Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

Yukarıda yazmıştım ya canım kardeşim bir çocuğa aşık oldu çocuk bununla ilgileniyordu sonra çocuğun nişanlı olduğunu evlenmek üzere olduğunu öğrendi yıkıldı anlatmıştım ama

kusura bakma. Konu sahibinin kardesiyle karistirdim.

Allah bu tur erkeklere mustehakini versin.

Kadin calisiyor sanirim. Yani face profilinde calisiyor gorunuyor.

Adam evden ayrilmis ve dava da açmış galiba face profilinde bekar yapmis kendini altina herkes hayirlisi olsun falan yazmis. Kardesim sormamis dava actin mi diye, baskasindan duymus evden ayrildigini da.
Kimliginde bekar yazisini gormeden asla konusmam diyor kardesim. Telefonunda da engellemis.
Sabahtan beri aglamaktan helak oldum. Insallah bosanamaz allahin cezasi. Karisi istemiyordu zaten bosanmayi, surundurur bosamaz insallah. O arada da kardesim baskasini bulur unutur bunu

kadının istemediğini nerden duydun ki
sana söylemiştim adamın rahatı bozulmuş çocuk olunca
baktı ki eski hayatı yok çocuk bakacak evde zoruna gitmiştir sorumluluk almak
kardeşinle eğlenme peşinde yeni heyecanlar falan filan karısına da çocuğu atıp kaçacak
belki hevesini alınca geri dönecek hep böyle oluyo çünkü

bu arada kardeşin adam boşansa mutlu olabileceğini mi sanıyo
o annenin o çocuğun ahı varken mutlu olması zor bence
boşandıktan sonra görüşüp görüşmemesi birşeyi değiştirmiyo bi yuva yıktı şu anda
bu adamın boşanma sebebi kendisi şimdi boşanmadan görüşmem dese nolur boşanınca herşey düzeliyo mu

lütfen bu yazılanları kardeşine okut
belki başkalarının hakkında ne düşündüğünü bilirse fikri değişir
en azından kendi ailesi için yapsın bunu babanın durumunu filan düşünüyorum da bu olay sizin için felaket olabilir

Son düzenleme:
Uzun zamandır siteye giremedim, annem üzüntüden kalp spazmı geçirdi, anjiyo oldu stend takıldı. şimdi durumu biraz daha iyi.

Kardeşimin sevdiği adam geçen hafta karısından resmen boşandı

kardeşim bize adamla görüşmediğini, bizi kaybetmemek için onu sildiğini söylüyor ama sürekli gizli gizli telefon görüşmeleri yapmaya devam ediyor, ayrıca twitter ve facebook paylaşımlarından adamla görüştüğü apaçık anlaşılıyor

annem onunla evlenirsen senin gibi bir evladım yok derim bidaha yüzüne bakmam diyor, kardeşim annemin rahatsızlığından sonra çökmüş durumda, zaten zayıftı 10 kilo verdi bi deri bi kemik kaldı, günde 3-4 saat uyuyup işe gidiyor, sürekli ağlıyor ama vazgeçmiyor da...

ben artık kardeşimi geçtim sadece annemi teselli etmeye çalışıyorum.
özetle son durum bu...

Bu arada özel mesaj gönderen arkadaşlara mesaj sayım yeterli olmadığı için cevap yazamıyorum, kusura bakmayın.

kardeşin beter olsun demek geldi içimden
annesi bu durumlara düşmüş onun yüzünden o hala adamla görüşüyo öyle mi yazıklar olsun
sen de söylesene bizi salak mı sanıyosun sen biz görüştüğünü bilmiyo muyuz sanki desene

şerefsiz adam küçücük çocuğunu anında silivermiş kardeşini de başkası için siliverir hiç mi düşünmüyo
zaten o annenin o bebeğin ahını almıştır o iki yakasının bir araya geleceğini düşünmüyorum

annene de çok geçmiş olsun
valla bu olay ileri giderse baban için de tehlikeli benden söylemesi

kardeşine iyi bi rest çekin bence
yapacak birşey yok inşallah yola gelir
adamın eşi ne durumda acaba bebeğiyle ortada kalmamıştır umarım çok üzüldüm gerçi böyle bi pislikten kurtulduğu için de şanslı bi taraftan

Son düzenleme:
bu kadar hızlı sonuçlanır mı dava ?eğer eşi istemeseydi boşanmayı uzamaz mıydı ?çocuk var sonuçta ..
kardeşin yanlış bir yola girmiş ... bu adam yarın onuda bırakır ...

yazıklar olsun sevgilisiyle beraber bir kadını mutsuz etti, anneni ölümle burun buruna getirdi..
konuşmaya devam ettiğine göre o kadar da üzüldüğünü sanmıyorum..

yazıklar olsun sevgilisiyle beraber bir kadını mutsuz etti, anneni ölümle burun buruna getirdi..
konuşmaya devam ettiğine göre o kadar da üzüldüğünü sanmıyorum..

ben de üzülmediğini düşünüyorum
işleri çıkmaza doğru gittiği için üzülüyo bence
o adamla birlikte olması evlenmesi sıkıntılı olacağı için yazık gerçekten çok sinirlendim
o değil babası da kalp hastası ve bi dahaki krize hayati tehlikesi yüksekmiş inş birşey olmaz ailesine çok üzüldüm allah hayırlı evlat versin diye boşa demiyolar

yalnız boşanma bu kadar çabuk olduğuna göre anlaşmalı mı bitti acaba
diğer kadını çok merak ettim

Nekadar üstüne varırısanız daha ona bağlanacak bence. üzldüm Allah yardımcınız olsun nekadar doğru bilmiyorumda ben olsam o evli adamıbulup ben konuşurdum karısının haberi varmı belkide yok

tek celsede anlaşmalı boşanmışlar, kadın nafaka istememiş, adam evini ve arabasını kadının üstüne yapmış, ceketini alıp çıkmış yani.
kadın çalışıyor, iyi de bir işi var, geliri eski kocasınınkinden yüksektir diye tahmin ediyorum mesleğine bakarak.

kardeşim için artık hiçbir şey söyleyemiyorum, zaten orda kaldığım sürece annemle ve bebeğimle uğraştım, kardeşime sadece bir kez, annemi babamı kandırabilirsin ama beni kandıramazsın ben senin ne haltlar karıştırdığını da ne hissettiğini de gayet iyi biliyorum, daha fazla huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum dedim. onun dışında muhattap bile olmadım çünkü profillerinde yazan şeyler fazlaca kanıma dokunuyor, yok gerçek aşkın önünde hiçbir şey duramazmış, yok bilmemneymiş, tahammül edemiyorum artık.

bu kadar hızlı sonuçlanır mı dava ?eğer eşi istemeseydi boşanmayı uzamaz mıydı ?çocuk var sonuçta ..
kardeşin yanlış bir yola girmiş ... bu adam yarın onuda bırakır ...

anlaşmalı boşanmışlar, kadına evini ve arabasını bırakmış, çocuğun velayeti için de talepte bulunmamış.
kadın da gurur yaptı demek ki boşanmak istiyorsa bitsin dedi heralde, bilmiyorum belki adam söylemiştir bile başkasını seviyorum falan diye

belki kadını boşanmya mecbur edecek iğrençlikler yapmıştır. ortada küçücük bir bebek var yaa.. dilerim o çocuğun, annesinin ve bunca insanın mutsuzluğu üzerine mutluluk inşa edemezler..
ben olsam annemi babamı ölümle burun buruna getiren kardeşi bir kaşık suda boğarım. anamdan babamdan değerli değil ya..

en azından kadın için sevindim mağdur olmamış aksine kurtulmuş bence
ben senin ailene çok üzüldüm
ben olsam ona eğer anneme babama senin yüzünden birşey olursa seni maffederim iki elim yakanda olur derdim
bi daha da yüzüne bakmazdım
bi de utanmadan o yazışmaları yapıyo demek annesi bu haldeyken diyecek birşey yok bu vicdansızlık karşısında
Allah sabır versin size

gerçi o da olabilir ya belki kadını eziyet tehtit filan herşeyi yapmış olabilir
ama en azından mağdur değil ev araba güzel bi işi var keyfine bakar bu pislikten kurtulduğu için de Allahın sevdiği kuluymuş diye düşünüyorum
konu sahbinin kardeşi kendi derdine yansın artık
böyleleri evlense de mutlu olamıyo zaten
keşke bu yanlıştan dönse
inaçlı bi insan mı acaba belki o konulardan bahsedilirse biraz kendine gelebilir

Son düzenleme:
Hmmm ozaman baglasanız tutamazsınız ah bu kardeşler benımde oyle kardeşim basıma geldi simdi 19 yasında evlendi ayrıldı Allah yardımcımız olsun. Dolma akıl işe yaramıyor

benimki de evlenirse sonu o olur, üstelik ailesi de durmaz arkasında.

söylememe bile gerek kalmadı aslında, annemi bu hale ben getirdim diye ağlıyor, benden nefret ettiğini biliyorum diyor. hatta annemin yanında refakatçi kalırken bebeğimi ona değil annemin kuzenine emanet ettim (ki kızımı aslaa kendi annem ve kardeşim dışında kimseye, kayınvalideme bile bırakmayan biriyim bunu biliyor) bu çok zoruna gitmiş, hala ağlıyormuş yeğenimi bile bana güvenip bırakmıyor ablam benden nefret ediyor diye, ama bir yandan böyle ağlarken mutluluğa 3 kala 5 kala diye durum güncellemesi yapıyor adamın boşanma tarihine.
sanki dünya yansa umrunda değil, boşa nefes tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…