anlamadim,
ne dugunu ?
Yukarıda yazmıştım ya canım kardeşim bir çocuğa aşık oldu çocuk bununla ilgileniyordu sonra çocuğun nişanlı olduğunu evlenmek üzere olduğunu öğrendi yıkıldı anlatmıştım ama
kusura bakma. Konu sahibinin kardesiyle karistirdim.
Allah bu tur erkeklere mustehakini versin.
eğer adam söylemezse nerden bilecek ki iş yerinden der adını söylemeyebilir ama bilemem tabi
diğer konudada valla belli olmaz adam şerefsizin teki gözünü karartıp boşanabilir
bazıları eğlence olsun diye karısını aldatıyo ama burda eşi yeni doğum yapmış adam da bunalmış olabilir bebekten eşinin ilgisi ona kaymıştır kilo almıştır vs o yüzden kafasına eserse boşanabilir yani
en çok aldatmalar hamilelik ve sonrasında yaşanıyo diyolar
burda doğru düzgün bi adamdan bahsetmiyoruz ki pisliğin teki napıcağı belli olmaz
ben sadece o kadına ve çocuğa üzüldüm kadın çalışıyo mu peki boşanırsa geçinebilir mi
Adam evden ayrilmis ve dava da açmış galibaface profilinde bekar yapmis kendini altina herkes hayirlisi olsun falan yazmis. Kardesim sormamis dava actin mi diye, baskasindan duymus evden ayrildigini da.
Kimliginde bekar yazisini gormeden asla konusmam diyor kardesim. Telefonunda da engellemis.
Sabahtan beri aglamaktan helak oldum. Insallah bosanamaz allahin cezasi. Karisi istemiyordu zaten bosanmayi, surundurur bosamaz insallah. O arada da kardesim baskasini bulur unutur bunu
bu kadar hızlı sonuçlanır mı dava ?eğer eşi istemeseydi boşanmayı uzamaz mıydı ?çocuk var sonuçta ..Uzun zamandır siteye giremedim, annem üzüntüden kalp spazmı geçirdi, anjiyo oldu stend takıldı. şimdi durumu biraz daha iyi.
Kardeşimin sevdiği adam geçen hafta karısından resmen boşandı
kardeşim bize adamla görüşmediğini, bizi kaybetmemek için onu sildiğini söylüyor ama sürekli gizli gizli telefon görüşmeleri yapmaya devam ediyor, ayrıca twitter ve facebook paylaşımlarından adamla görüştüğü apaçık anlaşılıyor
annem onunla evlenirsen senin gibi bir evladım yok derim bidaha yüzüne bakmam diyor, kardeşim annemin rahatsızlığından sonra çökmüş durumda, zaten zayıftı 10 kilo verdi bi deri bi kemik kaldı, günde 3-4 saat uyuyup işe gidiyor, sürekli ağlıyor ama vazgeçmiyor da...
ben artık kardeşimi geçtim sadece annemi teselli etmeye çalışıyorum.
özetle son durum bu...
Bu arada özel mesaj gönderen arkadaşlara mesaj sayım yeterli olmadığı için cevap yazamıyorum, kusura bakmayın.
Uzun zamandır siteye giremedim, annem üzüntüden kalp spazmı geçirdi, anjiyo oldu stend takıldı. şimdi durumu biraz daha iyi.
Kardeşimin sevdiği adam geçen hafta karısından resmen boşandı
kardeşim bize adamla görüşmediğini, bizi kaybetmemek için onu sildiğini söylüyor ama sürekli gizli gizli telefon görüşmeleri yapmaya devam ediyor, ayrıca twitter ve facebook paylaşımlarından adamla görüştüğü apaçık anlaşılıyor
annem onunla evlenirsen senin gibi bir evladım yok derim bidaha yüzüne bakmam diyor, kardeşim annemin rahatsızlığından sonra çökmüş durumda, zaten zayıftı 10 kilo verdi bi deri bi kemik kaldı, günde 3-4 saat uyuyup işe gidiyor, sürekli ağlıyor ama vazgeçmiyor da...
ben artık kardeşimi geçtim sadece annemi teselli etmeye çalışıyorum.
özetle son durum bu...
Bu arada özel mesaj gönderen arkadaşlara mesaj sayım yeterli olmadığı için cevap yazamıyorum, kusura bakmayın.
yazıklar olsun sevgilisiyle beraber bir kadını mutsuz etti, anneni ölümle burun buruna getirdi..
konuşmaya devam ettiğine göre o kadar da üzüldüğünü sanmıyorum..
merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
Nekadar üstüne varırısanız daha ona bağlanacak bence. üzldüm Allah yardımcınız olsun nekadar doğru bilmiyorumda ben olsam o evli adamıbulup ben konuşurdum karısının haberi varmı belkide yok
ben de üzülmediğini düşünüyorum
işleri çıkmaza doğru gittiği için üzülüyo bence
o adamla birlikte olması evlenmesi sıkıntılı olacağı için yazık gerçekten çok sinirlendim
o değil babası da kalp hastası ve bi dahaki krize hayati tehlikesi yüksekmiş inş birşey olmaz ailesine çok üzüldüm allah hayırlı evlat versin diye boşa demiyolar
yalnız boşanma bu kadar çabuk olduğuna göre anlaşmalı mı bitti acaba
diğer kadını çok merak ettim
bu kadar hızlı sonuçlanır mı dava ?eğer eşi istemeseydi boşanmayı uzamaz mıydı ?çocuk var sonuçta ..
kardeşin yanlış bir yola girmiş ... bu adam yarın onuda bırakır ...
ben de üzülmediğini düşünüyorum
işleri çıkmaza doğru gittiği için üzülüyo bence
o adamla birlikte olması evlenmesi sıkıntılı olacağı için yazık gerçekten çok sinirlendim
o değil babası da kalp hastası ve bi dahaki krize hayati tehlikesi yüksekmiş inş birşey olmaz ailesine çok üzüldüm allah hayırlı evlat versin diye boşa demiyolar
yalnız boşanma bu kadar çabuk olduğuna göre anlaşmalı mı bitti acaba
diğer kadını çok merak ettim
adam geçen hafta boşandı zaten
tek celsede anlaşmalı boşanmışlar, kadın nafaka istememiş, adam evini ve arabasını kadının üstüne yapmış, ceketini alıp çıkmış yani.
kadın çalışıyor, iyi de bir işi var, geliri eski kocasınınkinden yüksektir diye tahmin ediyorum mesleğine bakarak.
kardeşim için artık hiçbir şey söyleyemiyorum, zaten orda kaldığım sürece annemle ve bebeğimle uğraştım, kardeşime sadece bir kez, annemi babamı kandırabilirsin ama beni kandıramazsın ben senin ne haltlar karıştırdığını da ne hissettiğini de gayet iyi biliyorum, daha fazla huzursuzluk çıkmasın diye susuyorum dedim. onun dışında muhattap bile olmadım çünkü profillerinde yazan şeyler fazlaca kanıma dokunuyor, yok gerçek aşkın önünde hiçbir şey duramazmış, yok bilmemneymiş, tahammül edemiyorum artık.
belki kadını boşanmya mecbur edecek iğrençlikler yapmıştır. ortada küçücük bir bebek var yaa.. dilerim o çocuğun, annesinin ve bunca insanın mutsuzluğu üzerine mutluluk inşa edemezler..
ben olsam annemi babamı ölümle burun buruna getiren kardeşi bir kaşık suda boğarım. anamdan babamdan değerli değil ya..
Hmmm ozaman baglasanız tutamazsınızah bu kardeşler benımde oyle kardeşim basıma geldi simdi 19 yasında evlendi ayrıldı Allah yardımcımız olsun. Dolma akıl işe yaramıyor
en azından kadın için sevindim mağdur olmamış aksine kurtulmuş bence
ben senin ailene çok üzüldüm
ben olsam ona eğer anneme babama senin yüzünden birşey olursa seni maffederim iki elim yakanda olur derdim
bi daha da yüzüne bakmazdım
bi de utanmadan o yazışmaları yapıyo demek annesi bu haldeyken diyecek birşey yok bu vicdansızlık karşısında
Allah sabır versin size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?