- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
Bana sıra gelmeden bekar görümceme kredi çektirdiler biraz kendi borçlarını ödediler birazda eşimin borcunu ve o kızcağız o krediyi ödüyor :|
Orası öyle ama düğünde bizim şükür borcumuz olmadı eşyaları onlar aldı takıları onlar aldı beyaz eşyayı eşim ödüyordu ama aylık taksiti fazlaydı ve evlenince veremiçek diye borcumuzu onlar kapattı yani eşim sadece bekarken birazinı ödedi yani üzerimızde emekleri çok o yüzden karar vermekte zorlanıyorum eşim sıkıştırmıyor takılar senin sen bilirsin dedi
kaynananı kayınpederini tanıyan sensin ve ne kadar güzel anlatıyorsun.herşeyinizi onlar yapmış,eviniz de kira değildir.üstelik evlenmeden eşinizin borcunu da kapatmışlar,eeee bilezikler gelmese bile bu aileye verilir.
sen geri gelmeyeceğini düşünerek ver,gelirse de mutlu olursun.gerçi kaynananın sana borcunu ödemeden içinin rahat etmeyeceğine eminim.bir şekilde o bilezikler sana dönecek.aslında ben onlar istemeden kendim teklif ederdim.ailenin sıkıntısı varken rahatlıkla o bilezikleri takabilecek misin
aynen böyle düşünüyorum bendesen geri gelmeyeceğini düşünerek ver,gelirse de mutlu olursun.gerçi kaynananın sana borcunu ödemeden içinin rahat etmeyeceğine eminim.bir şekilde o bilezikler sana dönecek.aslında ben onlar istemeden kendim teklif ederdim.ailenin sıkıntısı varken rahatlıkla o bilezikleri takabilecek misin
Malesef evimiz kira canım bilezikleri veriyim diyorum ama işte kayınpederim iyi hoş ama çok hayal kuruyoronu yaparım bunu yaparım diye ya olmazsa o işler ya yoluna girmezse diyoruz bakalım
Akıllı kadınları severim. zekana hayran kaldım bendebenim arkadaşımında eşi polis aynı şeyleri anlatıyorsun yani şu an. onunda annesi böyle yüzsün gözümün önüne geldi şimdi aferin sana ama çok takdir ettim vallahi. darısı herkesin başına.
Merhaba hanımlar
Ben yirmi iki yaşındayım 2aylık evliyim sorunum şu ki kayınpederim düğünde taktıklari bileziklerden borç istiyor. Bankaya kredi borcu var onu halledip pttden kredi çekmek için emekli olduğu için ptt ona kredi veriyormuş ayrıca züccaciye dükkanı var oranın da birkaç borcu var. Bütün bunlar için istiyor. Aslında bir yandan dükkana icra gelmesin diye vermek istiyorum ama açıkçası güvenemiyorum da arada kaldım neyapmam lazım ? Yardımcı olabilecek olan var mi ?
eşinizin ailesi adına üzüldüm.ben oğlumun herşeyini elimden geldiğince yapayım.üstelik kızıma kredi çekip bir de onun borcunu ödeyeyim.her hakkını koruyayım ama ben bu kadar sıkıntıdayken oğlum kendisi teklif edeceği yerde bir de önemsemesin.çok yazık çok
Akıllandım.
Eşim polis okulundan mezun oldu, ilk maaşı ile kredi yurtlara olan borcunu ödedik. (babamdan borç alıp kredi yurtların borcunu kapatmıştık babama ödedik.)
Aradan 1-2 ay geçti, siz çift maaşsınız sizin eve çok para giriyor, oğlumun parasını yiyemedim dedi. (ki askerde (Hakkaride yapmış eşim askerliğini, yedek subay olarak) 10 ay kazandığı parayı annesine yollamış ve 10 ayda yemiş kayınvalidem)
Baktım istekleri bitmiyor, onun istemesine fırsat kalmadan gittim ev aldım kredi ile.
İstediğinde ev borcum var dedim, aradan 2 yıl geçti maaşlara zam geliyor ev borcunuz sabit biriktiremiyormusun diye ağzımı aradı, gittim arabayı değiştirdim.
Aradan yine 2 sene geçti, yine aynısını söyledi, kızımın kreş zamanı gelmişti kreş yerine gittim özel bir koleje yazdırdım.
Ona yedirene kadar kendi evime ve kızıma yediriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?