- 26 Mayıs 2018
- 8.212
- 38.816
- 548
- 51
Lütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
Turkce meal oldu resmen,tesekkur ederim.Kına gecesi eşinin tarafından birisinin kına gecesiymis,başka şehire cumbur cemaat gitmişler orada kayınvalidesi bir şekilde bu arkadaşa bağırmış...ama zaten küsen de konu sahibi değil.Kayinvalidesine çocuğu almak için gidiyor ,KV çocuğu verip konu sahibinin yüzüne kapiyi çarpıyor...her gün !! Ama bizim kız barissam mi diyor
Barışma2 yaşında çocuğuma bakıyor. Bi bahane buluyordu laf sokmak için zamanında pek gidip gelmemişim birikmişleri şimdi çıkarıyor aklınca. Düğünden gelirken yolda muz aldı eşime çocuklara kayınbabama herkese ikram etti kendi açıp yedi işte böyle terbiyesiz. Bu kadınla barışsam ilerisi için hayırlı olur mu?
valla kusura bakmayın da bence sizinkisi yüzsüzlük konuşmadığınız kadına çocuk baktırmayı biliyorsunuz maşallah.barışırsam çocuğu işten sonra her akşam almaya gitttiğimde yine yüz göz olacak mutlaka bi şey bulacak laf sokmak için
Bence konu sahibi kardeşimizin bu konuda karar verme gücü yok.Birkac arkadaş eski konusunda şöyle yap ,çocuğa bakıcı tut vs.oneride bulundu verdiği her cevap "eşim buna izin vermez" şeklindeydi.Hatta konu sahibinin "çocukları sen al bari annenden " isteğine adamın yanıtı "sen alacaksın" şeklinde .Kadına psikolojik şiddet uyguluyorlar .Kendisi kusmedi aslında,KV kendi kendine küstü ama gidip ondan özür dilettirecekler bu şekildeTurkce meal oldu resmen,tesekkur ederim.
Neden barissam diyor cunku paranin yuzu sicak,kvye bakicilik yaptirmak daha ekonomik. Ver su cocugu krese yazdiricam demek de yurek istiyor tabi. Benim suratima kapiyi carpanla ne barisirim ne de cocuga baktiririm
İs kocada bitiyor aslinda haklisin. Ne manasiz inadi varmis adamin. Gerci ben hic bir kosulda calisan bir kadinin esinin emir eri olabilecegine mantikli bakamiyorum ama. Bu kadar mi kiymetli bu kocalar? Bu kadar mi lazim yani? Esim beni zorlasa bu konuda kapinin onune koyarim adami yahu,sen ne ise yararsin da benim yaptigimi elestirirsin derim. Gercekten kadinlar bir tuhaf.Bence konu sahibi kardeşimizin bu konuda karar verme gücü yok.Birkac arkadaş eski konusunda şöyle yap ,çocuğa bakıcı tut vs.oneride bulundu verdiği her cevap "eşim buna izin vermez" şeklindeydi.Hatta konu sahibinin "çocukları sen al bari annenden " isteğine adamın yanıtı "sen alacaksın" şeklinde .Kadına psikolojik şiddet uyguluyorlar .Kendisi kusmedi aslında,KV kendi kendine küstü ama gidip ondan özür dilettirecekler bu şekilde
O zaman bayramda öpün kvnizin elini.Kv çok iyi bakıyor gözüm hiç arkada değil. Daha 2 yaşında kreşe vermeye kıyamıyorum. Seneye çalıştığım kurumun kreşine vereceğim
Benim çevremde genel olarak devlet memuru arkadaşlarım.İnan herkes böyle ...belki sen bana dışarıdan baksan ben de oyleyimdir.İs kocada bitiyor aslinda haklisin. Ne manasiz inadi varmis adamin. Gerci ben hic bir kosulda calisan bir kadinin esinin emir eri olabilecegine mantikli bakamiyorum ama. Bu kadar mi kiymetli bu kocalar? Bu kadar mi lazim yani? Esim beni zorlasa bu konuda kapinin onune koyarim adami yahu,sen ne ise yararsin da benim yaptigimi elestirirsin derim. Gercekten kadinlar bir tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?