Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

Adamı bulup adamla görüşseniz?
Kardeşimle ciddi olmadığını biliyorum, daha fazla onunla oynarsan karına herşeyi anlatırım desen.
Oda büyük ihtimal karısından vazgeçemeyeceği için kardeşinizi terkedecektir.
Acı ama böyle...

Sana tavsiyem, fazla uzerine gitme, sende annende onu biraz yanliz birakin. (siz onun uzerine gittikce, ona yasak ask daha tatli ve cazip gerlir !!!) Birakin kendi yanlis oldugunu anlasin, er yada gec adama daha cok asik oldugu zaman kiskanclik yapmaya baslayacak ki, bu aralarinda gerginlige sebeb olur. Veya o adam karisindan bosanmadigi sure icersinde, kiz kardesin durmadan " ne zaman bosaniyorsun " diye soracak adama. Adamin bosanmaya niyeti yoksa, kiz kardesin bunu zamanla anlar zaten, ve adamdan sogur.

ama siz boyle, uzulurseniz uzerine duserseniz, hem kendinize edersiniz, hemde onu o adama daha cok itersiniz. yasak asklar cok tatli gelir insana... Allah yardimciniz olsun arkadasim, bu kadarda kafaniza takmayin, kendinizi heder etmeyin.

Evli çocuklu şerefsiz erkekiğin bence bu ilk vakası değildir daha öncedende masallar anlattığı kadınlar vardır,kardeşiniz yaşı yerinde ama hayat tecrübesi olarak toy sanırım bu toplu, kalabalık çalışılan yerlerde bu tür erkekler hep olacak, hanımdan boşanacağım masalları sallayan tipler onlar usta bu konuda kandırılmaya müsaitleri seçerler bu defada kurban kardeşiniz olmuş

Su an ustune gitmiyorum zaten en son cumartesi konustuk bana adamla kesinlikle gorusmedigini söyledi ben de ona inandigimi soyledim. Bunun ustune tekrar konuyu acmam. Ay sonunu bekliyorum dokuman alip bakicam gercekten dogru mu soyluyor diye.

En mantıklısı banada bu gibi geldi erkekler hep aldatır ama asla aldattığı kadın için boşanmazlar.....asla eşini bırakmazlar...taaaaaki eşi tekmeyi vurana kadar

Vallahi sekerim kardesiniz bu adama asik olmus, o yuzden ne deseniz dinlemez. Asktan gozu korse, o da sonunu bile bile atese gidiyordur.

BU adam serefsiz bir insan. Kardesinizin duygularini fark ettigi icin onu kullaniyor. Bence siz gidip adamla konusun, ya terk et ya da karina soylerim diyin, yoksa kardesinizi bu isten siyiramazsiniz. Gerekirse de karisina soyleyin.

Tabiki Kaç Vukuatı Var ALLAH Bilir Artık Orasını Adamlar Kadınların Gözünden Tanıyor Anlattıkları Masallara Kimin İnanabileceklerini Kardeşinin Hayat Tecrübesinin Olmadığı Belli

Evet maalesef hayat tecrubesi yok. Hayati universiteyi kazanma bitirme kpss ye hazirlanma derken hep okumakla gecti. Kafasi da pek iyi calismiyor ne dense inaniyor. Tabi ki tum bunlar yaptiklarini hakli cikarmaz . Biraz akli calisan bir kiz her seyden once kendini boyle bir duruma sokmaz
Ailesini adamin esini cocugunu dusunmek zorunda. Bunlari hayat tecrubesi olmasa da anlayabilmeli.

Son düzenleme:

benim cok yakın bir arkadasımın basındaki olay suan bu anlatıgınız

adamın eşi ile konusun sizden bosanıcagını kızımla evlenıcegını soyledıgını soyluyor kızıma diyin adamın evını bulun esıyle kesınlıkle konusun netıcede sızde annnenızde bır kadın karısınızdakı kadınla konusun,
kızınızı bırakıcaktır hıc bır kadın bunu kabul etmez uzaklasıcaktır

Son düzenleme:
Allah kimseyi boyle bir duruma dusurmesin. Dusundukce kalbim sıkılıyor sanki. Iki kisinin hatasi yuzunden kac kisinin hayati kabusa dondu

slm

aynı şeyler yıllar önce bi arkadaşımın başınada gelmişti. yalan söylüyor adam kesinlikle evlenmez kardeşinle, hem evlensede çok uzun sürmez onuda terkeder. bugün senin için başkasını terkeden yarın başkası içinde seni terkeder. kardeşim umarı çabuk vazgeçer, biraz akışına bırakın bence

Ben de bosanmayacagini dusunuyorum insallah yanilmayiz da adam bosanmaz karisindan.

Benim tavsiyem sakin uzerine gitmeyin siz yanlis dedikce karsi ciktikca o daha da baglanicak o odama zaman verin illa ki kardesinizde onun bi acigini veya bi yalanini yakalar ve insaallah o kisiden sogumaya baslar

canım Allah yardımcınız olsun. sen kardeşinin hakkında yorum yapılmasından ziyade kardeşine nasıl yardımcı olabileceğini istemişsin... bence sen o adamla konuşsan baya olay laçka durumuna gelebilir. belki diyebilir seviyorum ediyorum bırakmam boşanıcam veya başka şeyler işte.bu sefer zamanla ablasıda biliyor durumuna gelip olaya dahil olabilirsin. o yüzden iş kardeşinde bitiyor. şuanda anlaşılan kafası baya karışık bence bi doktora ikna etmeye çalış. etrafda evli insanlarla ilişkisi olanları anlatıp vicdan azabı çektiklerini anlatabilirsin, kadın öğrenirse kardeşine nasıl bi tepki gösterecek hem o tepkiye dayanabilecek mi? o yüzden bence doktora ikna edebilirsen daha etkili olabilir .en azından dene. İnşallah adamdan soğur uzaklaşır da ilerde vicdan azabı çekmez. diğer aileyede zarar gelmez. sanada üzüldüm sütün kesilmiş ailenede üzüldüm. inşallah kazasız belasız atlatırsınız bu olayı.

Genel olarak bakınca herkes esas kıza iğneli laflar, hakaretler etmiş ve o adamın karısına bebeğine yazık değil mi demiş. E ama arkadaşlar bu kıza yazık değil mi sizce? Kesinlikle yaptığı tasvip edilemez bişi ki ablası bile canı ciğeri olmasına rağmen yanlış olduğunun farkında. Ve unutmayın ki hiçbir şey tek taraflı değil tüm suç ne konu sahibinin kardeşinde ne de o adamda. Tabii ki tasvip etmiyorum evet evli ya da nişanlı veya gönül ilişkisi olan bi adamla birlikte olunmasını. Fakat insan bazen yanlış olduğunu bile bile engel olamaz kendine ve sürükleniverir. Kaldı ki konu sahibi yardım istemiş siz kardeşine giydirmekle meşgulsünüz :) Elbette yaptığı yanlış ama asla büyük konuşmamak gerek hepimizin kardeşi var kuzeni var hepsini geçtim belki kız evlatlarımız olacak ve kocalarınız erkek arkadaşlarınız var bu nedenle ilk önce kınamamanızı ve empati yapmanızı öneririm.

İkinci olarak konu sahibi, bu adamın eşiyle gittiği yerleri beraber vakit geçirdikleri anları öğrenebilirsiniz ve gerekirse dedektiflik büroları vs var onlarla anlaşarak bu anları fotoğraf ile belgeleyebilirsiniz. Kız kardeşinize göstermek güzel bir çözüm olabilir. Her şeyden önce iletişim çok önemli lütfen ama lütfen onu yargılamadan o adamda ne bulduğunu, gelecekle ilgili neler beklediğini, karısını bir kere aldatan adamın ileride onunla da evlense ona da yapıp yapmayacağını sorun ve evlensen güvenebilir misin benim kocam yapmaz diyebilir misin bunu bi düşün deyin. Ne karar verirse versin arkasında olduğunuzu ancak verdiği kararların kötü sonuçlar doğurduğu takdirde yanında olmayacağınızı anlatın. Fakat yargılamadan ve sakin bi şekilde. İnanın faydası olacaktır.

dun aksam televizyonda bir haber izledim.adamin biri kardesini evli bir erkekle iliskisi var diye vurmus.aklima direk bu konu geldi.korktum acikcasi.sukur bu konuyla alakali degilmis.

Burada sadakat yemini eden taraf erkektir o karısını çocuğunu düşünmüyorsa elin kızı niye düşünsün??

rekabet dünyası sonuçta evli erkekler de revaçta bu sıralar. erkeklerde kendine adım atan kadını reddedermi hiç?

kıza hiç yüklenmeyin bence kız sevdiğinin peşine adam adam olsaydı da yeminine sadık kalsaydı. ha sonu yok bu işin ama orası kendi özeli senin yapacağın iş ablası olarak onun yanında olmak bu sürede elbet hatası varsa anlayıp cayacaktır.

Allah yardimcin olsun konu sahibim. Yeni dogum yapmisken boyle bir seyle ugrasmana cok uzuldum. Umarim sag salim cozulur bu durum. Ve umarim ailenin haberi olmaz.

Kizkardesinizi yola getirmenin tek yolu o adamin nasil biri oldugunu gostermek. Bebek yaptigina gore zaten bosanmaya niyeti yok bence ama..
Siz bence kardesinizi o adami bunaltmasi icin kiskirtin, suz bilkrsiniz ya babama soylerim diye tehdit edin, ya isyerine solicem deyin bisey diyin iste. Surekli israr etsin ki adam kardesinden sogusun.
Siz de bu arada esinizle yemeklere cikin, sevgililer gununde birbirinize surpriz yapin vs, onu kiskandirin, belku evli bi adamin kendiine o zamani harcamayacagini farketmesini saglarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…