Kaynanam Tam bir narsist

dilek jann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
28
13
3
35
Kaynanam la hep sorunlarim var malesef cok görüsmek istiyor Ve her firsarta esime Beni kötülüyor

Birinin hareketlerinden, tavırlarından rahatsız oluyorsunuz diye o kişi narsist olmuyor.

Eşinize sizi kötülüyorsa, eşinize söyleyin laf taşımasın ya da size söylenenlere eşiniz olarak kendisi cevap versin.

Görüşmek istemesi kendi başına sorun değil bence, siz istemiyorsanız teklifi geri çevirin kibarca. Eşiniz görüşmeniz için ısrar ediyorsa, sorun eşinizde kayınvalidede değil.

Oğluyla görüşmek istemesi normal, siz sık görüşmek zorunda değilsiniz. Bırakın eşinize kötülesin sizi ama siz onu oğluna kötülemeyin. Eşiniz de bir süre sonra sizi haklı, onu enerji emici görecektir. Erkekler kulağının dibinde dırdır eden insanlardan hiç hoşlanmazlar.

Kusura bakma Yin yeniyim burada bilmiyordum nasil konu acacayimi benim kaynanam Tam bir dominant yapida bir kadin herkez ona uyacsk onu her dediyi yapilacak o kadar güzel oyuncu ki esimin yaninda yag cekmeler ne biliyim her hafta sonu ordaydik 2 sene dayandim sonra mesafe koydum simdi de bir kücücük seyde karini aradim cevap vermedi Gibi seylerle Problem cikarmaya calisiyor esimle bizi mutlu görünce hele esim sarilsa der neden hep sariliyon eskiden yatakta aramizda uzanirdi

Evet Ben zaten artik birsey demiyeli esim de anladi ne cadi sinsi oldunu cok kiskanir icten bizi

aranızda mı uzanırdı? ciddiye alamadım kusura bakmayın

Kendini hep yüksek görür kimseyi beyenmez hep Ben merkezci empati hic yok esime derki ya Karin icin bir saatlik yola cikip hediye aldin Bana aldigin seye bak

eskiden yatakta aramizda uzanirdi
Buna ses etmeyen koca normal ama yaptığı için kayınvalide narsist öyle mi? Sizin anneniz bunu yapabilir mi, ya da siz eşinize sarılınca anneniz sarılma, niye hep sarılıyorsun der mi? Dese bile müdahale edersiniz durdurursunuz annenizi.

Bunlara cevap vermeyen annesini durdurmayan kocaya laf yok ama annesi hasta ve narsist, ilginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…