benimki de evlenirse sonu o olur, üstelik ailesi de durmaz arkasında.
söylememe bile gerek kalmadı aslında, annemi bu hale ben getirdim diye ağlıyor, benden nefret ettiğini biliyorum diyor. hatta annemin yanında refakatçi kalırken bebeğimi ona değil annemin kuzenine emanet ettim (ki kızımı aslaa kendi annem ve kardeşim dışında kimseye, kayınvalideme bile bırakmayan biriyim bunu biliyor) bu çok zoruna gitmiş, hala ağlıyormuş yeğenimi bile bana güvenip bırakmıyor ablam benden nefret ediyor diye, ama bir yandan böyle ağlarken mutluluğa 3 kala 5 kala diye durum güncellemesi yapıyor adamın boşanma tarihine.
sanki dünya yansa umrunda değil, boşa nefes tüketiyorum
gerçi o da olabilir ya belki kadını eziyet tehtit filan herşeyi yapmış olabilir
ama en azından mağdur değil ev araba güzel bi işi var keyfine bakar bu pislikten kurtulduğu için de Allahın sevdiği kuluymuş diye düşünüyorum
konu sahbinin kardeşi kendi derdine yansın artık
böyleleri evlense de mutlu olamıyo zaten
keşke bu yanlıştan dönse
inaçlı bi insan mı acaba belki o konulardan bahsedilirse biraz kendine gelebilir
ev araba işine ben de sevindim. kadının mesleği var mıymış?
bırak inancı, vicdanı olsaydı bu işlere sebep olmazdı. kimsenin ahı kimsede kalmaz. bekleyip göreceğiz..
evet iyi bi msleği var hatta adamdan daha üst seviye sanırım dedi o yüzden kadın kurtulmuş bence
anlaşmalı boşanmışlar, kadına evini ve arabasını bırakmış, çocuğun velayeti için de talepte bulunmamış.
kadın da gurur yaptı demek ki boşanmak istiyorsa bitsin dedi heralde, bilmiyorum belki adam söylemiştir bile başkasını seviyorum falan diye
söylememe bile gerek kalmadı aslında, annemi bu hale ben getirdim diye ağlıyor, benden nefret ettiğini biliyorum diyor. hatta annemin yanında refakatçi kalırken bebeğimi ona değil annemin kuzenine emanet ettim (ki kızımı aslaa kendi annem ve kardeşim dışında kimseye, kayınvalideme bile bırakmayan biriyim bunu biliyor) bu çok zoruna gitmiş, hala ağlıyormuş yeğenimi bile bana güvenip bırakmıyor ablam benden nefret ediyor diye, ama bir yandan böyle ağlarken mutluluğa 3 kala 5 kala diye durum güncellemesi yapıyor adamın boşanma tarihine.
sanki dünya yansa umrunda değil, boşa nefes tüketiyorum
kadının hayat garantisi varsa böyle bir pislikten kurtulmak ona üzüntü değil bayram getirmeli.. inşallah hayatı bu ikisininkinden çok çok daha iyi olur da kadına baktıkça ağlaşıp dururlar..
bilmem ilginç geldi bana . emin misin boşandığına ?çok çabuk olmuş bitmiş herşey . gerçi belki uzun zamandır dava devam ediyordu .
adam başkasını seviyorum dediyse o kadın boşanıcağı varsada boşanmaz bence ....
başkasını seviyorum derse boşanılmaz da ne zaman boşanılır ki:26:
merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
sen böyle davranmaya devam et ben olsam konuşmam yüzüne de bakmam vazgeçmedikçe
bebeğini onun eline sakın verme
onun umrunda değil bence yoksa facete öyle şeyler yazmazdı
size duygu sömürüsü yapıyo gibime geldi
biraz ağlar sızlarsam beni affedip durumu kabullenirler diye düşünüyo
hatta annen odasına bile sokmasın bence
kadının hayat garantisi varsa böyle bir pislikten kurtulmak ona üzüntü değil bayram getirmeli.. inşallah hayatı bu ikisininkinden çok çok daha iyi olur da kadına baktıkça ağlaşıp dururlar..
bilmem ilginç geldi bana . emin misin boşandığına ?çok çabuk olmuş bitmiş herşey . gerçi belki uzun zamandır dava devam ediyordu .
adam başkasını seviyorum dediyse o kadın boşanıcağı varsada boşanmaz bence ....
bu arada adam herşeyi eşine bırakmış dımdızlak kalmış .. bakalım kardeşin bu şekilde kabul edicek mi bu adamı?bence adam kös kös karısına dönücek . çulsuz haliyle kardeşinin dikkatini çekiceğini sanmam ...
Hala duygu sömürüsü. Gerçekten ağlamıyor. Onun derdi hala adam. Böyle davranmaya devam edin..
evliyken başka biriyle yasak aşk yaşayan adamla evlense bile, ilerde bu adamın kardeşinizi de hem de evliyken başka biriyle aldatabileceğini anlatın. bugün senin için başkasını boşayan, yarın başkası için seni boşar... ayrıca, yeni baba olan birçok erkek boşluğa düşer ama bebek büyüyüp, babalığın tadını iyice almaya başlayınca görüştüğü "diğer" kadını hemen siler ve ailesine döner...
Acikcasi o tweetleri olmasa ben de daha yumusak davranirdim ama onlari gorunce icimde bisey koptu... annem babama belli etmemek icin normal davranmaya çalışıyor zaten babam surekli bu kizba bi haller var diyip duruyor
Insallah ozellikle bebeklerinin coook mutlu bir hayati olur...
Evet kesin bosanmislar kadin facede soyadini falan da degistirmis. Zaten ayni isyerindeler her seyin haberi geliyor.
Anlasmali bosanmalar tek celse 10 dk da bitiyor zaten...
Adam zaten cok varlikli degildi. Memur maasi iste bir evle araba almis onu da karidina birakmis. Kardesimle kazanci ayni ve bizim cevre hep varlikli insanlar istese gayet zengin bir koca bulurdu, hatta daha yeni biri gorusmek istiyor kardesimle isi tahsili tipi her seyiyle o adsmla kiyaslanamayacak nitelikte biri ama benim ahmak kardesim bulusmayi bile kabul etmemis.
Ben de o tweetleri gorunce hepsinin timsah gozyaslari olduguna karar verdim.
Bunlarin hepsini defalarca kez anlattik ama kafa almayinca almiyor maalesef
senin kardeşin takmış kafayı bu adama ...keşke başka taliplerini eğerlendirse daha mutlu olucak ama işte gözü görmüyor demek ..
senin kardeşin takmış kafayı bu adama ...keşke başka taliplerini eğerlendirse daha mutlu olucak ama işte gözü görmüyor demek ..
iyi de başka birinin hayatını da karartabilir bu şekilde
kimseyle görüşmese daha iyi bence
çünkü adamı kendisi bırakmıyo aşık olmuş
ona aşıkken başkasıyla evlenirse eşini de aldatabilir böyle şeyler oluyo çünkü zamanında yapamadıkları için sonradan yapıyolar içlerinde kalıyo
bi de onunla görüşmek isteyenler ailesine bakıp evlenilecek düzgün bi kız gibi görüyolardır
nerden bilsinler kızın nasıl işler çevirdiğini
ben olsam böyle biriyle evlenmek istemezdim yani
yazık olur evleneceği adama bence
bence bu kız napıp edip o adamla evlenecek
tam da birbirlerine layıklar aslında
bence de.. düzgün bir çocukmuş. hiç günahına girmesinler, hayatını karartmasınlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?