- 14 Mayıs 2023
- 28
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi dilek jann
-
Ben kaos dozumu kedili konuda aldım bugünanlat da bilelim kaos lazım zaten
Kaynanam la hep sorunlarim var malesef cok görüsmek istiyor Ve her firsarta esime Beni kötülüyor
Evet Ben zaten artik birsey demiyeli esim de anladi ne cadi sinsi oldunu cok kiskanir icten biziOğluyla görüşmek istemesi normal, siz sık görüşmek zorunda değilsiniz. Bırakın eşinize kötülesin sizi ama siz onu oğluna kötülemeyin. Eşiniz de bir süre sonra sizi haklı, onu enerji emici görecektir. Erkekler kulağının dibinde dırdır eden insanlardan hiç hoşlanmazlar.
Ben kaos dozumu kedili konuda aldım bugün
aranızda mı uzanırdı?Kusura bakma Yin yeniyim burada bilmiyordum nasil konu acacayimi benim kaynanam Tam bir dominant yapida bir kadin herkez ona uyacsk onu her dediyi yapilacak o kadar güzel oyuncu ki esimin yaninda yag cekmeler ne biliyim her hafta sonu ordaydik 2 sene dayandim sonra mesafe koydum simdi de bir kücücük seyde karini aradim cevap vermedi Gibi seylerle Problem cikarmaya calisiyor esimle bizi mutlu görünce hele esim sarilsa der neden hep sariliyon eskiden yatakta aramizda uzanirdi
Bu gerçek mi?eskiden yatakta aramizda uzanirdi
Biz Sabah uyandimizda geldi aramizda uzandi güya sakasinaNasıl yatakta yanınızda uzanıyordu yabu kadarına nasıl izin verdiniz? O evde akıl sağlığı yerinde olan kimse yok mu?
Ne yapabilirdim dedim ne ISIN var Burda kavga ciktiNasıl yatakta yanınızda uzanıyordu yabu kadarına nasıl izin verdiniz? O evde akıl sağlığı yerinde olan kimse yok mu?
"Eşim kedilerimi istemiyor" başlıklı bir konu, arada ben de dahil oldumHangi konu ya :) uyandim uykum kacti kaoslu konu lazim :)
Çok şakacıymış gül gül öldüm ilahi kaynana(!) Yani aranıza uzandığında tepki göstermediyseniz sonraki tepkileri ciddiye almaz zaten.Biz Sabah uyandimizda geldi aramizda uzandi güya sakasina
Buna ses etmeyen koca normal ama yaptığı için kayınvalide narsist öyle mi? Sizin anneniz bunu yapabilir mi, ya da siz eşinize sarılınca anneniz sarılma, niye hep sarılıyorsun der mi? Dese bile müdahale edersiniz durdurursunuz annenizi.eskiden yatakta aramizda uzanirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?