- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi mavi2sever
-
keşke herkes senin kadar duyarlı ve erdemli olabilse seni çok tebrik ediyorum illaki sorunlar zorluklar olacaktır ama bu denli hoşgörülü bir amca ve bu denli hoşgörülü bir gelin adayı varsa ,hayır duaları üzerinizden eksik olmayacaktır ..merhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ve kayınvalidem bu perşembe günü vefat etti. kayınvalidem 71 yaşındaydı ve kayınpederim 82 yaşında zor gören yürürken denge sorunu yaşayan biri. benide hep çok sevmiştir. kayınvalidemin yoğunbakım sürecinde benim nişanlımla beraber kaldı. görümcemde dahil. benim nişanlım tek yaşıyor. şimdi kayınvalidemin yoğunbakım süreci bir ayı geçti ve vefatta edince kayınpedrrim beni evime götürün demeye başladı(tek kalacakmış) ama ne doğru düzgün dengeyi sağlayabiliyor nede gözleri iyi görebiliyor. baş dönmesi sorunuda var. bende nereye gidiyorsun kal burda tek başına ne yapacaksın dedim ama dinlemedi kalktı ve dengesini kaybedip geri koltuğa düştü. ve ağlamaya başladı. ben kayınvalideme üzülüyor sanıp odadan çıktım. kahve yapmaya gittim baba oğul konuşsunlar teselli versinler birbirlerine diye. kapıya yaklaştığımda konuşmalarını duydum. kayınpederim bir aydır burdayım. yemekleri kız (benden bahsediyor) yapıyor. yoruluyor. size ne zamandır rahat vermedim. hiç rahat bırakmadık. belki yalnız olmak beraber vakit geçirmek istersiniz, biryerlere gitmek istersiniz ben sizin yanınızda olduğum için rahat hareket edemiyorsunuz, evlendiğiniz zaman kız benimle yaşamak istemeyebilir. dedi. kapıda kulak misafiri oldum onlara. nişanlımda baba en kötü alt kattaki kiracıyı çıkarırım seni oraya alırım hergünde gelirim yemeği hep beraber yeriz sonra evimize geçeriz dedi (beni üzmekten kırılmamdan çok korkar) bende o arada içeri girdim siz neden böyle konuşuyorsunuz dedim. kayınpederime kal burda gitme biyere bizimle yaşa tek başına evde ne yapacaksın dedim. kendi evi uzak arabayla 45 dakika birşey olsa yetişemeyiz. ben devlet memuruyum 8-5 çalışıyorum. nişanlımında kendine ait dükkanı var. öğlen gidiyor işe elemanı var. biz yokken 6 saat evde yalnız kalacak. benim sorum şu; kayınpederim benimle yaşaması benim için sorun değil. zaten bizi rahat bırakmak için saat 9 da odasına gidiyor. şuan bir sorunum yok yaşlı insan zaten ne sorunum olabilirki. ama sizce zorlukları varmı yada ne gibi sorunla karşılaşırım ilerde kendimi hazırlamak için soruyorum. tatile gittiğimizde görümceme bırakacağız. görümcem eve almak istemiyor babasını istemiyor evde açık açık söyledi. bizde tatile gideceğimiz zaman alırsın o zaman sadece dedim kabul etti naz yaparak. sonuçta senede 1 ay iznim var fazla yok. kayınpederim misafiriniz gelirse ben odamdan çıkmam dedi. üzüldüm çıkacaksın tabi odada niye duruyorsun dedim. sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım. kendimi hazırlamak adına soruyorum çözüm yolu aramak için
Allah ne istiyorsanız gönlünüze göre versin...budur işte...sizi yetiştiren ailenin ellerinden öperim..merhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ve kayınvalidem bu perşembe günü vefat etti. kayınvalidem 71 yaşındaydı ve kayınpederim 82 yaşında zor gören yürürken denge sorunu yaşayan biri. benide hep çok sevmiştir. kayınvalidemin yoğunbakım sürecinde benim nişanlımla beraber kaldı. görümcemde dahil. benim nişanlım tek yaşıyor. şimdi kayınvalidemin yoğunbakım süreci bir ayı geçti ve vefatta edince kayınpedrrim beni evime götürün demeye başladı(tek kalacakmış) ama ne doğru düzgün dengeyi sağlayabiliyor nede gözleri iyi görebiliyor. baş dönmesi sorunuda var. bende nereye gidiyorsun kal burda tek başına ne yapacaksın dedim ama dinlemedi kalktı ve dengesini kaybedip geri koltuğa düştü. ve ağlamaya başladı. ben kayınvalideme üzülüyor sanıp odadan çıktım. kahve yapmaya gittim baba oğul konuşsunlar teselli versinler birbirlerine diye. kapıya yaklaştığımda konuşmalarını duydum. kayınpederim bir aydır burdayım. yemekleri kız (benden bahsediyor) yapıyor. yoruluyor. size ne zamandır rahat vermedim. hiç rahat bırakmadık. belki yalnız olmak beraber vakit geçirmek istersiniz, biryerlere gitmek istersiniz ben sizin yanınızda olduğum için rahat hareket edemiyorsunuz, evlendiğiniz zaman kız benimle yaşamak istemeyebilir. dedi. kapıda kulak misafiri oldum onlara. nişanlımda baba en kötü alt kattaki kiracıyı çıkarırım seni oraya alırım hergünde gelirim yemeği hep beraber yeriz sonra evimize geçeriz dedi (beni üzmekten kırılmamdan çok korkar) bende o arada içeri girdim siz neden böyle konuşuyorsunuz dedim. kayınpederime kal burda gitme biyere bizimle yaşa tek başına evde ne yapacaksın dedim. kendi evi uzak arabayla 45 dakika birşey olsa yetişemeyiz. ben devlet memuruyum 8-5 çalışıyorum. nişanlımında kendine ait dükkanı var. öğlen gidiyor işe elemanı var. biz yokken 6 saat evde yalnız kalacak. benim sorum şu; kayınpederim benimle yaşaması benim için sorun değil. zaten bizi rahat bırakmak için saat 9 da odasına gidiyor. şuan bir sorunum yok yaşlı insan zaten ne sorunum olabilirki. ama sizce zorlukları varmı yada ne gibi sorunla karşılaşırım ilerde kendimi hazırlamak için soruyorum. tatile gittiğimizde görümceme bırakacağız. görümcem eve almak istemiyor babasını istemiyor evde açık açık söyledi. bizde tatile gideceğimiz zaman alırsın o zaman sadece dedim kabul etti naz yaparak. sonuçta senede 1 ay iznim var fazla yok. kayınpederim misafiriniz gelirse ben odamdan çıkmam dedi. üzüldüm çıkacaksın tabi odada niye duruyorsun dedim. sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım. kendimi hazırlamak adına soruyorum çözüm yolu aramak için
Benim kayınvalidem kendi annesine bakıyor,tahmini 90 yaşında kendi annesinden bunaldığı oluyor,ki öz annesi,bu kadar verici ve fedakar davranırsanız eşinizin minicik bi hatası bile çok batar,ben onun 80küsür yaşındaki babasına baktım o bana bunu yaptı vs,muhtemelen çok genc ve tecrübesizsiniz,umarım hiçbir zaman benim minvalinde yazanlara hak vermezsiniz,çünkü cahil cesaretiyle hareket ettiğinizi düşünüyorum.tek kalamaz kapıyı tanımadığına açar. dengede kuramıyor çok yavaş yürüyor. baş dönmeside var. gözleride iyi görmüyor. onun için tek başına bir evde olmasını istemiyorum.
Oncelikle size helal olsun allah kalbinizin ekmegini versin cok yasli bi insan kesinlikle yanliz birakmayin ne kadarlik omru varki zorluklari elbet olucak ama kendisi cok dusunceli bi insan okurken gozlerim doldu ve sizi cok takdir ettim helal olsun sizin gibi insanlaramerhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ve kayınvalidem bu perşembe günü vefat etti. kayınvalidem 71 yaşındaydı ve kayınpederim 82 yaşında zor gören yürürken denge sorunu yaşayan biri. benide hep çok sevmiştir. kayınvalidemin yoğunbakım sürecinde benim nişanlımla beraber kaldı. görümcemde dahil. benim nişanlım tek yaşıyor. şimdi kayınvalidemin yoğunbakım süreci bir ayı geçti ve vefatta edince kayınpedrrim beni evime götürün demeye başladı(tek kalacakmış) ama ne doğru düzgün dengeyi sağlayabiliyor nede gözleri iyi görebiliyor. baş dönmesi sorunuda var. bende nereye gidiyorsun kal burda tek başına ne yapacaksın dedim ama dinlemedi kalktı ve dengesini kaybedip geri koltuğa düştü. ve ağlamaya başladı. ben kayınvalideme üzülüyor sanıp odadan çıktım. kahve yapmaya gittim baba oğul konuşsunlar teselli versinler birbirlerine diye. kapıya yaklaştığımda konuşmalarını duydum. kayınpederim bir aydır burdayım. yemekleri kız (benden bahsediyor) yapıyor. yoruluyor. size ne zamandır rahat vermedim. hiç rahat bırakmadık. belki yalnız olmak beraber vakit geçirmek istersiniz, biryerlere gitmek istersiniz ben sizin yanınızda olduğum için rahat hareket edemiyorsunuz, evlendiğiniz zaman kız benimle yaşamak istemeyebilir. dedi. kapıda kulak misafiri oldum onlara. nişanlımda baba en kötü alt kattaki kiracıyı çıkarırım seni oraya alırım hergünde gelirim yemeği hep beraber yeriz sonra evimize geçeriz dedi (beni üzmekten kırılmamdan çok korkar) bende o arada içeri girdim siz neden böyle konuşuyorsunuz dedim. kayınpederime kal burda gitme biyere bizimle yaşa tek başına evde ne yapacaksın dedim. kendi evi uzak arabayla 45 dakika birşey olsa yetişemeyiz. ben devlet memuruyum 8-5 çalışıyorum. nişanlımında kendine ait dükkanı var. öğlen gidiyor işe elemanı var. biz yokken 6 saat evde yalnız kalacak. benim sorum şu; kayınpederim benimle yaşaması benim için sorun değil. zaten bizi rahat bırakmak için saat 9 da odasına gidiyor. şuan bir sorunum yok yaşlı insan zaten ne sorunum olabilirki. ama sizce zorlukları varmı yada ne gibi sorunla karşılaşırım ilerde kendimi hazırlamak için soruyorum. tatile gittiğimizde görümceme bırakacağız. görümcem eve almak istemiyor babasını istemiyor evde açık açık söyledi. bizde tatile gideceğimiz zaman alırsın o zaman sadece dedim kabul etti naz yaparak. sonuçta senede 1 ay iznim var fazla yok. kayınpederim misafiriniz gelirse ben odamdan çıkmam dedi. üzüldüm çıkacaksın tabi odada niye duruyorsun dedim. sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım. kendimi hazırlamak adına soruyorum çözüm yolu aramak için
Kayınpederinin, siz evlendikten sonra, huyu suyu değişmezse bir sorun yaşamasın. Davranışından dolayı seni tebrik ederim. Çok iyi kalplisin.merhaba arkadaşlar ben nişanlıyım ve kayınvalidem bu perşembe günü vefat etti. kayınvalidem 71 yaşındaydı ve kayınpederim 82 yaşında zor gören yürürken denge sorunu yaşayan biri. benide hep çok sevmiştir. kayınvalidemin yoğunbakım sürecinde benim nişanlımla beraber kaldı. görümcemde dahil. benim nişanlım tek yaşıyor. şimdi kayınvalidemin yoğunbakım süreci bir ayı geçti ve vefatta edince kayınpedrrim beni evime götürün demeye başladı(tek kalacakmış) ama ne doğru düzgün dengeyi sağlayabiliyor nede gözleri iyi görebiliyor. baş dönmesi sorunuda var. bende nereye gidiyorsun kal burda tek başına ne yapacaksın dedim ama dinlemedi kalktı ve dengesini kaybedip geri koltuğa düştü. ve ağlamaya başladı. ben kayınvalideme üzülüyor sanıp odadan çıktım. kahve yapmaya gittim baba oğul konuşsunlar teselli versinler birbirlerine diye. kapıya yaklaştığımda konuşmalarını duydum. kayınpederim bir aydır burdayım. yemekleri kız (benden bahsediyor) yapıyor. yoruluyor. size ne zamandır rahat vermedim. hiç rahat bırakmadık. belki yalnız olmak beraber vakit geçirmek istersiniz, biryerlere gitmek istersiniz ben sizin yanınızda olduğum için rahat hareket edemiyorsunuz, evlendiğiniz zaman kız benimle yaşamak istemeyebilir. dedi. kapıda kulak misafiri oldum onlara. nişanlımda baba en kötü alt kattaki kiracıyı çıkarırım seni oraya alırım hergünde gelirim yemeği hep beraber yeriz sonra evimize geçeriz dedi (beni üzmekten kırılmamdan çok korkar) bende o arada içeri girdim siz neden böyle konuşuyorsunuz dedim. kayınpederime kal burda gitme biyere bizimle yaşa tek başına evde ne yapacaksın dedim. kendi evi uzak arabayla 45 dakika birşey olsa yetişemeyiz. ben devlet memuruyum 8-5 çalışıyorum. nişanlımında kendine ait dükkanı var. öğlen gidiyor işe elemanı var. biz yokken 6 saat evde yalnız kalacak. benim sorum şu; kayınpederim benimle yaşaması benim için sorun değil. zaten bizi rahat bırakmak için saat 9 da odasına gidiyor. şuan bir sorunum yok yaşlı insan zaten ne sorunum olabilirki. ama sizce zorlukları varmı yada ne gibi sorunla karşılaşırım ilerde kendimi hazırlamak için soruyorum. tatile gittiğimizde görümceme bırakacağız. görümcem eve almak istemiyor babasını istemiyor evde açık açık söyledi. bizde tatile gideceğimiz zaman alırsın o zaman sadece dedim kabul etti naz yaparak. sonuçta senede 1 ay iznim var fazla yok. kayınpederim misafiriniz gelirse ben odamdan çıkmam dedi. üzüldüm çıkacaksın tabi odada niye duruyorsun dedim. sizce ne gibi sorunlarla karşılaşırım. kendimi hazırlamak adına soruyorum çözüm yolu aramak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?