- 20 Mart 2019
- 788
- 1.173
- 63
Hiç de değil. Bizim çocuklarımız onların öz torunları. Niye minnet olsun. Annesini/babasını sevmiyorum çocuğunu da sevmiyorum mu oluyor? Öyle diyen zaten dedelik nenelik etmesin.çocuğa bakıyorsa gidilir. he ben olsam baktırmam çocuğa o ayrı mesele. minnetli kalıyorsunuz.
Eşinin hatrı için git.Sen eşini mahcup etme ki oda senin arkanda sapasağlam dik dursun.Nacizane tavsiyem 3 kuruş az paran olsun ama kimsenin minnetini çekme.Çocuklarına zararı olur bu durumların.Allah kolaylık versin.Lütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
Sen gurursuz olmazsın sonuçta eşin için barışmış olacaksın ama kayınvaliden okdr laftan sonra senin yüzüne bakarak, konuşarak asıl gurursuz olan olacak. Bence mecbur kalırsan eşin için konuşabilirsin ama çok resmi bi şekilde ve zoraki konuştuğunu belli etmelisin. Gerekmedikce muhattap olma derim. Önemli olan eşin, annesi sana bir daha böyle davranırsa asla konuşmayacagını öğrenirsr annesinede öğretir :)Lütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
Di mi?Sen gurursuz olmazsın sonuçta eşin için barışmış olacaksın ama kayınvaliden okdr laftan sonra senin yüzüne bakarak, konuşarak asıl gurursuz olan olacak. Bence mecbur kalırsan eşin için konuşabilirsin ama çok resmi bi şekilde ve zoraki konuştuğunu belli etmelisin. Gerekmedikce muhattap olma derim. Önemli olan eşin, annesi sana bir daha böyle davranırsa asla konuşmayacagını öğrenirsr annesinede öğretir :)
Nasıl yani. Düşündüğüm şeyi ima etmek için mi yaptı bunu gerçekten şoktayım2 yaşında çocuğuma bakıyor. Bi bahane buluyordu laf sokmak için zamanında pek gidip gelmemişim birikmişleri şimdi çıkarıyor aklınca. Düğünden gelirken yolda muz aldı eşime çocuklara kayınbabama herkese ikram etti kendi açıp yedi işte böyle terbiyesiz. Bu kadınla barışsam ilerisi için hayırlı olur mu?
Nasıl bir ima var bunda ben anlamadımNasıl yani. Düşündüğüm şeyi ima etmek için mi yaptı bunu gerçekten şoktayım
Düğün günü muz alNasıl bir ima var bunda ben anlamadım
Düğün günü muz alıp kızın karşısında yemiş ve yedirmiş sanırım. Yani ben mi cok kötü niyetliyim yaNasıl bir ima var bunda ben anlamadım
Kına gecesi eşinin tarafından birisinin kına gecesiymis,başka şehire cumbur cemaat gitmişler orada kayınvalidesi bir şekilde bu arkadaşa bağırmış...ama zaten küsen de konu sahibi değil.Kayinvalidesine çocuğu almak için gidiyor ,KV çocuğu verip konu sahibinin yüzüne kapiyi çarpıyor...her gün !! Ama bizim kız barissam mi diyorHem cocuklarima baktigindan beri ariza cikariyor diyorsunuz. Ustune okumaya devam ediyoruz hooop kina gecesi diyorsunuz? Nasil oluyor? Once cocuklariniz oldu,kvniz bakmaya basladi sonra da kina geceniz mi oldu ben anlamadim.
Ayrica cocuk baktirmayin, baktiriyorsaniz da minnet etmek zorundasiniz. Bu gunde bedava bakici yok. Paraya kiyip ya krese yollayacaksiniz ya da bakici tutacaksiniz
Elbette gurursuz olmazsın sonuçta büyüğün.... Ama hicmi iyi tarafı yok bu kadının eyer size hep böyle kötü davraniyosa yani şahsen ben olsam gitmezdim .. ama bayram geliyor suçlu o iken herkesin gözünde ben haksız olurum sırf bayramın hatırına el öpmeye giderdim.. ama dua etsin bayramaLütfen bi akıl verin. Kayınvalidem 2 aydır işe başlayıp çocuklarıma bakmaya başladığından beri her gittiğimde cevap vermedikçe laf soktu hakarete varan uyuz uyuzluğun yüzünden bitirdin oğlanı, senin suratını çekmem kızım ben oğlumu mutlu et... En sonunda kına gecesinde herkesin içinde bağırdı. Burnumdan getirdin buranın dönüşü de var...Bende ortamı terk etim. İşten gelince çocuğumu almak için uğradığımda kapıları yüzüme çarptı. Her şeye rağmen eşim bayramda anneme el öpmeye gideriz hatırım için felan diyor. Sizce ne yapmalıyım. Barışırsam gurursuz mu olurum ya sonrası laf sokmaya devam edecek Lütfen yadım siz olsanız barışır mıydınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?