Kayınpederim borç istiyor.

içim kalktı baya yüzsüzlermiş kusura bakma arkadaşımda, maaş hesapları yapana kadar oğlumuz öğrenci gelin nasıl geçiniyor diye sorsalar ya.

Akıllı kadınları severim. zekana hayran kaldım bende benim arkadaşımında eşi polis aynı şeyleri anlatıyorsun yani şu an. onunda annesi böyle yüzsün gözümün önüne geldi şimdi aferin sana ama çok takdir ettim vallahi. darısı herkesin başına.

Yok hepsini onlar yaptılar eşimin hiç payı yok ondan hatta eşim araba almak istedi kayinvalidem çarçur ettirme demişti

Ya şükür iyi insanlar başka yerden aldıkları borçları da para kazanınca hemen kapattılar kayinvalidem borçlu durmayı sevmez birinden bisi alsageri verir bana da aynı şekil bisi istese benden ertesi gün fazlasıyla geri getirir evimde bisi eksik olsa yukarı çıkıp istesem verir ertesi gün alır getirir evimde yok diye. Şükür gözleri tok ama bu altın işi zor durum insan oğlu işte güvenmek zor

Nişanlıyken bi kötülüklerini görmedim para bilezik gibi konularda da sorun yaşamadık aslında gözleri tok insanlar

canım anlattıklarından dolayı ben vermen taraftarıyım açıkçası. zaten ilk baştada dedim ben buraya kesinlikle verme demek için girmiştim. ama sen o kadar güzel yazmışsınki ikna oldum yan. zaten vereceğin 3 bilezik. ha 3 eksik takmışlar ha 3 fazla. zor zamanlarımızda kullanmayacaksak, anlayışlı birileriyle paylaşmayacaksak ne önemi var paranın pulun. zaten çok iyi biriyse kv ve kp emin olun sizde rahat rahat harcayamazdınız kısmet olmazdı sizede. verinde hem siz vermedik eyvah ne yaptılar diye düşünün, nede onlar nerden para bulucaz diye düşünsünler. İnşallah işleride düzelir size dahada fazlasını alırlar.

ALLAH verene daha çok veriri canım belkide sana o bilerzikleri takabilmek için borç yapmıştır...eğer görümcendende isteyp yada kredi çekmeyi denedilerse bilerziklerinde gözü yok gerçekten ihtiysç olduğu için istiyordur bellki...sende zaten veremem diyemezsin ailen sonuçtaa ama borç veriyorum diye söylersin......

e bizde insanoğluyuz bak ne güzel anlatıyorsun. önemli olan huzur, sevgi, saygı. 3 bilezik eksik olunca sen bişi kaybetmezsin ama parasını ödeyemeyince o adam Allah korusun belkide herşeyi düşünür. Ver sen ver. Bugün onların ailesine Allah düşürmesin ama belki yarın senin ailene. Düşmez kalkmaz bir Allah. ver canım sen valla ben bile sevdim senin kv ile kp. nereli bunlar :)

Ellerinde olunca verirler o yönden güvenim tam ama dediğim gibi kayınpederim biraz hayalci ya herşey istediği gibi gitmezse borçları kapatıp da benim verdiklerime para kalmazsa geri ödemek için eşimde eğer geri verirler diye güveniyorsan o yeter çünkü borcu ödeyip kredi cekicez senin bilezikleri yapıp araba alicaz diyor

Ellerinde olunca verirler o yönden güvenim tam ama dediğim gibi kayınpederim biraz hayalci ya herşey istediği gibi gitmezse borçları kapatıp da benim verdiklerime para kalmazsa geri ödemek için eşimde eğer geri verirler diye güveniyorsan o yeter çünkü borcu ödeyip kredi cekicez senin bilezikleri yapıp araba alicaz diyor
Birde şimdi eşim şunu attı ortaya eğer bizim diye vermezler diye düşünüyorsan ben başkasından borç almış da gibi yapıp onlara veriyim öyle olursa kesin vermek zorunda kalırlar diyor.

versen bir dert vermesen bir dert canım.
şimdi yok vermem desen senden kötüsü olmaz, kötü gelin ilan edilirsin,
iyisi mi ver gitsin inşallah geri öderler de aranız bozulmaz.

iyi niyetli insanlar, onca şey yapmışlar sizin için 3 bileziği geri vermeseler ne olacak ki ?

Trabzon canım iyi insanlar bende severim şükürler olsun rabbime annem hep iyi insanlarla karsilastirsin rabbim derdi şükür iyiler annemle de konuştum ver kızım o insanlardan zarar gelmez dedi

Trabzon canım şükür iyi insanlar annem Allah iyilerle karsilastir derdi hep duası işte güzel annemin birde annemle konuştum ver kızım onlardan zarar gelmez dedi

Bana sıra gelmeden bekar görümceme kredi çektirdiler biraz kendi borçlarını ödediler birazda eşimin borcunu ve o kızcağız o krediyi ödüyor :|

valla öz babama bile vermem borç. kendi paranla rezil olma durumunu, bayağı bir yaşayıp, akıllanmış biriyim...
Orası da ayrı bir dert benim babam çok yaşadı bu durumu on beş günlük için istediler 8sene de parça parça verdiler borcu e doğal olarak o para havaya uçtu öyle az parada değildi

kayınpederiniz sizden borç istemiyor, sizden düğünde takılan altınları istiyor...
bir kayınpederin en son borç isteyeceği kişi gelinidir...
bir adam iki aylık gelinine böyle bir teklifle gidiyorsa bu altınları istiyorum demenin bir başka yoludur...
altınlar sizindir, dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz elbette ama...
ben olsam başka bir iş için kullanacağımı söyler ve kabul etmem...
istemediğim birşeye olur vererek iyi olacağıma kendi isetdiğimi yapr ve kötü olurum daha iyi...
beni seven insan şartlı sevmesin...

güvenilir insanalr diyosun borçlu olmayıda sevmez diyosdun ver gitsin canım durumu düzelince fazlasıyla öder zaten kendi altınları her ne kadar sana takmış olsalar bile o aldı sana taktıysa sende ona sıkıştığında vereceksin mecbur...ben verirdim şüphesiz...hatta vermek bile istedmde kabul etmediler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…