çocuğum 1 yaşında mesleğim var bir ofisim var ama şu sıra ekonomik krizden dolayı işlemiyor hatta borçluyum primimi bile ödeyemiyorum. Ezik olmadığımı hatta erkek gibi falan olduğumu susmasını bilmediğimi falan düşünür eşim....Çocuk kaç yaşındq bi mesleğiniz var mı ne bileyim şartlarınız ne bilmiyorum ama sizin bu ezikliğiniz adamın sizi daha çok ezmesine sebep oluyo. Öfke kontrolünüzğ tabi ki sağlayacaksınız onun eşle veya çocukla değil sizin kendinize faydası var ama o adam daha iyisini hakedecek karakterde bi adam değil. Biraz atak ol üste çık bunu yaparken ne kadar zeki ve kararlı olduğunu anlasın. Laflarına mantıklı tutarlı cevaplar ver zaten nasıl kıvrandığını görünce sinirlenmiyceksin gülesin gelir valla bak.
çok teşekkür ederim. aslında ben bu konuyu boşuna açtım... bu saatten sonra ben değişsem bile eşim beni eskisi gibi sevmez ki.....Bende senin gibiydim aşırı hayal kırıklığı oluo sindiremeyip bağırıp çağırıp haksız duruma dusuodum 5 yıl oldu evleneli yendim bu huyumu eşim açık açık dedi bu hareketlerinden çok soguyorum senden diye hep empati yaptım oda çıldıracağım şeyleri yapmadı zamanla oturdu düzene sana önerim sakin davran konuşma kirginligini sakinleşince dile getir herşeye bağırıp cagirirsan ciddiye alinmazsin sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum yine
Biz oturup konuşmuştuk o konudan sonra yeni bir sayfa açmıştık ama kısmen uyguladık ikimiz de ama dönüp dolaşıp yine aynı yerdeyiz. O dilini tutamıyor ben kendimi....Çocuğun da olduğu bir evde birşeyleri kırmalı kavga edilmesi çok kötü gerçekten önceki konunuza baktım eşinizin mandalina soyusunuza kadar hiçbir şeyi beğenmediği yazmışsınız bunu şunun için diyorum size yaklaşımı böyle olan bir eşe sakin kalmanız çok zor bu demek değil ki kırıp dökmeniz normal ama sizin öfke kontrolü yapabilmeniz için esinizin de sizi elestirmemesi lazım. Az önce sordum eleştirmiyor dediniz ama diğer konuda herseyinizi eleştirdiğini siz yazmışsınız.
Karşılıklı olarak hatalarınızı görüp kabullenip düzeltmek için cabalamaniz gerek bana göre. Ama eşiniz suçun sadece sizde olduğuna inandırmış sizi, o yüzden tek başınıza birşeyleri düzeltmeniz zor.
Hakkınızda hayırlısı olsun, bütçe ayırmak vs.benim evlilik anlayışıma ters şeyler, belki eşiniz kafasında bitirdi ama şuan eyleme dökmüyor bazı şeyleri, olumsuz yazmak istemem ama tek başınıza değil eşinizle tekrar konuşarak adım atın ve aile terapitine gidin eğer ikinizde evliliğinizi kurtarma cabasindaysanız hoş beşik parasına laf eden adam aile terapistine para vermeyi tamamen gereksiz bulacaktır orası ayrı.Biz oturup konuşmuştuk o konudan sonra yeni bir sayfa açmıştık ama kısmen uyguladık ikimiz de ama dönüp dolaşıp yine aynı yerdeyiz. O dilini tutamıyor ben kendimi....
Biz de sizin gibi tartışmadığımız zamanlar sevgi pıtırcığı idik artık sanmıyorum eski günlere geri dönelim....dün aksam ınst söyle bir paylaşım gördüm ve eşime okudum
basit olaylara ani sinirlenen insanlar sevgi yonunden aç olan insanlarmış
alsana sorunum ortaya çıktı dedim
( çünkü 2 saat önce önümüzdeki araç yavaş sürüyor diye inip ağzını yuzunu dağıtasım geliyor demiştim)
beni az seviyorsun daha çok daha çok sevmen lazım dedim , tamam aşkım dedi ,
daha değişen birşey yok sabahtan beri
daha önceden çok gitmek istedim dediğiniz gerekçelerle asla dedi. Açıkçası artık eşimle evliliğimizi kurtaralım demeye yüzüm yok... ne kadar çirkin olduğumu tahmin edebiliyorum o anlarda. Eğer bitirecekse kabulüm.... dediğiniz gibi kafasında bitirdi zaten bence de. Sadece çocuk için falan bekliyor olabilir.Hakkınızda hayırlısı olsun, bütçe ayırmak vs.benim evlilik anlayışıma ters şeyler, belki eşiniz kafasında bitirdi ama şuan eyleme dökmüyor bazı şeyleri, olumsuz yazmak istemem ama tek başınıza değil eşinizle tekrar konuşarak adım atın ve aile terapitine gidin eğer ikinizde evliliğinizi kurtarma cabasindaysanız hoş beşik parasına laf eden adam aile terapistine para vermeyi tamamen gereksiz bulacaktır orası ayrı.
Biz de sizin gibi tartışmadığımız zamanlar sevgi pıtırcığı idik artık sanmıyorum eski günlere geri dönelim....
Hiç öyle düşünme değişir senin duzelmeni gorsun oda düzelir seni uzmekten korkar ama sen çok sabırlı olacaksın ofkeni kontrol edeceksin eşine anlatacaksın kirildigin noktaları ama birden olmazki zamana ihtiyaç varçok teşekkür ederim. aslında ben bu konuyu boşuna açtım... bu saatten sonra ben değişsem bile eşim beni eskisi gibi sevmez ki.....
zaten tüm sorun bu, kırıldığımda susup kırıldığımı söylesem eşim gönül alır.... ama ben kırılınca kırıp döküyorum, çok canım yanıyor.Hiç öyle düşünme değişir senin duzelmeni gorsun oda düzelir seni uzmekten korkar ama sen çok sabırlı olacaksın ofkeni kontrol edeceksin eşine anlatacaksın kirildigin noktaları ama birden olmazki zamana ihtiyaç var
Kesinlikle abartmıyorsun....Bir kişiye disiplinsizlik yaptın demek başka "disiplinsizsin" demek başka. Birisi anlık bir hatadır olabilir ama diğeri kişiliğine yapılmış bir saldırı.... Abartıyor muyum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?