Kayinvalidem beni yetersiz gorup kucumsuyor

Yeterliligini esine sorsun diyecegim terbiyesizlik.olacak...alsin.kurdelasini.neresine istiyorsa taksin cok bilmis

Kayınvalidenize hazırlıksız yakalanmışsınız bi ara instagramda modaydı Yen’i gelinler herşeyi kurdelayls bağlıyor diye kv niz o bölümde kalmış sanırım .. kendi ayaklarınız üzerinde çalışan birisiniz takmayın ..

Pembikli kaynana aaa
Herkesin üniversite mezunu olması gerekmez. Bazen şartlar elverişli olmaz önemli olan alın teri döküyor olmanız.
Kaynanız bir garip çok da şey etmeyin.

Ay şu çalışan kadınların havası yok mu anladık vaktiniz olmuyo da her yerde belli etmeye çalışıyosunuz. kadın bulaşmaya yer aramış işte o kadar çalışıyorum çalışıyorum diyosunuz bunu anlayacak zekaya sahip değilsiniz. Görüşüp görüşmeme konusunu da bilemicem bence eşiniz bile sizinle bi daha görüşmeyebilir benim annemi benim evimden kovacaklar ben konuşmaya devam edicem biraz abartmışsınız sanki sunumla çalışmanızın bi alakası var te Allahım

Esimin abisinin esi cok suslu puslu bir kadın. Evleneli 3 yil olmasina ragmen hala en iyi sekilde agirliyor her yeri süslüyor misafir varken. Sanirim benden de aynısını bekliyor ama benim oyle seyler yapacak vaktim yok

Yani o hanım abla ağır işsiz herhalde
Fincana kurdele takmak nedir yahu?!?

Hanfendi hava attığım falan yok, yarasi olan gocunur. Anladigim kadariyla siz ev hanimisiniz, herkes evinde oturup kocasini beklemek zorunda degil. Calistigimi belirtmemin sebebi ise kavganin bu sebebten dogduguna inanmam.
Kocam beni gayet benimseyen bir insan benimle gorusmeyecegini nerddn ciksrdiniz yoksa sizin kocaniz sizi benimsemiyor mu...

Benim anneme eşim evimden çık diye bağıracak var ya...
Annesine güvenmeyen evlenmesin öyle annelik mi olur. Hiç anlamam anneligi tatmış bir insan daha yumuşak olmalı karsidaki de bir ana kuzusu sonuçta. Kadın bildiğin aşağılayıp durmuş bu insanlar kendilerinde her hakkı buluyorsa sonuçlarına da katlanmali önce zaten büyük olan ayağını denk almalı büyükler diye anneler diye her şeye hak sahibi görüyorlar kendilerini, sanki kendisi evlenmiş . Ben kimseye bağırmadim yapabilir miyim bilmiyorum ama bana da hakaret edildi arkamdan en igrencinden. Benim annem öyle yapsa bilmem valla. annem öyle olsa baştan eşime çatlak olduğunu söylerdim en azından . Kendi üniversite mezunu mu kendi kocası için çalışıyor mu, elin çiçeği burnunda kızının burnundan getiriyor. Yani tek taraflı bakıp kör olmamak lazım. Haklı haksız ayırt etmek lazım asıp kesmeden önce. Hepimizin annesi kıymetli ama bu durumlar bu hale gelmeden önce engel olmak lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…