- 14 Mayıs 2023
- 28
- 13
- 3
- 35
- Konu Sahibi dilek jann
-
Tepki gösterdin ilkinde kavga cikti utanmadan tatildede de yapti Allah öylesine Bela versinÇok şakacıymış gül gül öldüm ilahi kaynana(!) Yani aranıza uzandığında tepki göstermediyseniz sonraki tepkileri ciddiye almaz zaten.
bu kk da takıla takıla daha neler görcem acabaeskiden yatakta aramizda uzanirdi
Tabiki verdimi bacim kadin akillanmadi 2 kez ayni deyil yapti ne demisler yüzsüz ün yüzüne tükürmüsler yavrabbi yagmur yagiyor Demis bence Bana giciklina yapti o.......bu kk da takıla takıla daha neler görcem acabahsusyımfa duyduğum en saçma şeyler listesinde ilk 3 ü zorlar. yani bu bildiğin yüzsüz terbiyesiz. ağzının payını verdiniz mi değilse sorun sizde
Siz ağzının payını verirken eşiniz ne yaptı? Anlamadığınız şu; kadından sorumlu olan kendi oğlu. Annesi gelip karısıyla arasına yatıyor, karısı annesinin ağzının payını veriyor kendi de yattığı yerden seyrediyor. Sonuçta koca değil kayınvalide suçlu çıkıyor. Hayır, kayınvalideniz arsız ama suçlu olan kocanız.Tabiki verdimi bacim kadin akillanmadi 2 kez ayni deyil yapti ne demisler yüzsüz ün yüzüne tükürmüsler yavrabbi yagmur yagiyor Demis bence Bana giciklina yapti o.......
Tamam işte kocanız da aynı şeyi hissediyor demek ki. Niye kovuyorsunuz kadını yataktan?benim babam yatakta esimle aramiza uzansaydi utancimdan ve onu kirmamak icin birsey diyemezdim
Kardesim Adam ne yapsin Anne defol mu Desin Ben eyer kaynanami kizdiracak sey yapiyorsam o demekki esime önem veremiyorum esime önem verirsem görünüste o cadiya da saygili ölürüm o oruspu biliyor esim ona birsey demez kullaniyor durumuSiz ağzının payını verirken eşiniz ne yaptı? Anlamadığınız şu; kadından sorumlu olan kendi oğlu. Annesi gelip karısıyla arasına yatıyor, karısı annesinin ağzının payını veriyor kendi de yattığı yerden seyrediyor. Sonuçta koca değil kayınvalide suçlu çıkıyor. Hayır, kayınvalideniz arsız ama suçlu olan kocanız.
Tamam işte kocanız da aynı şeyi hissediyor demek ki. Niye kovuyorsunuz kadını yataktan?
Dindarlık falan karıştırmayın lütfen işin içine. Kadın da kocanız da siz de tuhafsınız kabul edin.
Yani sabah değil de gece siz ilişki halindeyken bile gelse eşiniz git demeyecek mi? İlkinde anne ne yapıyorsun ne saçmalıyorsun diyecek, ikincide defol diyecek tabi. Geçilmemesi gereken sınır var mı eşinizde?Kardesim Adam ne yapsin Anne defol mu Desin Ben eyer kaynanami kizdiracak sey yapiyorsam o demekki esime önem veremiyorum esime önem verirsem görünüste o cadiya da saygili ölürüm o oruspu biliyor esim ona birsey demez kullaniyor durumu
Anne defol desin bi zahmet ya ne işi var karı kocanın arasında yatakta, anne defol desin artık! Sizi bıçaklasa falan anca anne defol der bu.Kardesim Adam ne yapsin Anne defol mu Desin Ben eyer kaynanami kizdiracak sey yapiyorsam o demekki esime önem veremiyorum esime önem verirsem görünüste o cadiya da saygili ölürüm o oruspu biliyor esim ona birsey demez kullaniyor durumu
Ay yoldayım memlekete oy kullanmak için gidiyorum yarı uykulu gözlerle okudum, gülmekten patladım, şu yazdığı şeylerden sonra da ciddi ciddi cevap yazmışsınız sen ve bafelixAnne defol desin bi zahmet ya ne işi var karı kocanın arasında yatakta, anne defol desin artık! Sizi bıçaklasa falan anca anne defol der bu.
Yo cok sükür benim esim saygili bilse ki annesi ne cadi yine saygisizlik yapmaz ama Bana laf dese esim ona hemen cevabi var adamin da bir siniri varAnne defol desin bi zahmet ya ne işi var karı kocanın arasında yatakta, anne defol desin artık! Sizi bıçaklasa falan anca anne defol der bu.
Çok şükür mü?Yo cok sükür benim esim saygili bilse ki annesi ne cadi yine saygisizlik yapmaz ama Bana laf dese esim ona hemen cevabi var adamin da bir siniri var
Benim esim iyi yetisdirilmis büyilükkerine hep saygili benim ailemi bile ona neler dedi saygisini bozmadi herhalde siz böyle seyler bilmiyorsunuzÇok şükür mü?Canınıza okuyorlar haberiniz yok.
Ha siz karı koca bu pısırıklıktan memnunsanız bi şey diyemem, çoluk çocuğa bunu aşılamayın yeter.Ben kendi halama böses diyemiyorum Oda halam hep esimle sacma sapan koniya girer ve adamin daha yakini annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?