldularsa neden söylemediniz beni de yaktınız diye

o yüzden bu tarz insanlar birbirleriyle evlenirse daha iyi oluyo bence en azından ikisinin de geçmişinde hatalar olmuş oluyo birbirini buluyolar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…