Ne sebeple evli bir adama yoneldi bilmiyorum ama gercekten bu olaylarda adamin esi ve ailesi kadar diger kadinin ailesi de zarar goruyormus maalesef deneyimleyerek ogrendimiki kisinin hatasi onlarca kisiye aci veriyor.
Bu arda kardesim bugun anlatti. Adama annemle ablam öğrendi artik seninle gorusemem diyince adam ben onlarla konusurum bosanacagimi anlatirim demis. Kardesim de ablam seni paralar deneme bile zaten ben de bosanmadan seninle gorusmek istemiyorum demis. Adam da tamam bosaninca konusurum demis. Yani adam iyice gozunu karartmis kimseden korkmuyor. Zaten konusmak istiyormus benimle. Simdi tamam arasin da diyemem kardesim zaten biz konusmuyoruz bitti diyor. Ona soylemeden aramayi dusunuyorum o yuzden.
şimdi herkes beni idam edicek ama belki de gerçekten evlilikleri çok kötü aşk sevgi saygı kalmamış belki o bebek aşkın muhabbetin bebeği değil evliliği kurtarmak için yapılmış bir bebek, yani adam kararlı deyince benim aklıma bunlar geldi.yazık çok üzücü ama bu adam evdeki kadını bitirmiş bence bugün senin kardeşin için boşanmasa yarın başka biri için boşanacak. bence kardeşin ne için boşanacağını sorsun bir sebebi olmalı ve bebeği sorsun insan bir evliliği bitirmeye 1 ayda karar vermez 6 ay önce neden çocuk yapmaya karar vermişler. eğer kızkardeşin çok seviyorsa adam da ailenle konuşucam diyorsa bunları sorgulayın. ve kardeşinle adam evlense bile küçük yer ailen ordan taşınmalı dedikoduyla yerler aileni allah yardımcınız olsun dua et hayırlısı olsun.
merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaştaadam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
Son durum ne? Kardeşin utanmiyor mu evli barkli adamla birlikte olmaya? Yolmadin mi hala saclarini?
Seninde bebegin var, o kadinin da...
Unutma bugün ona yarin sana
En azindan sessiz kalma boyle bir şeye
Ve kardeşin de biliyor eşinden asla bosanmayacagini
Yemesine seni
yazınızı okuyunca aklıma gelen ihtimal şu oldu; evli erkek kızkardeşinizle liseli aşıklar gibi flört etmekle kalmamıştır sanırım ileri gitmişlerdir acaba kardeşiniz bu yüzden mi ayrılamıyor adamdan, kendini o adamla evlenmeye mecbur mı hissediyor acaba? bence bi konuşun öyle olsa bile ayrılması gerektiğini anlatın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?