kayınpederle yaşam fikir

keşke herkes senin kadar duyarlı ve erdemli olabilse seni çok tebrik ediyorum illaki sorunlar zorluklar olacaktır ama bu denli hoşgörülü bir amca ve bu denli hoşgörülü bir gelin adayı varsa ,hayır duaları üzerinizden eksik olmayacaktır ..

Herşeye burnunu sokmaya çalışan gençler gençliklerimi yaşayamasın kendileri gibi sıkıntı çeksin diye pusuya yatanlar yanında böyle düşünceli böyle ince böyle yumuşak kalpli insanlarda var demek ki hala. İnsan baş tacı eder böylesini gerçekten. Misafir gelirse odadan çıkmam, birlikte vakşt geçirmek istersinize kadar düşünen bi yük olmaktan korkan bi insanla hiçbi zorluk yaşamazsınız inşallah. Zaten çokta yaşlıymış duasını alın gönlünü hoş edin sizin gönlünüz daha da hoş olsun inşallah. Çok duygulandım

Çok güzel bir insansiniz
Zorluklarıni bilemiyorum.
Ancak dede de cok anlayışlı geldi. Bende böyle bir durumda alt kata yollamaya kiyamazdim sanırım.
Denemekten birsey kaybedilmez. Denerdim yasayabiliyor muyuz ,hem acisida daha taze.

Olmazsa zaten alt kat eve gecebilmesi gibi bir imkanda var.

hayatta her istediğin olur inşallah, yüreğin çok güzel, yarım gün bi kadın al ama kendini de hırpalama inşallah çok güzel geçinir gidersiniz

İnsanın kendi evladı ben bakamam derken size gerçekten helal olsun zaten yaşlıymış adamcağız size zararı olmaz bence

Zorlukları var elbette ona göre giyinip oturuyorsunuz bende birlikte oturuyorum gündüzler i yalnız kalmasında bi sakınca yoksa geri kalan herşey hallolur. Benim en büyük sıkıntım bi yere gideceksem kısa süreli olması yada annemlerde kalacaksam eve görümcemi çağırmam onun işi varsa gidemiyorum. Kp temizliğe dikkat ediyorsa sıkıntı olmaz ana sorumluluğu çok büyük ve zorluğu var elbette

Allah ne istiyorsanız gönlünüze göre versin...budur işte...sizi yetiştiren ailenin ellerinden öperim..

Ne güzel vallahi ikiniz de çok uyumlusunuz öyle bir insanın inan hiç zorluğu olmaz faydası olur zararı olmaz..Benim kayınbabam da melek gibi bir insandı Nur içinde yatsın eğer hayatta olsaydi sırtımda taşırdım yeter ki bizimle olsundu, ama hayat işte..

Sizi tebrik ediyorum. İlerde iyice düşkünleştiğinde bir tane yardımcı/bakıcı alırsınız yanınıza. Sevabından geçilmez. Bence iyi olur

tek kalamaz kapıyı tanımadığına açar. dengede kuramıyor çok yavaş yürüyor. baş dönmeside var. gözleride iyi görmüyor. onun için tek başına bir evde olmasını istemiyorum.
Benim kayınvalidem kendi annesine bakıyor,tahmini 90 yaşında kendi annesinden bunaldığı oluyor,ki öz annesi,bu kadar verici ve fedakar davranırsanız eşinizin minicik bi hatası bile çok batar,ben onun 80küsür yaşındaki babasına baktım o bana bunu yaptı vs,muhtemelen çok genc ve tecrübesizsiniz,umarım hiçbir zaman benim minvalinde yazanlara hak vermezsiniz,çünkü cahil cesaretiyle hareket ettiğinizi düşünüyorum.

Ne kadar yaşar Allah bilir ancak oda yaşadığı kadar yaşamaz,güzel yürekli birisiniz bende olsa bırakmazdım.
Anne baba,eşi vefat edince sokakta bırakılmış çocuk gibi oluyor özellikle erkekler.
Benimde babam var annem vefat etti evlensem aynı evi istemese bile aynı apartman yada sağ sol karşı apartmanda olsun elim üzerinde dursun istiyorum.
Eşimin ailesi içinde düşüncem aynı.
Ölüm ne zaman ne şekil gelir bilinmez ama yanlızken hadtalanmak ölmek çok zor ve düşünmek bile acı.

Ah kıyamam tam bir pamuk dede!

Allah sizi mükafatlandırsın konu sahibi,sadece bunu söylemek istedim...
Ben de olsam aynını yapardım.

Tebrik ediyorum böyle bi insan oldugunuz için oncelikle yaslilar zaten sorunsuz ki sizinki çok anlayışlı çok tatlı bir insan belli lütfen çok iyi bakin ona allah size cennetin kapilarini açsın ins

Oncelikle size helal olsun allah kalbinizin ekmegini versin cok yasli bi insan kesinlikle yanliz birakmayin ne kadarlik omru varki zorluklari elbet olucak ama kendisi cok dusunceli bi insan okurken gozlerim doldu ve sizi cok takdir ettim helal olsun sizin gibi insanlara

Yaşlı adamla yaşamak zordur ama sizin kayınpederiniz de maşallah çok ılımlı çok naif ve görgülü
İnşallah sıkıntısız huzurla sağlıkla mutlulukla babanızı evinizde ağırlarsınız
Allah yardımcınız olsun mükafatını da gani gani alırsınız inşallah

Kayınpederinin, siz evlendikten sonra, huyu suyu değişmezse bir sorun yaşamasın. Davranışından dolayı seni tebrik ederim. Çok iyi kalplisin.

Ay Allahım o nasıl bir insan öyle. Nasıl ince düşünceli, zarif. Sizden de Allah razı olsun. Kızı bakmam demem siz bakacağım diyorsunuz. İlerde yürüyemeyip tuvalet sorunu olabilir, onda da bakıcı tutarsınız alt kattaki evi boşaltıp. Ben böyle düşündüm. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…