- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi HuzunluPapatya44
-
Güllü babet ayakkabı gibi olmuşEki Görüntüle 2652918
Kurdelanız yoksa domates kabuğundan gül de mi yapamıyorsunuz? Ben sizi çok ayıpladım
E yapılmak istenen o zaten yoksa klasik karnıyarık yapıp bu kız annesinden hiç mi sunum öğrenmemiş mi dedirtseydim. Olmaz. Evde keşke biraz simim de olsaydıGüllü babet ayakkabı gibi olmuş
Çok ürkütücü bir görüntü. Bunu yiyebilen kişiden şüphe ederim, vahşet resmenEki Görüntüle 2652938
Neyse artık olan olmuş üzülmeyin hamile kalırsanız haberi böyle verirsiniz kayınvalidenize
EvetCocuk gibi mi davranmos sizce konu sahibi?
Olgun bir insan olsaydiniz guzelce cevabini verebilirdiniz. Ben tepki gostermeyin demedim kiKusura bakmayin da patavatsizliklara karsi gelemiyorum. Sunum manyagi olamadigim icin bana kizilmasina tepkisiz kalamiyorum...
Ay şu çalışan kadınların havası yok mu anladık vaktiniz olmuyo da her yerde belli etmeye çalışıyosunuz. kadın bulaşmaya yer aramış işte o kadar çalışıyorum çalışıyorum diyosunuz bunu anlayacak zekaya sahip değilsiniz. Görüşüp görüşmeme konusunu da bilemicem bence eşiniz bile sizinle bi daha görüşmeyebilir benim annemi benim evimden kovacaklar ben konuşmaya devam edicem biraz abartmışsınız sanki sunumla çalışmanızın bi alakası var te AllahımMerhaba hanımlar 22 yaşındayım ve Yeni evliyim, ailemin borçlarından dolayı 18 yaşından beri çalışıyorum ve üniversite okumadım tezgahtarlik yapıyorum. Yani evlensem de kardeşimin okul masrafları karşılamak için yerinde çalışıyorum ve bu yüzden Kayınvalidemin istediği gibi bir gelin olamıyorum bi kac kez kıyafetleri katlanan dan bulaşık yıkama kadar beni eleştirdi sen nasıl gelirsin diye, Ama eşimi çok sevdiğim için alttan aldım bardağı taşıran son damlaysa birgün eşime ona kahve götürdügum de götürdügum tepsinin hiç süslü olmamasıni eleştirdiğin de oldu Bana resmen bir tane kurdelende mi yok diye bağırmaya başladı. Dayanamayıp Ben de ona bağırdım ben kardeşimin okul masraflarını ödüyorum çalışmak zorundayım diğer Gelinler gibi evimde oturamıyorum o da bana sanki bana çalışıyorsun gidiyorsun kardeşini gecindiriyorsun Ben ne yapayım diye bağırdı. Sonra eşim ortalığı yatıştırdı kayınvalidem balkonda oturdu bende salonda. Balkondaki bardakları mutfağa götürürken yanından geçerken üniversite mezunu bile değil Güya çalışan bir kadınmış diye söylendi Bende bu lafın üzerine evimden çık diye bağırdım ona O da çıktı eşimle birbirimizi çok seviyoruz ne kadar sinirlendim görünce bana pek laf söyleyemedi Dünden beri sinirden uyuyamıyorum bu geçmişten izin bile aldım kafamı toparlamaya çalışıyorum Bana söyledi O sözlerden sonra yapmam gereken ne bilmiyorum ben bir daha görüşmek istemiyorum Ama eşimi Annesinden de ayrılmak istemiyorum eşim annesine çok bağlı bir insan değil ama sonuçta annesi. Sizce ne yapmalıyım?
Esimin abisinin esi cok suslu puslu bir kadın. Evleneli 3 yil olmasina ragmen hala en iyi sekilde agirliyor her yeri süslüyor misafir varken. Sanirim benden de aynısını bekliyor ama benim oyle seyler yapacak vaktim yok
Cavidandı oBurda bir kurdeleli gelin vardi aklima onu getirdiniz.
Konuya yorumum yok,eger gercekse kizlarimiz 22 yasinda evlenmesin,evlenirse de mumkunse cocuk gibi davranmasin,kamu spotu olarak bunu anlatmis oldunuz
Hanfendi hava attığım falan yok, yarasi olan gocunur. Anladigim kadariyla siz ev hanimisiniz, herkes evinde oturup kocasini beklemek zorunda degil. Calistigimi belirtmemin sebebi ise kavganin bu sebebten dogduguna inanmam.Ay şu çalışan kadınların havası yok mu anladık vaktiniz olmuyo da her yerde belli etmeye çalışıyosunuz. kadın bulaşmaya yer aramış işte o kadar çalışıyorum çalışıyorum diyosunuz bunu anlayacak zekaya sahip değilsiniz. Görüşüp görüşmeme konusunu da bilemicem bence eşiniz bile sizinle bi daha görüşmeyebilir benim annemi benim evimden kovacaklar ben konuşmaya devam edicem biraz abartmışsınız sanki sunumla çalışmanızın bi alakası var te Allahım
Annesine güvenmeyen evlenmesin öyle annelik mi olur. Hiç anlamam anneligi tatmış bir insan daha yumuşak olmalı karsidaki de bir ana kuzusu sonuçta. Kadın bildiğin aşağılayıp durmuş bu insanlar kendilerinde her hakkı buluyorsa sonuçlarına da katlanmali önce zaten büyük olan ayağını denk almalı büyükler diye anneler diye her şeye hak sahibi görüyorlar kendilerini, sanki kendisi evlenmiş . Ben kimseye bağırmadim yapabilir miyim bilmiyorum ama bana da hakaret edildi arkamdan en igrencinden. Benim annem öyle yapsa bilmem valla. annem öyle olsa baştan eşime çatlak olduğunu söylerdim en azından . Kendi üniversite mezunu mu kendi kocası için çalışıyor mu, elin çiçeği burnunda kızının burnundan getiriyor. Yani tek taraflı bakıp kör olmamak lazım. Haklı haksız ayırt etmek lazım asıp kesmeden önce. Hepimizin annesi kıymetli ama bu durumlar bu hale gelmeden önce engel olmak lazım .Benim anneme eşim evimden çık diye bağıracak var ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?