kayinbabam ben evlenmeden evime yerlesmis bile

yazdiklarimi gercekten okusaydin sacma sapan sorular sormazdin. Evim baska sehirde.ailemin oldugu sehirde dugun yaptik. Dugun cok yorucuydu o yorgunlukla balayi yapacagimiz yere gidemezdi iyi gprunmuyordu.çile aldi. Sma senin yazfigin gibi slkolik degil. Dugun yemrkli ickiliydi.

Kaza olayini ayrintiya girmek istemedim.konu bu degil cunku. Evet koljmdaki elimdeki yara agir deggol on gjn 2 ayda zor iyilesir.

Asenin bu yalanxi cikarma caban ne ben onuanlamadim. Tanimadigim insanlara niye burda sacma sapan seler yazayim ki....

Yazdiklarimi okjmissin. Evet duzeltme yapti cunku yazidanlasklmazlik oldugunj dusundum.

Sana anlatmak zorunda degilim ama yinede anlattkm ki on yarginin farkina var diye

Sadece ben cok acik yazmadim. Sen de dikkatsiz okjmussun ve yarailisin. Oyle de llsa boyle de olsa hi. Tanimadigkm ve tanimayacagim insanlati ne diye burda inandirmcabasina gireyim. Sen konuya degol kelimelere takolip kaldigin icin konunjn ozunh kaciriyorsun

Umaraim anlatabildim.
benkm yalan soyledigimi ispatlama mucadelenin sana faydasi ne anlamadim
neden yalan soylenir ki burda. Gerek kimlikle yok gel işle yok. Sadece insanlar dertlerini paylaşıyorlar böyle bir plaform burası

Yani sakin. Ol güzel arkadaşım sakin ve dingin

Hani hastalar ya tansiyon seker...vs biraz rahatsızlandı lar 2 gün hastaneye gidip gelindi ya insanlarda geçmiş olsuna gelmişler ankara 1 saat uzak ordan gelenler de yatiliya kalmışlar yani

Bu anlamda misafir agirlamislar. Yani hakliliklari var kendince

yazdıklarından çoğunlukla bir şey anlaşılmıyor. Telefondan yazıyorsun sanırım. :/

Esiniz dediginiz kadar rahatsiz olsa o eve kislik erzaklarini, televizyonlarini falan getiremezlerdi diye dusunuyorum. Ortada donen bir dolap var sanki gozunuzu acin bence

Hayır yok eminim. O onlarla asla kalmak istemez. Normalde öyle. Ama yaslilar işte ilaca hastaneye elbet yardım edilir o kadarda normal.onlar istismar etti.

yazdıklarından çoğunlukla bir şey anlaşılmıyor. Telefondan yazıyorsun sanırım. :/

Tablette yazıyorum. Anlamadım yazilan otomatik atıyor. Düzeltmeye çalışıyorum. Sol elimde yazmaya çalışıyorum bir de arada sağı kullansa da fazla kullanamıyorum. Dikisler yeni alindi

Napicaksin peki simdi ?

Napicaksin peki simdi ?
Ben de size soruyorum... Eşim ablasini aramis sen çağır yanına ben getiririm 1 hafta kalsın demis.tamam demiş. Evleri barları paraları var ama kendilerine hızer edecek biri yok galiba yeni gelin sesi çıkmaz diye düşündükler. Bu Saçmalığın başka bir anlami olabilir mi ! Hasta ya kaynanam şeker tansiyon falan.....

Hiç taviz vermeyin,eşiniz de istemiyormuş zaten.Onun konuşması lazım,siz onlarla bu konuda birebir muhatap olmayın.Bi de bişey sorcam köyde yaşıyolar demişsiniz orda bakacak hayvanları vardır ne bileyim iş güç olur bunlarla kim ilgileniyor

Yıllarca şehirde yaşayıp yasliliklarinda köye dönümşler öyle hayvan bağ bahçe alakali yok. Şimdiye kadar tek kelime etmedim zaten.eşim yeterince savunuyor bana gerek yok bu anlamda geride duruyorum zaten. Gerekmedikce bu duruşunu korurum

Herkes kendi evinde otursun bu ne ya utanmiyorlar mi ? Yeni evlenmis bi cift var anne babasi dügüne bile gelmiyor yayila yayilada gelin evinde yasiyorlar (oturuyorlar demiyorum bile ) Böyle sacmalik duymadim hic , benzer cok bisiler okudum ama ilk günden nedir yani olmamasi gereken bisi bence kv ky gayet saygisiz böyle arsiz yüzsüz insanlarla ugrasilmaz bunu yapan insanlar yarin baska bi ariza cikarir.

Banada konu pek gerçekçi gelmedi.

1. Damat bey alkollü olabilir fakat bu ilk alkollü damat vakasi degil. Yani hiçmi es dost yok sizi evinize birakan? Sadiç? arkadas? Onlari geçtim annen baban?

2. Gelinligini niye annenlerde çikariyorsun? Ben dügünden sonra annemlere gitsem kadincagiz kalpten giderdi ve ne yapip ne edip beni evime geri yollardi.

3. Kolun yaralanmis tamam anlarim da, niye 2 hafta annenlerde kaliyorsun? Yogun bakimda degilsin birsey degilsin. Sanki esin sana bakamiyor mu? Tekrar, annenler bunu nasil kabul ediyorlar? Daha yeni güya seni ugurladilar. Hiçbir yerde görülmemis birsey, gelinin ilk günden geri annesinin yanina gitmesi.

4. Dügün gününde kayinpeder felan gelmemis bile dügüne, hangi hak ile sizin evinizde oluyorlar. Ve esinin nasil giki çikmiyor? Ana kuzulugun dibine vurmus erkekler bile dügüne gelmemeyi ancak bir kaç ay sonra af ederler. Yani nasil oluyor ayni günde aile sizin evde kaliyor? Velev ki esin o kadar pisirik, pasif ki gikini çikarmiyor, tekrar senin annenler hiçbirseymi demiyor?

Yani onca gerçek disi olay oldu ki, konu bana acaip fake geldi. Lütfen ilgiyi burdan degil, annen, baban yada sevgilinden ara

Fake mi degil mi bilemem ama evet mantik disi olan seyleri siralamissiniz ben de anlam veremedim.

ben şunu anlamadım canım şuanda eşin yeni evinizde anne babasıyla duruyor mu? öyleyse madem çok rahatsız konuyu açalı 1 gün olmuş bile çoktan.. 2 güne de eşim benim almaya gelecek evime gideceğim demişsin. ee ne bekliyor o zaman eşin? çok rahatsızsa annesine babasına direk olarak kupa_ gelecek artık yeni evliyiz biz gitmeyi düşünmüyor musunuz demeliydi. hala neyi bekliyor anlamadım.

sen soylersen sinsi, fettan gelin olursun.. esinle de kavga cikarma, madem o da rahatsiz, guzelce anlat, ihtiyaclari oldugunda mutlaka bakariz ama simdi daha yeni evliyiz, en guzel zamanlarimiz, ben seninle basbasa olmak, evimin tadini cikarmak istiyorum filan de..

elinin yaralanması düğünle ilgili anlatmak istemediği bişekilde olmuş gibi geldi bana
eğer düşündüğüm gibiyse eşi oyuzden evde kupada babasının evinde
sadece aklıma gelen bi fikir bu

Ev 10 saatlik yolda canim.
Dugunden cikip 2 sat uzaklikta deniz kiyisi bir yerde balayina gidecektik.otelimizi tutmustuk.okumuyor musunuz yazdiklarimi anlamadim.

Bu sehirde baska kime gitseydim aokollu yola cikmak daha sacma degilde annemin evine gelmem mi sacma.zaten yildan dondurdum ewimi

Boyle sey goruomemis ama trafik kaalari gorulmus o daha mi iyi yani.. sahil virajli yola gece yorgunluk ve alkolle mi cikacak bunda anlasilmayan ne var.anlamwyanda bir sorun var bence

Esim pisirik degil.hanginizin kocasi kolundan tutup anasini babadini at is kapiya yapan varsa yazsin...

elinin yaralanması düğünle ilgili anlatmak istemediği bişekilde olmuş gibi geldi bana
eğer düşündüğüm gibiyse eşi oyuzden evde kupada babasının evinde
sadece aklıma gelen bi fikir bu
Hayir esimle ilgisi yok.kendim yaptim kazaydi.onuyla ilgisi yok anlatmak istrmiuorj,.niye hetkes beni irdeliyotr.konu tamamen carpitilmis.

Size en temiz çözümü söyleyeyim mi?
Tutun bir araba kayınpeder kayınvalidenin eşyalarını bu eve getirin, sizde kendi eşyalarınızı başka bir eve taşıyın, git dememiş olursunuz kendiniz gidersiniz, onlarda öyle baka kalır arkanızdan

Insanlara bir sey anlatmak ne kadar zormus.sorunumdan gectim yani o kadar.konuyu actigim pisman ettiniz gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…