Kaynanalarınızla nasıl baş ediyorsunuz?

Valla hiç bi konu hakkında konuşmuyorum.
Sadece napıon nasılsın gün nasıl geçti falan filan.
Bişeyler anlatsada hiç katılmıyorum muhabbetine,he öylemi vah vah diom geçiom.
Meraktan ölsemde sormuyorum bişey yorumda yapmıyorum.
O da artık azalttı bişeyler anlatmatı.
Torununu sevio bi saat sonra eve dönüyoz görev gibi

Normal sohbet ediyorum,söylediklerime dikkat ediyorum.beni ilgilendirmeyen şeylere yorum yapmıyorum.

Çok az kisi kaynanası ile sorun yasayacagini evlenmeden önce farkediyor. Genelde herkes melek gibi kaynanam var diyerek evlenip sonra hayal kırıklığına uğruyor. Ha bu senin kv adayının kötü olacağı anlamına gelmez, umarım öyle değildir. Cünkü o kadar çok boşanma oluyor ki aileler yüzünden.
-Bir de bir sözün dikkatimi çekti. Sevgilin annesi ile sorun yasamayacagini iddia ediyormus!!! Ee ne olacaktı. Evlenince de böyle dusunecek. Sorun yasadiginizda da.. Asla annesi hatalı, kötü niyetli olmayacak. Eğer aranızda bir sorun yasaniyorsa senden kaynaklanıyordur!!!
• Ben evlenirken de uyaran cok oldu ama ben hep söyle dusundum. 'Kıskanıyorlar, kendi evlilikleri mutsuz onun icin herkesi aynı olacak sanıyorlar' sonuç olarak; aslinda kıskanılmıyormuşum, tecrube konusuyormus.
Ne demisler bir müsibet bin nasihatten yeğdir. Genelde tecrube etmeden inanamıyoruz burada okudugumuz sorunları bizim de yasayabilecegimizi.
Ne öğrendim biliyor musun? Tecrube etmedigim bir sey hakkında yorum yapmamayı.. Eskiden bircok konuda fikrim vardı ama tecrubem yoktu. Simdi ise tam tersi..

Benim ki bu kadar değil ama zor biri. Kendi kendine kurup oynayan biri. Tek ben değil diğer gelininede öyle. Mesafe koyuyorum ben hatalı oluyorum. Ailemi araya koyuyo çocuk gibi

Bende bazen düşünüyorum. Rahat yaşamak varken neden evlendin diye ama geçti artık:)

Evet bide görümce sorunu var. Bende 2 tane var bide. Allah kimseyi böyle kinci insanlarla uğraştırmasın

Bende tam anlamıyla bunu yaşıyorum. Takmayım diyorum ama eşimi arıyo onlar konuşuyo ve biliyorum benim hakkımda da konuşuyo sonra evde bi soğukluk oluyo

Şuan hamileyim acaba o yüzden mi böyle değişti

Bende tam anlamıyla bunu yaşıyorum. Takmayım diyorum ama eşimi arıyo onlar konuşuyo ve biliyorum benim hakkımda da konuşuyo sonra evde bi soğukluk oluyo

tabi canım konuşur laf vurur annem 1 sokak altımda die çekemez mesela onun bile lafını vurmuş eşim ağzndan kaçırmıştı.
eşim onla konuşursa ve ona veya bana ters bişi olduysa mutlaka kavga ederiz. Allahım diyorum nolursun herkes yerini bilsin evime huzur gelsin rabbim görür dualrımı inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…