Kayınvalideyle barışmalı mıyım?

Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
kirici olmak istemiyorum ama siz zaten cocugunuza baktirarak gurursuzlugun tavanindasiniz.

nekadar yuz goz olunmus, hic hic hos degil. sana da cocuguna da demiyor kaynananiz kendi evladina ve onun canina kiyamadigindan.

Konu Sahibi, kendini dolduruşa getirme buraya yazarak. İletişim kur iletişim. Hiçbir zaman geç değildir. Dene, çabala. Gayret göster.

Çocuğa baktıracaksın, her akşam sen gidip alacaksın, bayramda elini öpeceksin, çayları doldurup serviste edeceksin.o kadın çocuğuna bakmasa bile yapacaksın ama baktığı için daha çok yapacaksın.

Çocuğu kreşe versen en azından bu kadar yüz göz olmazsın. Ama kurtuluşun yok. O kadın çocuğun babaannesi. Konu bitmiştir. Ben aile fertlerinden uzakta ayrı gayrı çocuk büyütülmesine karşıyım.

Benim çevremde genel olarak devlet memuru arkadaşlarım.İnan herkes böyle ...belki sen bana dışarıdan baksan ben de oyleyimdir.
Disaridan bakmayla anlasilmaz da. Ne bileyim,herkes mi boyle kocasina yapisik ben hayret ediyorum

normalde ufak hataları affetme taraftarıyım ama bunlar aşırı hakaretler bana göre, eşin bu hakaretleri bildiği halde, sana bunu teklif etmemeli...ayrıca eşinde yetersiz biriki, annesinin bu lafları etmesine musade ediyor...için nasıl rahat edecekse, öyle davran...

Durduk yere mi söylendi yada oldu hersey.
madem hakaret ediyor neden hala çocugunuza o bakıyor söyleyin eşinize dayanamadıgınızı falan..
bakıyorsa gitmeniz gerekir çünkü bu sefer bunu öne sürecek.

ilk günlerde çocuğu almaya giderken o evinin hali ney öyle evini bok götürüyo kadın ol kadın...Resmen azarlıyordu. Yavruma bakıyor aram kötü olmasın diye hiç cevap vermiyordum.Bu kadına çocuk baktırarak gurursuzluk yapıyorum. yavrum için katlanıyorum. Ben madem bu kadar kötüyüm neden barışmak isteniliyo bayramda barışsam daha sonra neler yaşayacağımı kestiremiyorum. Çok afadersiniz eşim dediki hafta sonu annemle barışmazsan buraya gelir sıçar sıvar dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bi akıl verin lütfen

Uyuz, uyuzluğunla yedin oğlumu dediğinde küserdim. Bence geç kalmışsınız. Barışmayın. Kocanızda çok istiyorsa annesine özür diletsin “hatrı için”. Neticede ortadaki büyük terbiyesizliği yapan o. Valla yüz veripte tepenize çıkarmayın. Bide o haklıymış gibi el öpmeye falanda gitmeyin.

Eşi hem çocuğa baktıracaksın hem de barışmayacaksın iyi valla diyor. Bayramda gidelim diyor

Ben bu kadar kötüysem neden benle barışmak istiyor kv anlamıyorum

Ben mi anlamıyorum anlamadım ki kayınvalide sizle barışmak istese gelir barışır. Resmen gelin gelsin benden özür dilesin elimi öpsün modunda bunlar. Siz boşuna yok barışsam mi? Barismasam mi diye düşünmeyin bence. Zaten size düşen gidip o eli öpmek kusura bakmayın

Kolay kolay kimseye demem, benimde hiç tavrım değildir ama çirkefe bağlaman gerekiyor sanırım

Bayramda gidip elini öpersem barışmış olacağım bunu yapmak istemiyorum haklı sebeplerim var. Çok mu küçük duruma düşüyorum acaba kapı yüzüme çarpılmasına rağmen kızımı o kapıdan gidip alıyorum ve eşim bu durumu normalleştiriyor. Eşimin ailesine karşı gurursuz, ezik bi duruma düştüm kendimi çok kötü hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…