Kaynanalarınızla nasıl baş ediyorsunuz?

Ölü taklidi yapiyorum

Gerçekten harikasınız. Okurken sadece ne kadar güçlü biri diye düşündüm. Harikasınız

Yeni evleneceklere de tavsiyeler lütfen
Çok arama çok sorma
Ogluyla arasına cok girmeye calısma gitmek görmek isterse kendisi istedigi zaman gidip görüp gelebilir cok karısma
Eşine ve kaynana artık farklı bir aile oldugunuzu hissettir
Her kaynanan aradıgında gitme
Her gelmek istediklerinde kabul etme
Kendin yönet süreci aksam gelicez müsaitseniz dediklerinde ay bu aksam su var ama yarın aksam alabilirim de mesela
Evine kesinlikle karıstırma gerekirse odaların kapısını gelecegi zaman kitle kafasına göre giremesin izin istesin
Vs vs :)
Mesafe koymak candır

Gerçekten bütün hepsi aynı. Banada geçen gün oğlumu keseliyo musun dedi :)
ay bu da denir mi ya
sen ne diyorsun peki?.
Ben olsam: Evet annecim keseliyorum özellikle sevistikten sonra duşa girince mutlaka keselerim derdim herhalde
Hayatımda eşimi hic keselemedigimi de kaynaniz sayesinde fark ettim.

Peki bana çare bulun?
Ayni mahalledeyiz kaynana ile eşim genelde eve 9 gibi anca gelir. Ayda bi kere annesine gider o da ben önce giderim öğlen kaynana yemeğe kal diye tutturur eşim de isten gelir yemek yeriz cay iceriz falan öyle yani. Esim annesine bensiz asla gitmez. Özellikle akşamları arada anne ne uğra gel diyorum. Seni sorarlar getirseydin derler diyor. Kaynana da beni her gördüğünde eşim için beni hic arayıp sormuyor hic gelmiyor diye eşimi çekiştiriyor. Sen bize gel yemeğe kal o da gelir o zaman yoksa gelmiyor diyor. Bende gidersem eşimle gitmek isterim ve eşim hep bahane bulur geç gelir yorulur gitmek istemez. Ama arada kalan ben oluyorum. Ben eşimden önce gitmedigim için eşim de onlara gelmiyor diye düşünüyor. Aslında çok kotu bi iliskimiz yok kaynana ile mesafe her zaman iyidir.

Kendi bildiğimi yapıyorum. Kaynana ötüp duruyo takmıyorum.

az once kapici ablayi gordum

ufak bi operasyon geçirmiş oglu ankaradaymis orda yapilmis operasyon

diyo ki; bi hafta kaldim hic bisey yiyemedim buraya geldigimden beri can kan geldi yuzume. gelinin evi pis gelin pis kopek de var evde. ben cok titizim ya yiyemedim. ogluma dedim ki beni hep disarda yedir evde yedirme. ben temiz oldugum icin huylandim yiyemedim evde bla bla bla

ufacik operasyon icin bi hafta niye kaliyon madem, evde kopek oldugunu biliyon kopege niye laf ediyon, madem gelin pis sen cok asiri titizsin disariya guvenip yiyecegine bi kap corbani kalkip yapsaydin. iki gun kalip gelseydin evinde yatsaydin

yani on kere demistir gelin pis evi pis kopek var ben cok temizim ben cok titizim

yuzune de canim cicim demistir apartmanda herkesin arkasindan atip yuzune canim cicim yapiyo cunku

eminim kaynanam da boyle konusuyodur arkamdan, ama neyseki bana laf tasiyan yok bi kere kayinpederim kacirdi agzindan

bas etmek icin es cok onemli bi faktor, bide kaynananin huyunu suyunu bilmek

benimki elalem ne der diye yasadigindan artik aramizin kotu olmasini goze alamaz

eskisi gibi yapamiyo azaltti dozu

cunku ben icime atip ort bas etmiyorum kendi yaptığından utanmiyo da ben mi utancam onun rezilliginden

Malesef anneci malesef savunmuyor. Malesef ne p×ğlarki kalbim yerinden firliyor malesef malesef

Yani hep idare etmek gerekiyor ve akıllı olmak anladığım kadarıyla

Benim eşim de aynı o yüzden habire kv beni çağırıyor -du.

kayınvalidemin bu zamana kadar bir kusurunu gördüm diyemem. biraz k.pederim kayınvalide gibi. genel olarak yoğun çalışarak ve çok gezerek onlardan koptuk. ne zaman muhabbet geçse, sizin işiniz vardır, yoğunsunuz diyorlar. kodlanmişlar biraz ulaşılmaz duruyoruz. insanlar kimseyi elinin altında hemen bulmamalı bence. yoğun bir hayatınız olduğunu, kendiniz için bu hayatı yaşadığınızı kabullenmeliler. ayda bir iki sefer gidiyoruz mutlu oluyorlar. tavırlarına dikkat ettiklerini görebiliyorum. tabi ben de saygıda kusur etmemeye çalışıyorum. tek sorun hiç ilgi alanım olmayan konular dönüyor. onu da idare edeceğiz artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…