Kayınvalideyle barışmalı mıyım?

Hem cocuklarima baktigindan beri ariza cikariyor diyorsunuz. Ustune okumaya devam ediyoruz hooop kina gecesi diyorsunuz? Nasil oluyor? Once cocuklariniz oldu,kvniz bakmaya basladi sonra da kina geceniz mi oldu ben anlamadim.

Ayrica cocuk baktirmayin, baktiriyorsaniz da minnet etmek zorundasiniz. Bu gunde bedava bakici yok. Paraya kiyip ya krese yollayacaksiniz ya da bakici tutacaksiniz

çocuğa bakıyorsa gidilir. he ben olsam baktırmam çocuğa o ayrı mesele. minnetli kalıyorsunuz.
Hiç de değil. Bizim çocuklarımız onların öz torunları. Niye minnet olsun. Annesini/babasını sevmiyorum çocuğunu da sevmiyorum mu oluyor? Öyle diyen zaten dedelik nenelik etmesin.

Tek taraflı anlattığın için sadece senin anlattıklarına göre o senden özür dilesin. Bayram ya hani küslük kötü ya, eşin annesine söylesin bunu o zaman.

Eşinin hatrı için git.Sen eşini mahcup etme ki oda senin arkanda sapasağlam dik dursun.Nacizane tavsiyem 3 kuruş az paran olsun ama kimsenin minnetini çekme.Çocuklarına zararı olur bu durumların.Allah kolaylık versin.

Eşiniz ne tepki veriyor? Kına gecesinde nasıl tepki verdi? Bundan sonra kv çocuğa bakmaya devam edecek mi? Tüm bunları ateşleyen konu daha önce sadece kv evine gidip gelmemeniz mi ? Tek sebep bu olmasa gerek...

Evliliğinizde her şey yolunda mı?

Bence sorulacak ve cevaplanacak çok soru var.

Eşiniz adam olsun hakkaniyetle konuşsun anasıyla. Öyle karısını ezdirmekle olmaz bu işler. O sizin ananızın elini öpmeye gider miymiş sizin yaşadıklarınızı yaşasa?

Tabi kadın çocuğunuza bakmaya devam ediyorsa el mecbur görüşceksiniz. Durumunuz el veriyorsa ya bi kreşe verin çocuğunuzu veya güvenilir birini bulun. Bu kadına minnet ettikçe oğlu da gerekenleri söylemedikçe şiddeti artar..

Sen gurursuz olmazsın sonuçta eşin için barışmış olacaksın ama kayınvaliden okdr laftan sonra senin yüzüne bakarak, konuşarak asıl gurursuz olan olacak. Bence mecbur kalırsan eşin için konuşabilirsin ama çok resmi bi şekilde ve zoraki konuştuğunu belli etmelisin. Gerekmedikce muhattap olma derim. Önemli olan eşin, annesi sana bir daha böyle davranırsa asla konuşmayacagını öğrenirsr annesinede öğretir :)

Di mi?

Hatta bence tavır takınmadan gidip gelmeli. Gerekiyorsa çay için bile koltuğundan kalkmamalı. Benim elticiğim öyle yapar. Canını sıktılar mı popişini kaldırmaz. Utanmasa kalkmamak için 3 yaşındaki çocuğu biberonla besleyecek.

Git kv ye. Hiiiiç dertlenme. Büyüklüğü sen yap. Eşinin gözüne soka soka hem de .

Nasıl yani. Düşündüğüm şeyi ima etmek için mi yaptı bunu gerçekten şoktayım

Barışmak zorunda değilsin. Ama bayram da git ve bayramlaş. Çünkü kocanla papaz olursun.

Ablam da kvdesiyle küstü. Nedeni birliklerdi ve ayrıldılar o evden. Her neyse ablamı bayramda götürdü eniştem. Kvdesi bayramlaşmak için elini vermemiş. O ilk ve sondu. Ablamı bir daha zorlayamadı.

Bütün bunlar durup dururken olmamıştır, mesela kına günü neden tartışma çıktı? Ne dedin kadına ki sana bağırdı? Biraz anlatırmısım

Ben bu islerden gercekten anlamiyorum beynim duruyor yani.
Kayinvalide sizin söylediğinize göre sizi sevmiyor.
Size laf sokuyor.
Terbiyesizlik yapıyor.
Bir yandan da cocugunuza bakıyor. Bu nasıl kayinvalide?
Sizde de gariplik var ama bunlari sindirip cocugunuza baktırmaya devam ediyorsunuz.
Benim kayinvalide ve kayınpederini sevmeyen arkadaşım,cocuguna süt alacak parası yokmus o an evde kayinbaba almış. Aksama esinden alıp vermis
Bana soyledigi de şu
"Yarin birgun süt aldık cocuk büyüdü sayemizde"derler ne minnet edicem
E sevmedigin insana karsi gayet dogru bir düşünce.
Siz niye hala bayramı seyrani düşünüyorsunuz once cocuga baktirmicaksiniz ve yüz-göz olmayacaksiniz sonra zaten barışırsınız bi şekilde orasini bilmiyorum

Çocuğa baktığı sürece görüşmek, el öpmek durumunda kalırsınız maalesef. Baktırmama seçeneğiniz varsa onu değerlendirin. Ya da barışın.

Kına gecesi eşinin tarafından birisinin kına gecesiymis,başka şehire cumbur cemaat gitmişler orada kayınvalidesi bir şekilde bu arkadaşa bağırmış...ama zaten küsen de konu sahibi değil.Kayinvalidesine çocuğu almak için gidiyor ,KV çocuğu verip konu sahibinin yüzüne kapiyi çarpıyor...her gün !! Ama bizim kız barissam mi diyor

Elbette gurursuz olmazsın sonuçta büyüğün.... Ama hicmi iyi tarafı yok bu kadının eyer size hep böyle kötü davraniyosa yani şahsen ben olsam gitmezdim .. ama bayram geliyor suçlu o iken herkesin gözünde ben haksız olurum sırf bayramın hatırına el öpmeye giderdim.. ama dua etsin bayrama

Size “uyuz” diyen biri torunlarını büyütürken sizin hakkınızda onlara neler diyordur acaba

Çocuk büyütmek, onun karnını doyurmak, üstünü giydirmek, uyutmak demek değildir. Onlara sevgi vermektir aynı zamanda. Annelerini sevmeyen kadın çocukları nasıl seviyor?

Bu babaannede çocuklarınızın sağlıklı büyüdüğüne emin misiniz?
Neden bakıcı ya da kreş düşünmüyorsunuz?

Mümkünse çocuğunuza başka bakıcı bulun kv belli ki bakmak istemiyor bayramda da gidin görevinizi yapın ama fazla muhatap olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…