Kayinvalidem beni yetersiz gorup kucumsuyor

şimdi burada sıkıntı kv kavga aramış bir kurdele yok diye de bunu neden çalışmanıza bağladınız

kurdeleli sunum yok çünkü çalışıyorum kardeşimin okul masrafı için deyince kv de bana mı çalışıyorsun ona çalışıyorsun demiş

kurdeleli sunum mu o da ne der gülerdim ben olsam zira öyle bir şey görmedim

kvler klasik hiçbir şey beğenmez yaptığın yemeği katladığın çamaşırı vs vs bunlar olağan

mesafeni koru

Güldür güldürde pembe kurdeleli bir gelin vardı iyi gelin olamadım diye ağlıyordu aklıma direk onu getirdiniz Siz kayınvalidenizle görüşmeyince neden anne oğul ayrılıyor orasını anlamadım. Eşiniz sizden bağımsız görüşemiyor mu annesiyle? Ek olarak kayınvalideniz patavatsızca da konuşsa evimden çık diye bağırmanız yanlış. Orası sadece sizin eviniz değil öyle olsa bile karşınızda sizden kaç yaş büyük bir insan var onu kovuyorsunuz. Tavrınız çok saygısız ve çocukça bunu yaşınıza veriyorum

Uzun uzun anlatmak istemedim ama öncesinde de yaptığım her şeyi yetersiz bulurdu ve derdim yetisemiyorum diye o da çalışmakla ev beraber gitmez diyodu anlayacağınız hep kafayı benim çalışmama takıyodu ben de o anki sinirimle bunu dedim

Yapacagini yapmissin artik esine annesiyle iliskisine karismadan kv ile mesafeni koru

Kusura bakmayın ama mecburiyetten yarım bırakmak zorunda kaldığım eğitim durumumu küçümsemesine sessiz kalamadım

kurdelesi olmayan gelin de ne bilim...
kaynanan haklı, kocanı dışarı göndermiş olursun böyle kurdele takmaya takmaya.
kavga etsen de bir tabak yemek önune koy, çöp karıştırmasın adam

şu saçmalıkları sistemimden attıktan sonra gerçek yorumuma geçiyorum;

uzulmeni ağlamanı gerektiren hiç bir durum yok,yaşın daha çok genç universite okuyabilirsin bu bir,
kardeşini okutmakla muazzam saygıdeğer bir iş yapıyorsun bu 2,
eşin de seninle aynı fikirdeyse hiç canını sıkma, sadece tavsiyem kayınvalidene yuksek sesle konuşma,tepkini normal sesinle ver, amacı sinir bozmak belli istediğini verme.
yaptığı yemekle sunumla temizlikle hava atan bomboş bir insan olacağına universite sınavına kas, istediğin herşeyi ol.

Hiç bir kurdelalı gelin boş değildir, lütfen kendinize gelin ve yorumlarınızı saygı çerçevesinde yapın hanımefendi

Tüh kurdelemiz eksik gelirken getirseydin takardim deseydin,kaç yaşında kadının aklına bak siz mi yeni gelinsiniz o mu anlayamadim ,ergen ruhlu kaynana görüşme yi ver bidaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…