Kayınvalideme gelmeni istemiyorum demiş oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah be işte beni anlayan....
Yollarına güller serem...
Yahu demek istediğim bu madem gelemiyor 1 saat sonra nasıl kalmaya gelebiliyor yok arabası yok nasıl gelsin diyenler gelebiliyor işte
Güldürdün beniAma yarın siz gitmenize rağmen huysuzluk ederse salla gitsin. Yok yumuşadı o zaman ben de size kırıldım insan sevdiğine kırılirmış dersin. Yok öyle dünya gelinim beni eylesin ama ben onu eylemeyim.

Kadın sana düzgünce bir soru sormuş sen burada sana iyi niyetle yaklaşan insanları bile tersliyorsun üzüldüm senin adına düzelirsin umarım

benim fikrim kv nize de anlatmayın.
çünkü sürekli kavga ettiğinizi geçinemediğinizi daha da kötüsü sizin herşeyden şikayet ettiğinizi düşünür.
Yani sürekli hergün hergün de kv me bişey anlatmıyorum. Öyle ayda yılda bir çok dolmuşsam

Aynı muameleyi o da size yapmış. Niye bu kadar alınmış? Görmek istemediğin muameleyi sen de kimseye yapmayacaksın o zaman. Sizi götürmemek için geçerli bir bahanesi varsa, ve aile arama olayını bunun için önerdiyse orası ayrı tabi ama direkt sizin yazdığınız gibi bir diyalog yaşandıysa alınmakta haklı değil bana göre.

Gitmeyeceğim kadın gitmemi istemiyor napim kapısına mı dayanayım

Hayır bana şundan dolayı gelemem diye bişey demedi ama aslında ona bu kadar kızmamın sebebi ben onun işi düştüğünde işimi gücümü bırakıp gidiyorum fakat kendisi hiç gelmez bu ilk değil aslında geçen haftalarda da oldu

Kayınvalideye bence de anlatmayın. Ben de kayınvalidemi çok severim, çok iyi kadındır, bana gelir kızım olsan daha fazla sevemezdim bazen oğlumdan çok seviyorum seni der, daha çok sevmez ama sevdiğine eminim. Ama yine de sevgililik döneminde eşimle kavga ettiğimizde eşim annesini doldurmuştu da kadın beni arayıp oğlumu rahat bırak falan demişti. Bir sorunda tarafı tutulacak kişi hep kendi çocukları olur, doğanın kanunu da budur bence. O yüzden dertleşin tabii ama kavga ettik kötüyüm vs demeyin naçizane tavsiyem

yolla, bir taksi yolla
sana teslimim melahat abla
herkes bir taksi bekler
akasya yolla sarı melekler

taksici gazla biraz acelem var benim
yolda kalmak istemem konfor beklerim

Ühü ühüüüüü canım sen dert etme ya kendine, ben ne ağlarken ne de gülerken yalnız kalmam evellallahhjjj
Ama hastaneye giderken baya yalnız bırakmışlarilk yazdığı yazıya bakın(hanimhanimcik), birde sonrakilere(içinden resmen kezban çıktı).Allah kocana,kv,arkadaşlarına ve hatta senin doğuran anaya bile sabır versin.gercekten gelisememissin ve aklın 1 yaş altı

Gitmicem zaten ben bayramda giderim konuşurum barışırız sanıyordum ama kendisi kabul etmedi
Gidin özür dileyin demiyorum. Gidin son bir adım atın. Yok diretiyorsa gönül rahatligiyla gorusmezsiniz.
Ben kendi yaşamımda kendim hastaneye giderim kvnin diğer oğluyla olan saçma kavgasını da dinlemem. Evime gelme diyen kadına da gitmem. Ama sizin iki tarafın da karşılıklı birbirine nazi geçtigi bir iliskisi varmış.

Aynen yaa püü bana bunu bile nasıl anlamam
Gerçekten ben hala anlamadım.
Siz aradıktan ve o gelemem dedikten sadece bir saat sonra aramış siz de eşinize gelmesin demişsiniz.
Ne ara hastaneye gidip geldiniz
Gittiyseniz eşiniz de mi yanınızda idi?
Hiç gitmedi iseniz nasıl düzeldiniz ölüyordum halinden?
Eşiniz de evdeymiş belli bir saat sonra yanınızda olduğuna göre.
Nasıl çok kötü olmadık durum bu.
Bence kayınvalide anladı sizin niyetinizi ve oğluna karşı kullanmayın diye gelmedi.

Kendinizi rezil ederek mi kendinize hakaret etmiyorsunuz? Hayır rezil olunca da insanlar size içlerinden de olsa hakaret ediyor. Tercihleriniz tam kalitenize uygun
Yaa bende diyordum ki ne eksik
Kaliteli yorumlarıyla işte karşınızdaaaaa ffestinalente kalite ondan sorulur sksksksk
Canım sen şükret benim gibi kaliteli bir insanın konusuna yorum yaptığın için dkdkkdks

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…