- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi HuzunluPapatya44
-
Cocuk gibi mi davranmos sizce konu sahibi?Burda bir kurdeleli gelin vardi aklima onu getirdiniz.
Konuya yorumum yok,eger gercekse kizlarimiz 22 yasinda evlenmesin,evlenirse de mumkunse cocuk gibi davranmasin,kamu spotu olarak bunu anlatmis oldunuz
Kusura bakmayin da patavatsizliklara karsi gelemiyorum. Sunum manyagi olamadigim icin bana kizilmasina tepkisiz kalamiyorum...Bagirip cagirdiginiz icin evet sizsiniz
Kvniz eger gercekse,sadece patavatsiz bir kadin. O kadar
Yeni Gelinlerin Tatli Telaşi. Sunumsuz yakalandim sayfasindan gelen bir trol hissi uyandi bende.
Eger gerçekse de sozunu soyle ve gormezden gel.
Esim bile bu durumu kabul etmisken onun bu şekilde söz sahibi olabileceğini zannetmesin den dolayı görüşüp görüşmemek arasında KararsızımBüyük ihtimalle çalışıp tüm parayı kardeşinizin eğitimine harcadığınız için size bir yerden laf sokmak istemiş
birgün eşime ona kahve götürdügum de götürdügum tepsinin hiç süslü olmamasıni eleştirdiğin de oldu Bana resmen bir tane kurdelende mi yok diye bağırmaya başladı. Dayanamayıp Ben de ona bağırdım ben kardeşimin okul masraflarını ödüyorum çalışmak zorundayım diğer Gelinler gibi evimde oturamıyorum o da bana sanki bana çalışıyorsun gidiyorsun kardeşini gecindiriyorsun Ben ne yapayım diye bağırdı.
Uzun uzun anlatmak istemedim ama öncesinde de yaptığım her şeyi yetersiz bulurdu ve derdim yetisemiyorum diye o da çalışmakla ev beraber gitmez diyodu anlayacağınız hep kafayı benim çalışmama takıyodu ben de o anki sinirimle bunu dedimşimdi burada sıkıntı kv kavga aramış bir kurdele yok diye de bunu neden çalışmanıza bağladınız
kurdeleli sunum yok çünkü çalışıyorum kardeşimin okul masrafı için deyince kv de bana mı çalışıyorsun ona çalışıyorsun demiş
kurdeleli sunum mu o da ne der gülerdim ben olsam zira öyle bir şey görmedim
kvler klasik hiçbir şey beğenmez yaptığın yemeği katladığın çamaşırı vs vs bunlar olağan
mesafeni koru
Yapacagini yapmissin artik esine annesiyle iliskisine karismadan kv ile mesafeni koruMerhaba hanımlar 22 yaşındayım ve Yeni evliyim, ailemin borçlarından dolayı 18 yaşından beri çalışıyorum ve üniversite okumadım tezgahtarlik yapıyorum. Yani evlensem de kardeşimin okul masrafları karşılamak için yerinde çalışıyorum ve bu yüzden Kayınvalidemin istediği gibi bir gelin olamıyorum bi kac kez kıyafetleri katlanan dan bulaşık yıkama kadar beni eleştirdi sen nasıl gelirsin diye, Ama eşimi çok sevdiğim için alttan aldım bardağı taşıran son damlaysa birgün eşime ona kahve götürdügum de götürdügum tepsinin hiç süslü olmamasıni eleştirdiğin de oldu Bana resmen bir tane kurdelende mi yok diye bağırmaya başladı. Dayanamayıp Ben de ona bağırdım ben kardeşimin okul masraflarını ödüyorum çalışmak zorundayım diğer Gelinler gibi evimde oturamıyorum o da bana sanki bana çalışıyorsun gidiyorsun kardeşini gecindiriyorsun Ben ne yapayım diye bağırdı. Sonra eşim ortalığı yatıştırdı kayınvalidem balkonda oturdu bende salonda. Balkondaki bardakları mutfağa götürürken yanından geçerken üniversite mezunu bile değil Güya çalışan bir kadınmış diye söylendi Bende bu lafın üzerine evimden çık diye bağırdım ona O da çıktı eşimle birbirimizi çok seviyoruz ne kadar sinirlendim görünce bana pek laf söyleyemedi Dünden beri sinirden uyuyamıyorum bu geçmişten izin bile aldım kafamı toparlamaya çalışıyorum Bana söyledi O sözlerden sonra yapmam gereken ne bilmiyorum ben bir daha görüşmek istemiyorum Ama eşimi Annesinden de ayrılmak istemiyorum eşim annesine çok bağlı bir insan değil ama sonuçta annesi. Sizce ne yapmalıyım?
Kusura bakmayın ama mecburiyetten yarım bırakmak zorunda kaldığım eğitim durumumu küçümsemesine sessiz kalamadımGüldür güldürde pembe kurdeleli bir gelin vardı iyi gelin olamadım diye ağlıyordu aklıma direk onu getirdinizSiz kayınvalidenizle görüşmeyince neden anne oğul ayrılıyor orasını anlamadım. Eşiniz sizden bağımsız görüşemiyor mu annesiyle? Ek olarak kayınvalideniz patavatsızca da konuşsa evimden çık diye bağırmanız yanlış. Orası sadece sizin eviniz değil öyle olsa bile karşınızda sizden kaç yaş büyük bir insan var onu kovuyorsunuz. Tavrınız çok saygısız ve çocukça bunu yaşınıza veriyorum
Kusura bakmayın ama mecburiyetten yarım bırakmak zorunda kaldığım eğitim durumumu küçümsemesine sessiz kalamadım
Hiç bir kurdelalı gelin boş değildir, lütfen kendinize gelin ve yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapın hanımefendikurdelesi olmayan gelin de ne bilim...
kaynanan haklı, kocanı dışarı göndermiş olursun böyle kurdele takmaya takmaya.
kavga etsen de bir tabak yemek önune koy, çöp karıştırmasın adam
şu saçmalıkları sistemimden attıktan sonra gerçek yorumuma geçiyorum;
uzulmeni ağlamanı gerektiren hiç bir durum yok,yaşın daha çok genç universite okuyabilirsin bu bir,
kardeşini okutmakla muazzam saygıdeğer bir iş yapıyorsun bu 2,
eşin de seninle aynı fikirdeyse hiç canını sıkma, sadece tavsiyem kayınvalidene yuksek sesle konuşma,tepkini normal sesinle ver, amacı sinir bozmak belli istediğini verme.
yaptığı yemekle sunumla temizlikle hava atan bomboş bir insan olacağına universite sınavına kas, istediğin herşeyi ol.
Tüh kurdelemiz eksik gelirken getirseydin takardim deseydin,kaç yaşında kadının aklına bak siz mi yeni gelinsiniz o mu anlayamadim ,ergen ruhlu kaynana görüşme yi ver bidahaMerhaba hanımlar 22 yaşındayım ve Yeni evliyim, ailemin borçlarından dolayı 18 yaşından beri çalışıyorum ve üniversite okumadım tezgahtarlik yapıyorum. Yani evlensem de kardeşimin okul masrafları karşılamak için yerinde çalışıyorum ve bu yüzden Kayınvalidemin istediği gibi bir gelin olamıyorum bi kac kez kıyafetleri katlanan dan bulaşık yıkama kadar beni eleştirdi sen nasıl gelirsin diye, Ama eşimi çok sevdiğim için alttan aldım bardağı taşıran son damlaysa birgün eşime ona kahve götürdügum de götürdügum tepsinin hiç süslü olmamasıni eleştirdiğin de oldu Bana resmen bir tane kurdelende mi yok diye bağırmaya başladı. Dayanamayıp Ben de ona bağırdım ben kardeşimin okul masraflarını ödüyorum çalışmak zorundayım diğer Gelinler gibi evimde oturamıyorum o da bana sanki bana çalışıyorsun gidiyorsun kardeşini gecindiriyorsun Ben ne yapayım diye bağırdı. Sonra eşim ortalığı yatıştırdı kayınvalidem balkonda oturdu bende salonda. Balkondaki bardakları mutfağa götürürken yanından geçerken üniversite mezunu bile değil Güya çalışan bir kadınmış diye söylendi Bende bu lafın üzerine evimden çık diye bağırdım ona O da çıktı eşimle birbirimizi çok seviyoruz ne kadar sinirlendim görünce bana pek laf söyleyemedi Dünden beri sinirden uyuyamıyorum bu geçmişten izin bile aldım kafamı toparlamaya çalışıyorum Bana söyledi O sözlerden sonra yapmam gereken ne bilmiyorum ben bir daha görüşmek istemiyorum Ama eşimi Annesinden de ayrılmak istemiyorum eşim annesine çok bağlı bir insan değil ama sonuçta annesi. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?