- 17 Ağustos 2022
- 506
- 1.760
- 33
- Konu Sahibi starkleymedi
-
Iyiki okumamissin. Ben hepsini okudum tansyonum düstü.Oncelikle cocuklugunuzu anlatmadiginiz icin tesekkur ederim. Hepsini okuyamadim ama daha sevgiliyken boyle gereksiz samimiyetler kuruyorsunuz sonra agliyorsunuz.
İkisi birbiriyle çelişmiyor birinde biz gittik diyorum, nedenin bir kısmı var diğerinde de devamı var. kapris yapmıyorum ben bu konuda orda da anlaşalım. tavsiye vermeyecekseniz buraya daha fazla yazmayın zaten gergin ve üzgünüm bir de size kendimi mi açıklayacağım?Ekonomik özgürlüğü olan biriyle, anlattıklarınız örtüşmüyor.
Bir dediğiniz , bir dediğinizi tutmuyor.
Şimdi öncelikle benim dedem vefat ettiğinde biz tanışmıyorduk, yani 6 ay sonra tanıştık dedemin vefatından dolasıyla gelmesi pek mümkün değildi zaten. Tuttuğumuz ev benim muhitimde ailemin evine yürüyerek 5 dk kadar, teşekkür ederim yorumlarınız için ama bu kadar sert olmanıza gerek yok :)
Yazınızın tamamını okudum, bana göre önemli olan kısmı alıntılayıp yazıyorum:))) kayınvalide sizi siz de kayınvalideyi sevmek zorunda değilsiniz, nişanlınız anne lafına bakıp size hayatı zindan edecek biri değilse, karakteri oturmuş ayakları yere basan, sizinle annesi arasında denge kurabilecek yetenekteyse aranız bozulmaz, kayınvalide göğsünü dövmeye devam etsin, boşverin gitsin
Yalnız ben eksi koymayı bilmiyorum nasıl başardım bilemedim şu an :) teşekkür ederim yorum ve destekleriniz için umarım farklı başlıkla gelmem zaman ayırdığınız için teşekkür ederimKesinlikle sert değilim, size zaman ayırıp yazanlara eksi koymuşsunuz. Kendinizi ve yaşadıklarınızı farklı sanıyorsunuz. İlk önce bir forumdaki size önerilen konuları okuyun. Aileci eş nişanlı konularını.
Burada herkes gördüğü bir hatayı düzeltmeye, size yardımcı olmaya çalışıyor. Burada az zaman geçirin konuları okuyun azıcık kendinizi hazırlayın.
Yazdığınız konuda her şey bir toz bulutu olarak başladı diye yazmışsınız resmen detaya boğmuşsunuz. Bu da aslında ruhsal durumunuzu gösteriyor. Bir şeyler sizde sıkıntılı ama ne olduğunu anlayamıyorsunuz, bulunduğunuz konumdan görememişsiniz. Biz size dışarıdan görüneni yansıtıyoruz, onda da alınganlık edinip tavır alıyorsunuz. Yaşam sizin. Umarım buraya daha konu açacak şeyler ileride yaşamazsınız.
Aman hanımefendi bu konuya girmeyin beni çok tersledi hala kendime gelemedim. Kolonyayla bileklerimi ovuyolar şu an.Kendi eşyalarını alacak bütçe ve birikime sahip olmayan insanlar, aileleri ile aralarına nasıl sınır koyacaklar ?
paramız var diye bağırmam lazım herhalde :):):):) Her şeyyiiii alacak paramız var ailelerimiz istemedi, paralarımız yatırım olarak duruyor. borsa döviz vs gibi bozmayalım istediler ilerde ev alırız, araba alırız gibi gibi bu kadar irdelenecek bir mesele değil ki bu. maaşlarla da ev geçinecekKendi eşyalarını alacak bütçe ve birikime sahip olmayan insanlar, aileleri ile aralarına nasıl sınır koyacaklar ?
Çok haklısınız evet, o yüzden buradan paylaştım çıkmaza düştüm. Ne yapacağımı bilemiyorumAileler gönüllülük esasiyla, sonradan basa kakmayacaksa evlenirken destek olmalarina karsi değilim. Dugun yapmadan kina gecesinde yemek isteyen bir oglan anasi var. Surekli ilgi isteyen, simarik cocuklar gibi tum planlarin kendine gore yapilmasini bekleyen, gönüllü sekilde destek olmaktan kacinan(zorunda degil zaten). Siz herseyi tek basiniza yapıyorsunuz farkinda misiniz? Annesinin pek umrunda degil, bu sorun degil asil sorun nisanlinizin ana kuzulugu. Konunun tamamini okudum"oglan evi naz evi" olmus
Keske daha evvel yazsaydiniz. Ev tutulmus, tadilat temizlik halledilmis. Su saatten sonra sanirim kayinvalide ne söylerse söylesin kaale almamaniz lazim ailece. Kina gecesinin tarihi ve saati belliyse nisanliniz araciligi ile haber yollarsiniz, bizzat arayip cagirmayin.Çok haklısınız evet, o yüzden buradan paylaştım çıkmaza düştüm. Ne yapacağımı bilemiyorum
Benim aklımda kına gecesi yapmak yoktu zaten bunu nişanlımla paylaşmıştım, önce ona böyle bir fikirleri olduğunu söyleselerdi zaten belki de konuyu bize bu şekilde açmazlardı :) bizzat arayıp çağırmama fikriniz için teşekkür ederimKeske daha evvel yazsaydiniz. Ev tutulmus, tadilat temizlik halledilmis. Su saatten sonra sanirim kayinvalide ne söylerse söylesin kaale almamaniz lazim ailece. Kina gecesinin tarihi ve saati belliyse nisanliniz araciligi ile haber yollarsiniz, bizzat arayip cagirmayin.
bir gün sevgilim arayıp bana ''Ya annemi aramıyor musun, ben burda kendimi mi avutayım annemi mi avutayım bilemiyorum, daraldım artık'' dedi.
Ben olsaydim sanirim ayrilirdim. Nisanlin cok pasif. Simdiden sana "annemi avut" demesi herseyi acikliyor. Simdiden sinyalleri vermisler.Çok haklısınız evet, o yüzden buradan paylaştım çıkmaza düştüm. Ne yapacağımı bilemiyorum
Benim aklımda kına gecesi yapmak yoktu zaten bunu nişanlımla paylaşmıştım, önce ona böyle bir fikirleri olduğunu söyleselerdi zaten belki de konuyu bize bu şekilde açmazlardı :) bizzat arayıp çağırmama fikriniz için teşekkür ederim
Benim aklımda kına gecesi yapmak yoktu zaten bunu nişanlımla paylaşmıştım, önce ona böyle bir fikirleri olduğunu söyleselerdi zaten belki de konuyu bize bu şekilde açmazlardı :) bizzat arayıp çağırmama fikriniz için teşekkür ederim
Anasını size pışpışlatan bir nişanlınız var, bence o kadar emin olmayın.ben ekonomik özgürlüğü olan biriyim, bunu da onlara çoğu kez belli ettim, belki de bunu kompleks yaptı bilemiyorum. coşmaya devam etsin ne de olsa karşılığını göremeyecek :)
Ya geçmişten biri canlandı gözümde resmen. Seviyelerin yarısında uyandım şükür ama uyanmasam strateji buydu kesin. İnsan o an anlayamıyor ama tek his: bir terslik var ama ne?Konu sahibi böyle aileci erkek konularına yazdığım bir özet var okuduğum konulardan toparladım buraya da ekliyorum okuyun.
Aileci eş diye yazın veya eş ailesi diye konuların hepsi aynı. Maaşı olan kadına çöküp maddi manevi sömürme dertlerindeler. Bazıları da belirli bölgelerde çalışan kadın istemez ki iyice buna bağlı olsun. Kaçamasın.
Klasik bir format bu. Oğlan çok ilgili, aşırı iyi, sevgi dolu, çok büyük konuşmalar yapar ama arada espri olarak saçmalar, siz dikkate almazsınız sonra evlenmeye yakın patlar.
Ailenizle görüşmekten başta çekinir bahane uydururlar çünkü aileniz tanıştığında ne bk olduklarını anlar ve sizi uyandırır, ne oldukları anlaşılır diye istemezler. Ama sizle annesi babası sürekli sürekli görüşür, arar, arkadaşça davranır.
Erkek köprüden geçene kadar sizi idare eder, annesinin ilgisinden bunaldığını söyler ama sizi onunla tanıştırır yüz göz etmekte sıkıntı görmez, kadın sizi darlar ama o normal karşılar, hatta karışmaz ama evlendikten sonra tam hanzoya dönüşür.
Aile vıcık vıcıktır. Sürekli görüntülü ararlar, bu tanıştıktan sonra, yakınlarsa çat kapı gelirler ve beraber yaşamaya çalışır veya her gün görüşür her şeyinize burun sokarlar. Sizi hizmetçi ve köle olarak sokup bir anda çevrenizi bile sildirirler. Yavaş yavaş her şeye yorum yaparlar aile kapalı ise kıyafet, pantalon giyme, kapalı giyin, kapan gibi saçma istekleri de olabilir aslında tepkinizi ölçerler ve yavaş yavaş onlardan izinsiz adım atmamanızı isterler.
Genelde bunlar ailesi kalabalık olur ama kendileri çöpsüz üzüm tarzında az kişiden oluşan, modern insanları bulurlar, çünkü kendi illerine çekerler ve yalnız bırakıp kimse karışmadan daha rahat ezebilmek için bunu planlarlar
Hemen çocuk yapıp kadını bağlamaya çalışırlar en ufak bahanede evlilik sonrası kızın ailesi ile büyük tartışmalar çıkarırlar ki kızın ailesi karışamasın. Bunlar hep tiyatrodur. Aileniz arkanızda ise az ezerler değillerse siz köle ve hizmetçi gözüyle bakılırsınız.
Nişanlı denilen kişi hububat zararlısı yalancı, manipülasyon ustasıdır.
Kadın kendisi cinsel ilişki kuramadığı için oğlunu evlendirir ve diğer görevlerini yapsın diye. Siz destek alın ama eş terapisi alın. Eşinizin adam olacağını sanmıyorum ama en azından bir uzmandan dinler. Adamın dünyası böyle çünkü
Genelde kızın ailesi iyi ise adam çok ezmez, ailesi arkasında değilse edebildiği kadar ezer, şiddet gösterir.
Nişanda evlenmeye yakın bktan bahane ile kavga çıkarırlar tamamen taktikseldir aileden bir kişi ortayı oynar, diper kişi manyaktır. Sizin tepkinizi ölçer ve kızın ailesi ile ipleri koparıp ailesi ile kızın arasını da bozup evlenirse kızın ailesi arkadasında durmasın diye oyun oynarlar.
Tamamen oyun olduğundan birisi araya girer kız eğer sektiri çekmezse oğlan gelir yalvar yakar aşık pozlarına girer ki kız durumu çakmasın ve bu koşullarda evlensin. Evlenir evlenmez de en ufak şey başa kakılır kız evin köpeği muamalesi görür ve erkek kesinlikle eve sokmam dediği annesinin kölesi yapar kızı.
Ya geçmişten biri canlandı gözümde resmen. Seviyelerin yarısında uyandım şükür ama uyanmasam strateji buydu kesin. İnsan o an anlayamıyor ama tek his: bir terslik var ama ne?
Daha dur, yüz görümlüğü almadan pantülü indirmeyecekler en yakın zamanda ahahahah2 gun once baska bir konuya yakinda erkek aileleri ogullari icin kina gecesi ister yazmistim, gercekten istemeye baslamislar. Bu is yurumez. Nisanlinizin annesiyle sizin aranizda kopru olmasi gerekirken bir kenara çekilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?