Kaynanalarınızla nasıl baş ediyorsunuz?

Ben hic takilmiyorum laf sokarsa aaa bana mo soyledin diyorum kiviriyo rol yapmiukrum yaranmak gibi bi derdim de yok o mutlu mu bilmem ama ben gayet mutluyum aramiyo diye esime sikayet etmis beni ama ben hala aramadim hicbir zaman gerci cok samimi olmadim hep bi mesafem vardi takmiyorum ona karsi herhangi bi duygumda yok

ay bu da denir mi ya
sen ne diyorsun peki?.
Ben olsam: Evet annecim keseliyorum özellikle sevistikten sonra duşa girince mutlaka keselerim derdim herhalde
Hayatımda eşimi hic keselemedigimi de kaynaniz sayesinde fark ettim.
hahaha harika cevap :) bende onun sayesinde farkettim

Benim kv "Saçmalardan Seçmeler" kitabının yazarı ,bende ne yapayım sıkı bir takipçisiyim yazdığı kitabı
okuya okuya ezberledim

Haftada 1-2 arardım kestim (Hep laf soktuğu için)
Hediyeler alırdım kestim (evimden benim eşyalarımı çaldığı için)
Sohbetler ederdim, yüzüne gülerdim kestim (elaleme suratsız diye yalan attığı için)
Gezdirirdim kestim (oğlundan gizlediği için)
Hasta olunca ilgilenir arar sorardım kestim (benim üzüntülerime göbek attığını fark ettiğim için)

Şimdi istenmediğini bilerek geliyor, yüzüne bakmıyorum, sohbet etmiyorum, evde o neredeyse ben o odada yokum, evine dönünce aramıyor sormuyorum. O da bir insanı kendinden bu denli soğuttuğu için öyle dımdızlak oturuyor evinde. İşte böyle başa çıkıyorum ben.

hahaha harika cevap :) bende onun sayesinde farkettim
Kese olayına yıkıldım. Manyak mıdır sapık mıdır bu kaynanalar allahım yarabbım ya evlendırmıssın ıs bıtmıs sanane ıster yırtık gıydırır ıster kese atmaz

Büyük aldanış.
İyi diye tanımlanacak kv, 100 taneden 1 tanedir.
O 1 tane seninki mi? Şuan bilemezsin.
Evlendikten sonra herkesin bir ayarları bozuluyor.
Erkek ana kuzusu oluyor.
Kv'ler oğullarına koca muamelesi yapıyor senle yarışıyor.

Bende evlenmeden önce kv'mi iyi bilirdim.
Akrabalarım aman ha görümcene dikkat et derdi.
Tam tersi oldu.
Görümcem çok iyi kv kötü çıktı.

Düğünden sonra bana, aldığı mal gibi davranmaya başladı.
Ne hizmetçiliğim, ne beslemeliğim kaldı.
"Gelin" kelimesinden nefret ettim.

Konuya yorumum ise:
Öyle kv'ler varki onlarla baş edemezsiniz.
Görüşmemek bile yeterli çözüm değil.
En güzeli çöpsüz üzüm diye tabir edilen erkeklerdir.

Eşinin yanında konuş ve görüş çözümü bu ben böyle yapıyorum diğer türlü hiç uğraşamam.

En iyisi lafını söyleyeceksin ara sıra. Bend e ilk başta her şeye he he diyordum tepeme çıkmaya hazırlar. Benim kayınvalide değil de kayınpeder sorunu var her şeye karışmaya hazırdı bende patır patır söylüyorum artık beni rahatsız eden şeyleri oh sorun morun kalmıyor.

Bence hala lafını ediyordur arkandan bizim gelin aramıyor sormuyor diye. Hepsi öyle onların. En iyisini yapıyorsun.

Saygısızlık yapmıyorum bayram yada önemli birşey dışında aramıyorum eşim gideceği zaman beraber gidip geliyoruz.Yoksa biraz samimi olsam birşeylere karışacak laf sokacak gerek yok.Mesafe iyidir diyorum

Biz de sizin gibi yoğunuz hatta gezmeye bile vakit bulamıyoruz ama bizimkiler bir türlü bunu kabullenemiyor. İş dışında tüm vaktimizi onlarla geçirmeli hatta tatillere de beraber gitmeliyiz. Bu sene bir deniz tatili yapabildim eşimle şükür. Bir de nişan bahanesiyle kv, görümce vs cümbürcemaat gezdik. Kadın hem bizimle gelmek için çıldırıyor, hem de yolda habire telefonla konuşuyor, yürüyüş yapılacak yerlere 10 cm topuklu ayakkabıyla geliyor oğlunun koluna giriyor, grup gezemiyoruz tarihi yerlere çıkamıyoruz yani resmen gıcıklığına yapar gibi. En son oğluşuna bıraktım kolkala gezsin diye. 36 yaşında evlendim eşime kv hala doyamamış zaar.

Dediğiniz gibi kimse kimseyi her an ulaşılabilir görmemeli, herkesin ayrı bir aile hayatı olduğunu kabullenmeli ama nerde....2 gün görmese 3. gün küsmeler başlıyor.

Kafana takma umursama ben mesafeliyim hiç de umrumda degıl. O kadar yaptıklarından sonra kendisi de gelmıon gıtmıyon diyemiyor. Hepsi aynı. Hiç tınlama bıldıgını yap

Yani hep idare etmek gerekiyor ve akıllı olmak anladığım kadarıyla

Canım benim sanırım bekarsın, buraları takip et sana çok iyi gözlem olur. Beni kimse uyarmadı capcahil safsaf evlendim. Nişan dönemi çok önemli, çoğu şey sinyalini veriyor o dönemde, nişanlını ailesini çok iyi gözlemlersin. Ufak şeyler deyip geçme bazen ufak şeyler çok iyi sinyaller verir insana. Rabbim hayırlısıyla karşılaştırır inşallah.

Aileler bu tarz sınırları eğer oğullarından görürlerse kabulleniyorlar süslüm. benim eşim ailesine çok değer verir ama çok içli disli olmaz yapısı öyle. yazın birkaç piknik aktivitesi dışında ortak yaptığımız bir şey yok. ha başlarda teklif edilmedi mi edildi. biz sıkılırız bize göre değil cevabı verdik. onlar da bunu dert edinmediler şükür.
insanlar bir sene para artırıp tatile gidiyor. onda da eşinin ailesinin hükmü altında hissetmek çok can sıkıcı. sanırım gitmemeyi tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…