- 17 Ağustos 2011
- 25.626
- 163.031
- 798
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Önceki evlerindeykende annecim babacım aklımız sizde kalmasın beraber yaşayalım dediniz mi ben onu merak ettim. Cevap hayırsa evet acgozlusunuz.Aslında herkes pek de düşünemediğim şeyleri söylemiş ya haklısınız ben biraz negatif yönleri kaçırmışım galibaBeni silkelediğiniz için teşekkürler Yine de hevesim geçmiş değil ama sanırım ağzımı açmamak en iyisi
Ama aç gözlüsünüz, niye saklama gereği duyuyorsunuz ki? Ev o kadar büyülemiş ki sizi mantıklı düşünemiyorsunuz bile. Akıl sağlığı yerinde olan hangi kadın aynı evde yaşama hayali kurar? Sizde o konuda bir sıkıntı yoksa geriye tek bir ihtimal kalıyor, o da bu. Bizimkiler de iyidir anlayışlıdır. Aynı sebeple benim de kayınvalidem hep yemeğe çağırır bizi. Ama kayın aile ile kabile gibi bir arada yaşayacağıma şerefimle kirada otururum daha iyi.
Düşünüyorum da güzel ve bedava ev+çocuk bakımı bile olsa cazip gelmiyor bu ya. Bir odaya hapsolan cinsel hayat. Kafana göre salonda yatıp uzanma, rahat giyinme vs. bunlar hep sıkıntı. Arkadaşları evine rahat rahat çağıramaz bile. Çağırsa da karşı taraf üzülür haline. Kaynanasıyla yaşayan arkadaşım hiç yok. Olsa içimden yazık lan derim kesin ajsksjks.Hayır bir de bakalım o yaşa gelmiş insanlar 7/24 aynı evde minimum bir çocukla yaşamak istiyorlar mı? İşteyken onlara kilitleyeceksiniz çocuğu o kısmı anladık da akşam da bi kafa dinleme imkanı bırakmayacaksınız insanlara. Hayatlarına ipotek koyacaksınız resmen son düzlüklerinde.
Sizin hiç sosyal hayatınız yok mu mesela? Bunu istemek için sıfır sosyal hayat, sıfır aile dostu olması gerekir insanın. Hafta sonları arkadaşlarınızı falan ağırlamıyor musunuz hiç? Böyle bir durumda kayınvalidenizi evden mi göndereceksiniz?ne bu celal ya o kadar yükselmişsiniz ki iki yastık falan tokatlayın hıncınız geçsin, akıl sağlığı falan ne alaka yani oldu olcak bi de küfredinbi şey danıştım altı üstü, yazılanlar da gözümden kaçanları fark ettim zaten. bi sakin...
Hah tam bunları yazdım senin mesajını okumadan. Aklın yolu bir.Düşünüyorum da güzel ve bedava ev+çocuk bakımı bile olsa cazip gelmiyor bu ya. Bir odaya hapsolan cinsel hayat. Kafana göre salonda yatıp uzanma, rahat giyinme vs. bunlar hep sıkıntı. Arkadaşları evine rahat rahat çağıramaz bile. Çağırsa da karşı taraf üzülür haline. Kaynanasıyla yaşayan arkadaşım hiç yok. Olsa içimden yazık lan derim kesin ajsksjks.
Valla vefat ederlerse ev bana kalır diye düşünmediyseniz bende bi şey bilmiyorumMerhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi?Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Dünyanın en iyi insanları da olsanız bir evin içinde 2 kadın olmuyor, herkesin kendi düzeni kendi alışkanlıkları var.bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum
ne bu celal ya o kadar yükselmişsiniz ki iki yastık falan tokatlayın hıncınız geçsin, akıl sağlığı falan ne alaka yani oldu olcak bi de küfredinbi şey danıştım altı üstü, yazılanlar da gözümden kaçanları fark ettim zaten. bi sakin...
kinlendiğimi nerden çıkardın üslubu çok sert geldi sadece, alışkın değilim :)
Sakinim yahu, arkama yaslandım, kahvemi yudumlarken yazıyorum bunları.ne bu celal ya o kadar yükselmişsiniz ki iki yastık falan tokatlayın hıncınız geçsin, akıl sağlığı falan ne alaka yani oldu olcak bi de küfredinbi şey danıştım altı üstü, yazılanlar da gözümden kaçanları fark ettim zaten. bi sakin...
o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?