Kardeşim evli bir erkekle birlikte...

Ne sebeple evli bir adama yoneldi bilmiyorum ama gercekten bu olaylarda adamin esi ve ailesi kadar diger kadinin ailesi de zarar goruyormus maalesef deneyimleyerek ogrendim iki kisinin hatasi onlarca kisiye aci veriyor.

eşiniz sizi psikologa götürecekmiş, bence psikologa anlatın durumu ve ne yapmanız gerektiğini ona danışın. kardeşinizle nasıl konuşmanız gerektiğini, onu nasıl vazgeçirebileceğinizi vs gerekirse kardeşinizi de götürün bir uzmana.

adamın karısına söylemek de bilmiyorum şu aşamada ne kadar doğru, kadının bebeği varmış üzüntüden belki onun da sütü kesilecek ama bilmeye de hakkı var kocasının yediği haltları...

bilemiyorum her adımı çok dikkatli atmalısınız, ailenizin şerefi de söz konusu küçük yerde böyle bir olayın duyulması ailenizin ordan taşınmasına dahi neden olabilir. allah yardımcınız olsun kardeşinize de doğru yolu göstersin inşallah...

Ne sebeple evli bir adama yoneldi bilmiyorum ama gercekten bu olaylarda adamin esi ve ailesi kadar diger kadinin ailesi de zarar goruyormus maalesef deneyimleyerek ogrendim iki kisinin hatasi onlarca kisiye aci veriyor.

pentos diğer kadın çalışıyo mu boşanırsa çocuğa bakabilecek durumda mı

yuva yıkanın yuvası olmaz,inşallah doğruları görür de yol yakınken vazgeçer.Canım sen de fazla canını sıkma bebeğinle ilgilen,ama kardeşine çok kızdım ya..

Bir abla olarak üzerine düşeni yapmışsın.
Kendi hayatını mahvetmek niye.
Yazık değil mi bebeğine.
'27 yaşında koskocaman yetişkin bir kadının ahmaklıkları yüzünden
bebeğinin sütünü filan niye heba ediyorsun.
elimde değil diyeceksin ama biraz sakin yaklaş olaylara.
herşeyi düzeltme yeteneğimiz olsa keşke.
ama bu münkün değil.
kardeşine denebilecek herşeyi demişsiniz artık.otursun bi düşünsün
bi zahmet.annesinin babasının sağlığını gururunu hiçe sayan bi insana ne denilebilir ki.
bence adamla filan muhatap olma.kalkar saçma sapan konuşur daha da üzer seni.
kardeşin de yaptığının cezasını çeker bir gün.
hem kendini hem de sizleri üzmenin bedelini ağır öder.
ama sen kendini topla biraz.
bebeğinle geçirdiğin bu günleri geri getiremezsin bir daha.
vicdanen rahatsız olması gereken kişi kardeşin.
hatayı yapan kardeşin kendini hırpalayan sensin.
annen ve babanın üzüntüleri de bir ömür kardeşinin boynuna vebal olacaktır.
ne oluyor da evli adamlarla ilişki yaşamaya can atıyor bu kızlar anlamıyorum ki.

böyle bir konu daha önce de açılmıştı, aratırsanız bulabilirsiniz
belki çözüm önerileri size yardımcı olur...
ama adamı arayıp tehdit etmeniz etkili olur diye düşünüyorum

27 yasında koskoca kadın sonucta siz ne yapabilirsinizki? aska saygı duyarım ama evli ve bebegi olan bi adam olmamalı bu.kendisinin bunu görmesini saglayabilirsiniz tepkinizi koyun

bence kardeşinizden habersiz o adama ulaşın. ve adamla konuşun.kardeşinizde çözüm yok.çünkü kız kardeşiniz malesef vicdanını yitirmiş artık. rahatsızlık duymuyor. çok acı gerçekten. Allah Kimseye yaşatmasın. yuva yıkanın yuvası olmayacağını bilse, kendisine evliyken gelenin başkasına da gidebilme potansiyelinin farkıda olsa, en başta insanlık namına eşine ve bebeğine saygı duysa keşke.. yazık etti, hem kendisine hem bebeğe ve annesine. işiniz çok zor, çok ağır bi imtihan.. dua edin.. ve adamla kardeşinizden habersiz konuşun. eşine bildireceğinizi söyleyin.

Bekar bir kız yüzünden yuvası yıkılanlardan biri olarak şunu söyleyebilirim. Tek bildiğim ne derseniz deyin şu anda kızkardeşinizin gözleri kör, kulakları sağır olduğu için sizin söylediklerinizi duymayacaktır. Yapacak bir şey yok. Başına gelenleri yaşayacak maalesef. Allah ıslah etsin.

şimdi herkes beni idam edicek ama belki de gerçekten evlilikleri çok kötü aşk sevgi saygı kalmamış belki o bebek aşkın muhabbetin bebeği değil evliliği kurtarmak için yapılmış bir bebek, yani adam kararlı deyince benim aklıma bunlar geldi.yazık çok üzücü ama bu adam evdeki kadını bitirmiş bence bugün senin kardeşin için boşanmasa yarın başka biri için boşanacak. bence kardeşin ne için boşanacağını sorsun bir sebebi olmalı ve bebeği sorsun insan bir evliliği bitirmeye 1 ayda karar vermez 6 ay önce neden çocuk yapmaya karar vermişler. eğer kızkardeşin çok seviyorsa adam da ailenle konuşucam diyorsa bunları sorgulayın. ve kardeşinle adam evlense bile küçük yer ailen ordan taşınmalı dedikoduyla yerler aileni allah yardımcınız olsun dua et hayırlısı olsun.

İlahi adalet!!! Aynı şeyi kızkardeşinizde yaşayacak.Bunun örneklerini o kadar çok gördüm ki.Kadının ve hele ki minicik bir bebeğin ahı yanına kalmaz.

Nasıl olsa adam vazgececk üstüne gitmeyelim nedemek yahu?
Siz vicdan falan yapmamışsınız. O güzel karısını ve masum bebegini falanda düşünmüyorsunuz. Tek düşündüğünüz kardeşinizin ne duruma düştüğü.
Ki 2. kadın olmayı 27 yasındaki 'egitim'li bayan seçmiş.
Bu durumlarda egitim bi kıstas değil önemli olan birazcık insanlık.

Bence bu durumda yapılması gereken hanımefendiyle konusulması.
Dagılacak bi yuva belki ama birilerinin gölgesinde aile olunamaz!

Kardeşiniz bebeğiyle kabul edip pembe panjurlu evde aşkla yaşayacaklarını falan mı düşünüyo?

Sonrasında evlenirler yada evlenmezler. Belki cazip geliyodur bu durum ayrılınca havası kaçar.

Kendinizi o bayanın yerine koyun bi karar vermeden önce.
Sakın daha fazla devam etmesine izin vermeyin.

Eğer siz eşine söylemezseniz adam asla ayrılmaz, kardrşinizinde keyfi yerinde niyeti yok! Bebegi düşünen falan hiç yok.
Kardeşinizle o hayatı yaşamaya devam ederler mutlu mesut.

Son durum ne? Kardeşin utanmiyor mu evli barkli adamla birlikte olmaya? Yolmadin mi hala saclarini?
Seninde bebegin var, o kadinin da...
Unutma bugün ona yarin sana
En azindan sessiz kalma boyle bir şeye

Ve kardeşin de biliyor eşinden asla bosanmayacagini
Yemesine seni

Son düzenleme:

Cok sey yazmak isterdim ama evlenince bu yorumunu hatırlarsın umarım.
Belki de evlisin diyecegim ama böyle bi yoruma karsı dilim varmıyor.

Aldatmak 'zaten boşanacaktım, boşanacagım, boşanıyorum'un arkasında saklanır hep.
Madem ayrılacaksın edebinle, şerefinle ayrıl herkes yoluna baksın.
Ayrılacagım nasıl olsa ben bi aldatayım ne yahu?
Ben hiç sizin gibi düşünmüyorum.
Erkekler evlilik bittiğinde onu kurtarmak için bebek yapmazlar.
Bittiyse bitmiştir.
Adamın evliliği güzel gidiyordur, karısı hamile kalıca arayışa girip birisini bulmuştur işte. Lohusalık bittikten sonra aydınlanır ayrılık mevzusu.
Tabi aşık olmadıysa.

Velhasıl evliyken aşk mübah değil!

bence karısıyla tehdit etmek lazım adamı diye düşündüm..karısına söyleseniz gelir rezillik çıkarır..adama karısına söylemekle tahdit etseniz belki bi ihtimal..zaten eminim kardeşiniz tek değildir..benim çevremdede böyle biri var..hemde eğitimci..herkeese aynı yalanı söylüyor malesef..

yazınızı okuyunca aklıma gelen ihtimal şu oldu; evli erkek kızkardeşinizle liseli aşıklar gibi flört etmekle kalmamıştır sanırım ileri gitmişlerdir acaba kardeşiniz bu yüzden mi ayrılamıyor adamdan, kendini o adamla evlenmeye mecbur mı hissediyor acaba? bence bi konuşun öyle olsa bile ayrılması gerektiğini anlatın bence

Kardeşin vazgeçmi,yorsa adamı bir güzel tehdit edin. Bence sizin durumdan haberdar olduğunuzu bilmesi bile topuklamasına yetecektir. Allah belalarını versin karısı daha yeni doğum yapmış hep bu durumlarda azıyorlar çoğunlukla.

aynende senin gibi düşünüyorum şimdi konu sahibi kardeşim evli adamla beraber yerine bi kadın kocamla evli olduğunu bilerek beraber oluyo diye konu açsaydı denmedik hakaret bela kalmazdı ama bayan mağdur olan değilde mağdur eden olunca herkes yumuşacık anlayışlı cümleler kuruyo ne kadar anlayışlı ve tatlı oluyo

adamın ahlaksızlığını tartışmıyoruz zaten ama kız kardeşe inanamıyorum bayan daha duyarlı olur vicdanlı olur diye yıllardır ben kendimi kandırmışım. gerçekten çok yazık insan bunu hem kendine hem karşı taraftaki masum eşe çocuklara nasıl yapar allah doğru yolu göstersin diyeyim

Son düzenleme:
Oncelikle sunu belirteyim. Adam bosansa bile ben de annem de kardesimle birlikte olmasini kabul etmeyiz. Yani adam gercekten iddia ettigi gibi cok kotu bir evlilik yasiyor olabilir. Bosanabilir de. Ama bu onun evliyken kari kiz pesinde dolaşan bir zampara oldugu gercegini degistirmez. Dolayisiyla bu adam kardesimle normal bir evlilik yapamaz kardesim hepimize sirtini doner ceker gider o zaman yapacak bisey yok.

Kardesime nefret kusan hatta beddua edenleri bir nebze anliyorum ama bana yuklenenleri anlayabilmem mumkun degil.
Kadinin ogrenmeye hakki oldugunu ben de biliyorum, ama kim boyle bir sey ugruna kalp hastasi babasinin kulagina gitmesi ve belki felc gecirmesi belki hayatini kaybetmesi riskini goze alabilir ki. 3 kez kalp krizi geçirdi bu adam. Acik kalp ameliyati oldu. Kadina soylesem ortaligi ayaga kaldirsa ilk babam duyar.
Sizi bilmem ama ben babama canimi veririm. Elimde olsa çıkarır kendi kalbimi de veririm. Onu uzecek biseye neden olma riskini goze alamam. Kadin cekse kardesimi vursa ne olacak. Bir anda butun ailemi kaybedecegim. Deger mi? Bence degmez. Herkesin ailesine verdigi değer ve bunu yasayis tarzi farklidir.

Boyle bir sey yasadilarsa da kardesim bu nedenle biriyle evlenmek zorunda hissedecek bir kiz degil. O yuzden boyle bir zorunluluk olduguna ihtimal vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…