Çok az kisi kaynanası ile sorun yasayacagini evlenmeden önce farkediyor. Genelde herkes melek gibi kaynanam var diyerek evlenip sonra hayal kırıklığına uğruyor. Ha bu senin kv adayının kötü olacağı anlamına gelmez, umarım öyle değildir. Cünkü o kadar çok boşanma oluyor ki aileler yüzünden.Benim kaynanam hiç sorun çıkartacak bir yapıda durmuyor. Sevgilim ve çevremdekilerde aynı şeyi söylüyor ama büyük konuşmamak lazım tabi evlendikten sonra tüm ilgi değişebilir. Allah sabır versin diyorum.
En doğrusuYani ne yapsanız yaranamıyorsunuz.
O yüzden kendi doğrularınıza göre davranın. Onu umursamayın.
Bende öyle yapıyodum ama oda olmadı kendi kendine sorun çıkarıyoNormal sohbet ediyorum,söylediklerime dikkat ediyorum.beni ilgilendirmeyen şeylere yorum yapmıyorum.
Evet eşler de sorun oluyo. Benim eşim çok anneci. Zaten annesi hakkında kötü konuşmam ama durduk yere annesini savunan bi tip düşününBaslıga cewap:edemiyorum cünkü arkasında yedi tane koruması var.haa bi de eşim 8
Benim ki bu kadar değil ama zor biri. Kendi kendine kurup oynayan biri. Tek ben değil diğer gelininede öyle. Mesafe koyuyorum ben hatalı oluyorum. Ailemi araya koyuyo çocuk gibiHic bir zaman iyi bir kv olamadi. Hakaret etti asagilamaya calisti herkesin yaninda kotuledigini kendi agziyla soyledi benom sarteller atinca actim agzimi yumdun gözümü kp herseyi anlattim. Adamin nutku tutuldu.doğrudur dedi.sen bunu yaptin diyince kv asla kabul etmez bizi yalanci cikarir. 4 5 bayram aralikli gitmedim. Bayram seyran dışında gorusmuyoruz. Takmiyorum benden uzak olsun. Zamanla herkesin ondan uzak durdugunu gordukce anladim ki kadinda var bi problem. Bi ara sürekli kendimi suclamaya baslamistim ki uzun surmedi. Yasina gore cok dinc ama cok konusup bos konusan kendini ordinaryus profesör sanan biri. Gittigimde hic konusmam tokalasmam. Kimse de neden boyle diyemiyor. Esimin yaninda olmak adina birlikte gider cok kalmadan doneriz. Allahtan baska sehirde. Aksini dusunemiyorum. En iyisi mesafeli olmak. Eger boyleyse seninki de daha da mesafeli ol ve rahatsizliklarini dile getir.
Çok şükür bu kadar değilyuh o kadarda değil yani bizimkide nişanımızda koymuştu çörek otu saçma sapan adet düşünceler
Bende bazen düşünüyorum. Rahat yaşamak varken neden evlendin diye ama geçti artık:)☺
Evlenmeyerek başa çıkabiliyorum mesela burda açılan konulari gördükçe okadar korktuki gözüm.. yok eş sıkıntısı, yok kayinvalide derdi , yok evlilik sorunu falan derken boşver kızım gamze rahatmi batti evlenme diyorum kendime ☺
Evet bide görümce sorunu var. Bende 2 tane var bide. Allah kimseyi böyle kinci insanlarla uğraştırmasınBiricik prenslerini kaptın illa o pençeler çıkacak başka yolu yokbiz de ana kız olsak o derece anlaşırdık benimki nişan sonunda belli etti rengini düğünüm rezillikti çok çektirdi Allah’ından bulsun dilerim. Bende katmerlisi olan görümcek var bi de onu hiç bahsetmeyeyim
Ne desem bilemedimBenim kv bana çok çektirdi sadece susup Allah'a havâl ettim sonra ne mi oldu
Kanser oldu valla
Sonrada vefat etti
Üzüldüm ama takdir-i ilahi
Bende tam anlamıyla bunu yaşıyorum. Takmayım diyorum ama eşimi arıyo onlar konuşuyo ve biliyorum benim hakkımda da konuşuyo sonra evde bi soğukluk oluyogelmez gitmez bnmki aramazda. belkide ben onun her dediğini yapmadığım içindir. çünkü oğluyla hep konuşur halleder bende bu huyunu sevmem beni yok saymış gibi. ama benmde gündemim o oluyor kafam dolu sürekli nie bilmiyorum yani kafamdan atamıorum böyle ben soğukluğu kini sevmem suratının ekşiliğini görünce bana yansıyor haftada 1-2 de olsa gitsem gese görsek 1 i iyi 2. si kötütakmamayı nasıl öğrenicezz
Doğru kimse baş edemiyor :)baş ettiğimizi kim çıkardı
Allah rahmet eylesinbenim çocuğumun cenazesine gelmeyip , mezarı eşinin hangi tarafında olduğunu bilmeyip benimle sağında diye iddalaşan birine sahibim kime ne anlatayım
Şuan hamileyim acaba o yüzden mi böyle değiştiDoğum falan mı yaptınız o arada? Genelde oğullarının çocuğu olunca bir tribe giriyorlar da
Kv min hakkını yiyemem iyi kadındır çok severim. O da beni sever sanırım.
Oğluma bakıyor ve oturaklı, saygılı bir kadın. Ama bazen bir atakları tutuyor o zamanlar ölü taklidi yapıyorum diyebilirim.
Benim doğumumda benden daha lohusa olup memleketine gitti kafa dinlemeye!
Bu tür durumlarda kronik hastalığı nüksediyor..
Ben pek tınlamıyorum oğlu çekiyor nazını niyazını..
Maalesef soğuk duruyorum. Yalandan güleyim yüzüne diyorum ama yok yapamıyorumÇok fazla konuşmayın. Bulusunca da havadan sudan konuşun. .Soğuk olmayan tatlı bir mesafeniz olsun.
Umarım düzelir.
amin cnmAllah rahmet eylesin(
Bende tam anlamıyla bunu yaşıyorum. Takmayım diyorum ama eşimi arıyo onlar konuşuyo ve biliyorum benim hakkımda da konuşuyo sonra evde bi soğukluk oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?