Kayinvalidem beni yetersiz gorup kucumsuyor

HuzunluPapatya44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
11
17
3
27
Merhaba hanımlar 22 yaşındayım ve Yeni evliyim, ailemin borçlarından dolayı 18 yaşından beri çalışıyorum ve üniversite okumadım tezgahtarlik yapıyorum. Yani evlensem de kardeşimin okul masrafları karşılamak için yerinde çalışıyorum ve bu yüzden Kayınvalidemin istediği gibi bir gelin olamıyorum bi kac kez kıyafetleri katlanan dan bulaşık yıkama kadar beni eleştirdi sen nasıl gelirsin diye, Ama eşimi çok sevdiğim için alttan aldım bardağı taşıran son damlaysa birgün eşime ona kahve götürdügum de götürdügum tepsinin hiç süslü olmamasıni eleştirdiğin de oldu Bana resmen bir tane kurdelende mi yok diye bağırmaya başladı. Dayanamayıp Ben de ona bağırdım ben kardeşimin okul masraflarını ödüyorum çalışmak zorundayım diğer Gelinler gibi evimde oturamıyorum o da bana sanki bana çalışıyorsun gidiyorsun kardeşini gecindiriyorsun Ben ne yapayım diye bağırdı. Sonra eşim ortalığı yatıştırdı kayınvalidem balkonda oturdu bende salonda. Balkondaki bardakları mutfağa götürürken yanından geçerken üniversite mezunu bile değil Güya çalışan bir kadınmış diye söylendi Bende bu lafın üzerine evimden çık diye bağırdım ona O da çıktı eşimle birbirimizi çok seviyoruz ne kadar sinirlendim görünce bana pek laf söyleyemedi Dünden beri sinirden uyuyamıyorum bu geçmişten izin bile aldım kafamı toparlamaya çalışıyorum Bana söyledi O sözlerden sonra yapmam gereken ne bilmiyorum ben bir daha görüşmek istemiyorum Ama eşimi Annesinden de ayrılmak istemiyorum eşim annesine çok bağlı bir insan değil ama sonuçta annesi. Sizce ne yapmalıyım?

Manyak mi o be ? Kahve fincanina kurdele baglamak nedir?
Gercek mi bu olay !!??
Esimin abisinin esi cok suslu puslu bir kadın. Evleneli 3 yil olmasina ragmen hala en iyi sekilde agirliyor her yeri süslüyor misafir varken. Sanirim benden de aynısını bekliyor ama benim oyle seyler yapacak vaktim yok

Esimin abisinin esi cok suslu puslu bir kadın. Evleneli 3 yil olmasina ragmen hala en iyi sekilde agirliyor her yeri süslüyor misafir varken. Sanirim benden de aynısını bekliyor ama benim oyle seyler yapacak vaktim yok
Yahu oyle saçma sey mi olur, ev hanimi da olsaniz yapmak zorunda degilsiniz
Gitsin kurdeleli kahvesini o evde icsin o ladar merakliysa
Sakin ezdirmeyin kendinizi zaten cocuk yasta evlenmissiniz, isinize gucunuze bakin
Ve kocaniza da kahve yapmayi ogretin , madem calisiyorsunuz adam da ev islerinin ucundan tutsun

noktalama isaretlerinin varligindan haberiniz olsa keske bu kadar insan acaba sair burada ne anlatmak istedi diye dusunmezdi. Konuna gelince kayinvaliden 4 4luk bi insan galiba herseyi cok biliyor. Mesafe koy araya mumkun oldugunca gorusme.

Nıye ızın aldınkı boyle seylerde evde kalarak ınsanın psıkolojısı daha kotu olıuyor calısınca hıc olmazsa ısyerınde aklına bıle gelmezdı.ne kendının ne esının neden yuvanızın huzurunu bıle bozma boyle bır sebep yzuunden agzının payını vermıssın gıtmıs bırak gerısını o dusunsun keyfıne bak canım

Anlamıyorum şu gelinlere koca, oğullarına karı görevine soyunan kaynanaları, ya adam memnunsa sus otur sanane be kadın fiyonkuydu eğitimiydi, bu kadın senin oğlunun seçimi bi lafın varsa oğluna dersin, kimse zorla bu adamlara sahip olmuyo ya hayret bişey

Size sarmak için bahane arıyor. Kurdele ne ya Fincana kurdele bağlayınca ne olucak saçmalık resmen. Üniversite konusuna hiç girmiyorum çok saygısız bir kadın kv niz. İyi yapmışsınız valla evden kovmakla. Aranıza mesafe koyun eşinizde annesine çok bağlı biri değilmiş işte o da rahtsız olmaz bence bu durumdan. Yoksa gözünüzün üstünde kaşınız var diye uğraşır durur bu kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…