kayınpederle yaşam fikir

Sizin kalbiniz bu denli büyük,müstakbel babanızın da bu denli ılıman olduğu sürece bir sorun yaşamazsınız

Helal olsun valla.
Herkes sizin gibi ince düşünmez.
Alt katta oturursa aklım kalır diyorsanız uyuduğu odaya tv alın en azından uyuyamadığında falan izler sıkılmasın.

Allah bilir tabi allah her seyin hayirlisini versin. Ama adam 82 yasindaymis. Ve hayat arkadasini kaybetmis. Genel de uzun evlilikleri olan yaslilardan biri öldüğünde kisa sure icerisinde digeri de ölüyor. Fazla takilmayin zorluklarina. En kötü dayanamazsaniz bakici tutarsiniz iyice elden ayaktan düştüğünde. Rabbim düşürmesin tabi. Bakacağınız belki de en fazla 3-5 yıl. O süre icerisinde alacaginiz hayir duasi size bir ömür yeter.

Bir baba 40 evlada bakarmış da 40 evlat bir babaya bakamazmış. O görümceniz nasıl insan öyle? İstemiyorum diyip hala yastığa başını rahat rahat koyabiliyor mu? Gözüne uyku giriyor mu babacığını kapı önüne koyarken?

Size de helal olsun demek isterim. Allah size de sizin gibi hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ayağınıza taş değmesin.

Uzun vadede eğer yatağa bağımlı hale gelirse zorluk yaşayabilirsiniz. Çalıştığınız için yalnız bırakamayabilirsiniz. Ama aklı yerindeyse, yabancıya falan kapı açmazsa kısa vadede aynen devam edersiniz diye düşünüyorum. Zaten tonton düşünceli bir dede.

Cook sevap alirsiniz insallah... gorumceyede sasirdim insan babasini niye istemez.....

Müthiş bi ilişki ..aranızdaki sevgi saygı çok hoşuma gitti . Sizin fikir ve davranışlarınızda öyle .
Yürüyemezse büyük sorun olur ama nasıl bakılır o zaman bilmiyorum yani çözüm lazım böle bişiy olursa onun haricinde bi sorun olacsğını sanmam

Cok dusunceli bir kayinprderiniz var ben boyle dusunceli insani tepemde tasirim. Bu dusunceli haliyle sizi zorlayacagini sanmiyorum. Sadece yataga vs Allah korusun bagimli kalirsa zorlanirsiniz ama onada bakici tutarsiniz. Benim kayinpeder gecen gun bana diyorki kizim ben yaslaninca sen yaslanmaki bana iyi bak diyor bide boyleleri var siz dusunun artik.

Gerçekten okurken neredeyse ağlıycaktım kayınpederinize sarılmak geldi içimden size de aynı şekilde Allah sizden razı olsun büyük sevap . Kayınpederiniz çok yaşlı zaten çok anlayışlı size bir zararı dokunmaz Allah ömür versin hepinize Kayınvaliden içinse başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin .

Allah yar ve yardımcınız olsun.
sizin birbirinize zararınız olmaz baba kız saygınız sevginiz daim olsun.
tatile gideceginiz dönemde mutlaka bir çözümünüz olacaktır.
belki kızına degilde ücret karşılığında güvenilir birine emanet edersiniz ne de olsa kızı nazlanmıl

Kayinpedere de sana da bayildim.Buyuk bir iyilik yapiyorsun, adamcagiz da gayet naif.Bence ciddi bir sorun yasamazsiniz.

Böyle bir kayınpeder ile pek sorun yaşamazsın gibi geliyor. Adam düşünceli. Sen niyetini güzel tut. İnşallah hiç bir sorun yaşamazsın.

Çok iyi niyetlisin.Allah sanada senin gibi evlatlar versin inşallah.Anlattığın kadarıyla karakteri gereği kayınpederin sorun yaşayacağın biri değil.Ama bencede bir fikir olarak nişanlının dediği gibi alt kata yerleştirebilirseniz çok daha iyi olur.Ya birlikte yersiniz,ya da yemek indirirsiniz.Gözünüzde hep üstünde olur.Mesele zorlukları da değil.Evliliğin her türlü hali var.Her tartışmanıza küslüğünüze birebir tanık olacak.Belli yaşın üstünde insan üzülür.Ya da sarılıp oturacaksınız belki çekinirsiniz.Sen alt kat fikrini bir değerlendir derim.

Sen de çok şanslısın kp in de çok şanslı. İkinizi de tebrik ediyorum umarım birlikte huzurla yaşarsınız. Adamcağıza çok üzüldüm kızı istemiyor karısını kaybetmiş yazık ya.

Keşke ben niye bakıcam baba oğlun bakıcak deseydin.Kusura vak ma da böyle açık açık söyleyeni de bu lafı hak ediyor.Kimisi yük olmayayımın derdinde,kimisi de gelinin sırtına nasıl binsem derdinde.

Aferin kiz. Yerim seni

misafiriniz gelirse odadan cikmam.bu cumleyi okuyunca gozlerim doldu.lutfen yalniz birakmayin onu dunya boyle iyi insanlarin hatrina donuyor.ilerde sevabinizin karsiligini alacaksiniz.ne guzel bi dedeymis keske herkes onu gibi olsa ahh zavalli nasi uzuluyor bu haline.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…