- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.182
- 358
- Konu Sahibi dilek jann
-
Kocanda p.ç olur bu durumda kadına nye öyle dedin ki smdi?Kardesim Adam ne yapsin Anne defol mu Desin Ben eyer kaynanami kizdiracak sey yapiyorsam o demekki esime önem veremiyorum esime önem verirsem görünüste o cadiya da saygili ölürüm o oruspu biliyor esim ona birsey demez kullaniyor durumu
Eğitim şart işteBen çok masum olduğunuzu düşünmüyorum. Sanki insanları taciz edip sonra mağdur rolüne giriyor gibisiniz. Yazım dilinde kullandığınız küfürler de zaten az çok belli ediyor tavrınızı.
Ek olarak; narsizm, ego, empati ve bunun gibi kelimelerin psikolojik ve psikiyatrik anlamlarını bilmeden sırf süslü duruyor diye kullanmayın lütfen. Uzmanlar saçlarını yolacaklar yakında.
Bir de şu dili düzgün kullanın lütfen. cocuyunu, demekki, davranisda, brnide, yetisdirilmis vs vs. Nokta virgül yok,bize de günah.
Narsist borderline bipolar kötü dısında herseyi duyuyoruzEğitim şart işte
Birde görgü, terbiye, üslup da çok önemli
Narsist kelimesini bu forumda duyduğum kadar hiç biryerde duymadım/ okumadım. Uzmanlar bile hemen teşhis koyamiyor bildiğim kadarıyla, belirli bir süre gözlemliyorlar. Burda forumda maşallah kadınlar şak diye eşim narsist,babam narsist, annem narsist, kv narsist diye yapıştırıyor teşhisi.
Bazen benim ailemde narsist kim var diye düşünüyorum okadar yayılmışken bizde olmaması ilginç geliyor.
Kötünün adı yeni dilde narsist mi acaba?
Almanyada yasiyorum dikkat et lafina kime pic diyonKocanda p.ç olur bu durumda kadına nye öyle dedin ki smdi?
Bacım ne mezunusun ğ yerine y okumaktan gözlerim kanadı
Ee o…nun doğurduğu kişiye öyle deniyor malumAlmanyada yasiyorum dikkat et lafina kime pic diyon
Oda saygili olsun Ben ona hep bir arkadas öldüm kizi öldüm diesem yalan kimse kimsenin kizi deyil ve olamazdaVoovvv annesi bu cümleden sonra yaptıklarına yapacaklarına pişman olmuşturyine de keşke bu kadar ağır konuşmasaydı annesi sonuçta.
Cok seytan siniz böyle diyerek Beni pisman etmek niyetinizEe o…nun doğurduğu kişiye öyle deniyor malum
Bilip bimeden konusma neler yasadimi kimse bilemez dilerim sen daha beterini yasarsinSizin burada yazdıklarınızı eşiniz okur umarım. Bu kadar terbiyeli adamın nasıl bir kekoyla evli olduğunu bilmeye hakkı var.
Hayir asla pisman deyilVoovvv annesi bu cümleden sonra yaptıklarına yapacaklarına pişman olmuşturyine de keşke bu kadar ağır konuşmasaydı annesi sonuçta.
Eltim narsist konusunu kimseye kaptırmam.Evvett kocalardan kaynanalara geçmiş bulunmaktayız Elhamdulillah çok şükür
yakında narsist görümcem
baş narsist eltim
narsist haydar amcam şeklinde konularımızı da sık sık görmeye başlıcaz demektir sayın seyirciler.
vatana millete ve kk ya hayırlı uğurlu bereketli olmasını cenab-ı allah’tan niyaz ederim
Almanya'ya mı gelin geldiniz?Almanyada yasiyorum dikkat et lafina kime pic diyon
Burda büyüdumAlmanya'ya mı gelin geldiniz?
O konuyu okumuştum ama kaosu kaçırmışım.hemen gidiyorum"Eşim kedilerimi istemiyor" başlıklı bir konu, arada ben de dahil oldumama iki kişi fena birbirine girdi, ikisi de banlanmış
E sen adamın anasına o…u diyince adamda direkt öyle oluyo..Almanyada yasiyorum dikkat et lafina kime pic diyon
Niyeyse terörist diye okudum tovbe tovbe.Kaynanam la hep sorunlarim var malesef cok görüsmek istiyor Ve her firsarta esime Beni kötülüyor
Eğitim şart işte
Birde görgü, terbiye, üslup da çok önemli
Narsist kelimesini bu forumda duyduğum kadar hiç biryerde duymadım/ okumadım. Uzmanlar bile hemen teşhis koyamiyor bildiğim kadarıyla, belirli bir süre gözlemliyorlar. Burda forumda maşallah kadınlar şak diye eşim narsist,babam narsist, annem narsist, kv narsist diye yapıştırıyor teşhisi.
Bazen benim ailemde narsist kim var diye düşünüyorum okadar yayılmışken bizde olmaması ilginç geliyor.
Kötünün adı yeni dilde narsist mi acaba?
Yoo niye pişman etmek isteyeyimCok seytan siniz böyle diyerek Beni pisman etmek niyetiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?