Kavga etmeyi bilmiyorum çirkinleşiyorum

çocuğum 1 yaşında mesleğim var bir ofisim var ama şu sıra ekonomik krizden dolayı işlemiyor hatta borçluyum primimi bile ödeyemiyorum. Ezik olmadığımı hatta erkek gibi falan olduğumu susmasını bilmediğimi falan düşünür eşim....

çok teşekkür ederim. aslında ben bu konuyu boşuna açtım... bu saatten sonra ben değişsem bile eşim beni eskisi gibi sevmez ki.....

dün aksam ınst söyle bir paylaşım gördüm ve eşime okudum

basit olaylara ani sinirlenen insanlar sevgi yonunden aç olan insanlarmış

alsana sorunum ortaya çıktı dedim
( çünkü 2 saat önce önümüzdeki araç yavaş sürüyor diye inip ağzını yuzunu dağıtasım geliyor demiştim )

beni az seviyorsun daha çok daha çok sevmen lazım dedim , tamam aşkım dedi ,
daha değişen birşey yok sabahtan beri

Biz oturup konuşmuştuk o konudan sonra yeni bir sayfa açmıştık ama kısmen uyguladık ikimiz de ama dönüp dolaşıp yine aynı yerdeyiz. O dilini tutamıyor ben kendimi....

Biz oturup konuşmuştuk o konudan sonra yeni bir sayfa açmıştık ama kısmen uyguladık ikimiz de ama dönüp dolaşıp yine aynı yerdeyiz. O dilini tutamıyor ben kendimi....
Hakkınızda hayırlısı olsun, bütçe ayırmak vs.benim evlilik anlayışıma ters şeyler, belki eşiniz kafasında bitirdi ama şuan eyleme dökmüyor bazı şeyleri, olumsuz yazmak istemem ama tek başınıza değil eşinizle tekrar konuşarak adım atın ve aile terapitine gidin eğer ikinizde evliliğinizi kurtarma cabasindaysanız hoş beşik parasına laf eden adam aile terapistine para vermeyi tamamen gereksiz bulacaktır orası ayrı.

Biz de sizin gibi tartışmadığımız zamanlar sevgi pıtırcığı idik artık sanmıyorum eski günlere geri dönelim....

daha önceden çok gitmek istedim dediğiniz gerekçelerle asla dedi. Açıkçası artık eşimle evliliğimizi kurtaralım demeye yüzüm yok... ne kadar çirkin olduğumu tahmin edebiliyorum o anlarda. Eğer bitirecekse kabulüm.... dediğiniz gibi kafasında bitirdi zaten bence de. Sadece çocuk için falan bekliyor olabilir.

çok teşekkür ederim. aslında ben bu konuyu boşuna açtım... bu saatten sonra ben değişsem bile eşim beni eskisi gibi sevmez ki.....
Hiç öyle düşünme değişir senin duzelmeni gorsun oda düzelir seni uzmekten korkar ama sen çok sabırlı olacaksın ofkeni kontrol edeceksin eşine anlatacaksın kirildigin noktaları ama birden olmazki zamana ihtiyaç var

zaten tüm sorun bu, kırıldığımda susup kırıldığımı söylesem eşim gönül alır.... ama ben kırılınca kırıp döküyorum, çok canım yanıyor.

Siz çirkef falan değilsiniz eşiniz öküzün teki sizide eminim sirazeden cikaranda hanzo kocanız. Beşik aldiniz die ne zengin nede fakir olursunuz bu devirde 3 5 kısarak birikim yapilmaz.

Ben de gözlerimi kocaman açıyorum.
O kadar ki ''Açma o gözlerini'' uyarısı alıyorum

Bir de zehir saçıyorum haklıysam eğer.
Cümlelerle dövmek dediklerini çok iyi yapıyorum..

Valla yapacak bir şey yok.
Haksız yere, kolayına sinirlenmem.
Rahatsız olanlar ''Açtırmasın kutuyu (gözümü :)), söyletmesin kötüyü.''

Siz de haklılığınızdan eminseniz eğer, aynen böyle deyin.

İki tarafda hatalı bence
Eşinin cimri olması bu kadar yanlış
Ama seninde vara yoğa böyle kriz gerçirmen normal değil
Baxı insanlar vardır mesela.herseye sinirlenir en sevmediğim tip.kaç kişiyle arkadaslığımı bitirdim .en ufak lafa alınır kızar.bağırır çağırır .
Bence psikoloğa git.terapi iyi gelir.biraz düzeltirsin kendini
Bende mesela neşeli hayatı gırgıra alan bir tipim.atarım atarım içime ama bir patladım mı herseyi yakar geçerim.karşımdaki de hak etmiştir yani.o yüzden bana hep derler neden ne oldu durup dururken?durup dururken değil o işte ama anlamazlar..

Esin seni kaliplara sokmaya calisiyor. Kizman bile onun istedigi gibi mi olacakmis. Sen soylesin boylesin diye diye seni manipule etmis

Bir kişiye disiplinsizlik yaptın demek başka "disiplinsizsin" demek başka. Birisi anlık bir hatadır olabilir ama diğeri kişiliğine yapılmış bir saldırı.... Abartıyor muyum....
Kesinlikle abartmıyorsun....

Ben seni anladım... üslup önemli senin için.... eşinde seni acımasızca eleştiriyor, o zaman sende kayış kopuyor....

Sen değil eşin kendini düzeltsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…