Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

Simdi biraz sakin olmalisiniz oncelikle. Bu panik hali size zarar, kimseye de faydasi yok.

Siz bir abla olarak elinizden geleni yapmissiniz. Gerisi kader. Biraz sakin olun artik. Hayatta herseyi kontrol edemeyiz. Elbette gonul ister kimsenin yuvasi yikilmasin ama adamin gozu disardaysa o evlilik hayirli bir evlilik degildir. Kardesin olmasa baska biri olurdu belli ki bitmis dagilmis bir iliski. Adam bosanmayacak ve kardesini kullanacaksa, o zaman da kardesin oder bedelini. Sen bir abla olarak akil veriyosun daha ne yapacaksin? Sakin adamin karisina kendi babaniza vs anlatmayin hatta kendi esinize hic anlatmayin. Su akar yolunu bulur. Siz ve anneniz birer kadin olarak konusun yol gosterin dua edin bu yapabileceginiz. Allah hayra cikarsin

Yaşadığınız olaya çok üzüldüm. İnşallah kardeşin anlar...
Eşine açma konusunun doğru olup olmadığını en iyi sen bilirsin. En iyi eşini sen tanınsın. Yarın kardeşin böle böyleydi demesin. Dikkatli düşün.

Adamla konuş bakalım size ne diyecek. Onada kardeşinin ablası olarak tanıtma. Başka biri olarak tanıt. Hatta adamın sesini kaydet. Kardeşin hakkında kötü bişey derse dinletirsin.

Dua et. Allah kardeşini ıslah etsin....

Bu arda kardesim bugun anlatti. Adama annemle ablam öğrendi artik seninle gorusemem diyince adam ben onlarla konusurum bosanacagimi anlatirim demis. Kardesim de ablam seni paralar deneme bile zaten ben de bosanmadan seninle gorusmek istemiyorum demis. Adam da tamam bosaninca konusurum demis. Yani adam iyice gozunu karartmis kimseden korkmuyor. Zaten konusmak istiyormus benimle. Simdi tamam arasin da diyemem kardesim zaten biz konusmuyoruz bitti diyor. Ona soylemeden aramayi dusunuyorum o yuzden.

Son düzenleme:
Bi arkadaş demiş adama ulaşıp bitirin diye. Kesinlikle katılıyorum, anneniz biliyor madem kardeşiniz banyodayken falan gizlice telefonunu alsın adamın, size versin arayın ve bu rezilliği bitirmediği sürece eşine herşeyi anlatmakla ve erkek kardeşinizle babanıza anlatırsanız çok ama çok kötü şeylerin olacağıyla tehdit edin, kızkardeşinizi vazgeçiremiyorsanız adamı vazgeçirin, işe yarayacağını umuyorum.:26:

sızınde aynı cocugnuz var ama esınızınde bu durumu bılıp sızın adamla kardesınızı yemege cagırıyormus gıbısıne agırıp enıne boyuna ıkısınınde karsılarında en azından sızın elınızde bebek olarak bunu gormelerını saglayın o zman anlarlar belkı kucucuk masum bıseyı gorunce ve ıkısı yanyanayken konusulunca kocanızda sıze destek olup bu konuda bunu guzelce konsup haledersenız kardesınızde kendınden sızden ve enıstesınden hatta yıgenınden bıle utanıp bunu bırakabılır.

Adamin numarasini alirim o kolay. Kardesimin kimlik bilgileriyle ayrintili dokuman isteyecegim ay sonunda kendi adresime zaten bakalim gercekten konusmuyor muymus

Ben Neden Evli İnsanların Peşlerine Düştüklerini Az Çok Anladım Tamamen Ego Tatmini

Hımm Bak Şu Kişi Evli Ama Ona Rağmen Benimle Birlikte, Vazgeçemiyor Benden Demek Çok Güzelim/Yakışıklıyım Ve Etkileyiciyim Ondan Diyor

Mantık Devreden Çıkıyor Haliyle

Ha Evliler Neden Bekarların Peşinden Gidiyor Dersen,O daaa Gönlümü Eğlendireyim Hayatım da Bi Ekşın Olsun Diyenler Malesef

Hakkınızda Hayırlısını Dilerim

Ayni sehirde degiliz maalesef zaten bu elimi kolumu bagliyor

inanma kardeşine gizlice görüşmeye devam edecek
adam kesinlikle boşanmayacak çünkü iş ciddiye bindiğinde her iki tarafdan da ayırmaya çalışan çok olacak
kızın ailesi adamın ailesi senin ailen birbirine girecek
sen daha fazla üzülme kardeşim eşine bebeğine odaklan
kardeşin küçük değil ki koca kadın
ettiğini çekecek
bu ruh halinle senin yuvan da etkilenir Allah korusun

yok artık adam 6 aylık bebeğini bırakıp bi kadının peşinden gidecek öyle mi
kardeşiniz de bunu kabul edecek ve vicdanı sızlamayacak
sizinle konuşursa kesinlikle boşansanız da olmaz bu iş deyin
kardeşinize de sileriz seni diyin

ne iğrenç erkekler ve ne iğrenç kadınlar var ya aklım almıyo vicdansızlar
kardeşin de yalan söylüyo bu arada görüşmeyi kesmeyecek seni uyutuyo aklınca
aslınca ikisi de birbirini hakediyo ama ailelere yazık

bu arada adamın karısı çalışıyo mu boşansa kendini geçindirebilir mi
bu arada adamın karısı kardeşinizden daha mı çirkin bi kadın olarak merak ettim

Son düzenleme:
Bakin karsinizda cocuk yok yetiskin bir kadin var arama dokumleri falan ozel hayata mudahele bu kadar abartmayin

böyle kızlar,kadınlar hiç mi hayal etmiyorlar şimdi o adamın boşadığı karısının yerinde olmayı.ya sizin kızkardeşiniz olsaydı o boşayacağı kadının durumunda.yazık günah değil mi o kadına o bebeğe.o miniğin suçu ne?
sizin kardeşiniz canınız olabilir ama bizim hiç birşeyimiz değil.biz bayanız sonuçta.kardeşinizi haklı göremeyiz.allah korusun hepimiz o zavallı kadının durumunda olabiliriz.o adamda hiç bir zaman karısını boşamayacaktır gelipte sizin kardeşinizle evlenmeyecektir.(eğer karısı boşanmazsa bu adamdan) haa eğer öyle birşey olursada kardeşinizi yarı yolda bırakacaktır.yol yakınken vazgeçirin onu bu sevdadan.gençliğini mahv etmesin.

Dokuman alinca gorucem artik konusuyorlar mi. Once faturanin kesilmesi lazim. Ben de inanmiyorum bosanmayacagina inşallah yanilmiyorumdur. Ola ki adam bosandi yine de boyle bir iliski kabul edilemez bizim ailede.

Kesinlikle öyle, tercih edilme duygusu.
Adamın evinde karısı varken kendisini istiyor olması. Çok güzelim olmasa bile demek ki hayatında birisi olan biri bile beni isteyebiliyor duygusu. Beğenilme hissi.

Bakin karsinizda cocuk yok yetiskin bir kadin var arama dokumleri falan ozel hayata mudahele bu kadar abartmayin

Su durumda bunu yapmak zorundayim adamin bilgileri elimde olmali. Ne olur ne olmaz. Annem bakamaz telefonuna kardesim siliyordur zaten arama kayitlarini mesajlari falan. Rehbere de kimbilir ne diye kaydetti.

Kesinlikle öyle, tercih edilme duygusu.
Adamın evinde karısı varken kendisini istiyor olması. Çok güzelim olmasa bile demek ki hayatında birisi olan biri bile beni isteyebiliyor duygusu. Beğenilme hissi.

Heh İşte Tam da Demek İstediğim Bu

kusura bakmayın ama kardesinize yaptıgınız onca uyarıya ragmen hala devam ediyorsa kendinizi uzup bebeginizi ihmal ettiginiz su her saniye icin ilerde daha cok uzulursunuz...

bu kisi kardesinize her turlu yalan soyleyebilir, siz once adamı bulun konusun karısına soylemekle tehdit edin.
eger siniyorsa eşiyle problemlerini kendi aralarında aşsınlar, bu vazgecisini de kardesinize kanıt gosterip ikna edebilirsiniz.
eger ki daha yeni dogmus bebegine sahip cıkacagı yerde kendi zevkinin derdinde olan bu şahıs tehditinizi boşa cıkarır ve soyle derse gidin eşiyle paylasın. her kadının aldatıldıgını bilmeye hakkı var, hele ki boyle umursamaz bir şerefsiz eşi var ise.

Son düzenleme:
Böyle adamlar ya boşanmaz yada savcı boşamaz hanımı inat eder sonra ayrı bir ev açıp imamnikahı kıyıp kardeşinle yaşama bakar sonra hevesi bitincede başka kadına gider

Bizim sülalede de buna benzer bir olay yaşandı. 3 çocuklu evli adam sekreteriyle gezmeye başladı. Sonra kıza dini nikah kıyıp ev açtı. Resmi nikahlı eşinden boşanıp çocuklarını perperişan etti. İkinci eşinden de 2 çocuk yaptı oldu mu sana 5 evlat! Netice adam 2. eşinden de sıkıldı şimdi başka bir ilişkisi var. 2. eşi adamın evli ve çocuklu olduğunu bile bile ilişkisine devam etti. Resmi nikah kıyıldığında nispet yapar gibi ben hayatta bişi istersem eninde sonunda alırım dedi. Aldı da ne oldu. Diyeceğim o kii gözü dışarıda olan adam kolay kolay uslanmıyor.

Allah yardımcınız olsun. Üzüntüden sütüm kesildi yazmıştınız yanlış hatırlamıyorsam siz bir annesiniz kardeşiniz için endişelenin tabii ama bebeğinizi de düşünün. Çok üzülmek duruma çare getirmez.

Birincisi sizin bebeginiz su anda, kardesinizin dunya hali iliskilerinden daha onemli, lutfen once bunu farkedin ve stresi abartmayin...
Evet, kotu bir durum, onceden de bahsetmistim ben de cok yakin oldugum kuzenim de benzer bir sey yasamistim, elimden gelen her seyi yaptim ama netice degismedi, sonra bitti gitti...
Anliyorum, yardimci olmaya calisiyorsunuz, konusmussunuz, anlatmissiniz, ama siz engel oldukca cok firtinali bir ask yasadigini zannedip daha da baglanacak haber vereyim...
Siz yapabileceginiz optimumu yaptiktan sonra elden bir sey gelmez, onun hayati, hatasini anlar ama ne zaman mechul...
O bebegin vebalini bile dusunmuyorsa su an ondan mantikli adim beklemeyin, uzgunum...
Adam kiz kardesiniz de bebek dogurdugunda baskasina gittiginde anlar anca, umarim boyle olmaz...
Zaten o adam musveddesi ne o kadini ne de o bebegi haketmiyor o ayri...
Umarim kimsenin cani yanmadan olay en kisa surede cozulur ama unutmayin once siz ve sizin cocugunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…