- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Bu arda kardesim bugun anlatti. Afama annemle ablam öğrendi artik seninle gorusemem diyince adam ben onlarla konusurum bosanacagimi anlatirim demis. Kardesim de ablam seni paralar deneme bile zaten ben de bosanmadan seninle gorusmek istemiyorum demis. Adam da tamam bosaninca konusurum demis. Yani adam iyice gozunu karartmis kimseden korkmuyor. Zaten konusmak istiyormus benimle. Simdi tamam arasin da diyemem kardesim zaten biz konusmuyoruz bitti diyor. Ona soylemeden aramayi dusunuyorum o yuzden.
sızınde aynı cocugnuz var ama esınızınde bu durumu bılıp sızın adamla kardesınızı yemege cagırıyormus gıbısıne agırıp enıne boyuna ıkısınınde karsılarında en azından sızın elınızde bebek olarak bunu gormelerını saglayın o zman anlarlar belkı kucucuk masum bıseyı gorunce ve ıkısı yanyanayken konusulunca kocanızda sıze destek olup bu konuda bunu guzelce konsup haledersenız kardesınızde kendınden sızden ve enıstesınden hatta yıgenınden bıle utanıp bunu bırakabılır.
Bu arda kardesim bugun anlatti. Afama annemle ablam öğrendi artik seninle gorusemem diyince adam ben onlarla konusurum bosanacagimi anlatirim demis. Kardesim de ablam seni paralar deneme bile zaten ben de bosanmadan seninle gorusmek istemiyorum demis. Adam da tamam bosaninca konusurum demis. Yani adam iyice gozunu karartmis kimseden korkmuyor. Zaten konusmak istiyormus benimle. Simdi tamam arasin da diyemem kardesim zaten biz konusmuyoruz bitti diyor.
Bu arda kardesim bugun anlatti. Adama annemle ablam öğrendi artik seninle gorusemem diyince adam ben onlarla konusurum bosanacagimi anlatirim demis. Kardesim de ablam seni paralar deneme bile zaten ben de bosanmadan seninle gorusmek istemiyorum demis. Adam da tamam bosaninca konusurum demis. Yani adam iyice gozunu karartmis kimseden korkmuyor. Zaten konusmak istiyormus benimle. Simdi tamam arasin da diyemem kardesim zaten biz konusmuyoruz bitti diyor. Ona soylemeden aramayi dusunuyorum o yuzden.
Ben Neden Evli İnsanların Peşlerine Düştüklerini Az Çok Anladım Tamamen Ego Tatmini
Hımm Bak Şu Kişi Evli Ama Ona Rağmen Benimle Birlikte, Vazgeçemiyor Benden Demek Çok Güzelim/Yakışıklıyım Ve Etkileyiciyim Ondan Diyor
Mantık Devreden Çıkıyor Haliyle
Ha Evliler Neden Bekarların Peşinden Gidiyor Dersen,O daaa Gönlümü Eğlendireyim Hayatım da Bi Ekşın Olsun Diyenler Malesef
Hakkınızda Hayırlısını Dilerim
Bakin karsinizda cocuk yok yetiskin bir kadin var arama dokumleri falan ozel hayata mudahele bu kadar abartmayin
Kesinlikle öyle, tercih edilme duygusu.
Adamın evinde karısı varken kendisini istiyor olması. Çok güzelim olmasa bile demek ki hayatında birisi olan biri bile beni isteyebiliyor duygusu. Beğenilme hissi.
Ben zaten kardesimle degil adamin esiyle empati kurabiliyorum ancak. Yaslarimiz yakin. Ikimizin de kucuk bebegi var. Düşündükçe icimi anlatilmaz bir aci kapliyor. Face profiline bakiyorum kocasiyla bebegiyle oyle mutlu gorunuyor ki icim paramparca oluyor. Ilk ogrendigim hafta durmadan agladim artik aglayamiyorum bile. Aklimdan hic cikmiyor. 8 yil tedaviyle cocuk sahibi oldum onu bile gozum gormuyor. Esim pazartesi psikologa goturecek beni dogum sonrasi depresyona girdigimi saniyor. Anlatamiyorum nasil anlatilir boyle bir sey. Diyorum ya cok kinadim ben cevremdeki boyle insanlari. Allah bana en sevdigimle yaşattı
Bu arda kardesim bugun anlatti. Adama annemle ablam öğrendi artik seninle gorusemem diyince adam ben onlarla konusurum bosanacagimi anlatirim demis. Kardesim de ablam seni paralar deneme bile zaten ben de bosanmadan seninle gorusmek istemiyorum demis. Adam da tamam bosaninca konusurum demis. Yani adam iyice gozunu karartmis kimseden korkmuyor. Zaten konusmak istiyormus benimle. Simdi tamam arasin da diyemem kardesim zaten biz konusmuyoruz bitti diyor. Ona soylemeden aramayi dusunuyorum o yuzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?