bütün bunlar durup dururken mi olduLütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
Lütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
Çocuğuna bakıyorsa mecbur formalite elini öpmelisin bence. Çünkü çocuğuna bakmak zorunda değil. Ama mesafeni koru.2 yaşında çocuğuma bakıyor. Bi bahane buluyordu laf sokmak için zamanında pek gidip gelmemişim birikmişleri şimdi çıkarıyor aklınca. Düğünden gelirken yolda muz aldı eşime çocuklara kayınbabama herkese ikram etti kendi açıp yedi işte böyle terbiyesiz. Bu kadınla barışsam ilerisi için hayırlı olur mu?
barışırsam çocuğu işten sonra her akşam almaya gitttiğimde yine yüz göz olacak mutlaka bi şey bulacak laf sokmak için
Valla insanın nefsi ne ara ne sor diyo ama bayramda bir şans verin ama o gün bile olsa en ufak laf sokmasında hemen tavrinizi koyun ben buraya bayram kimse üzülmesin kırılmasın diye geldim hala ayni tavrınız devam ediyor dersiniz o da alacağını almış olur ondan sonra nasıl istiyorsanız öyle davranın ama eşiniz rica etmiş sırf eşinizin hatri için bir kere deneyinLütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?