- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Sizin akliniz sizinkilerde kalmiyor mu? Kendi ailenizin yanina tasinsaniz en azindan duzenlerini biliyorsunuz daha kolay olur. Hem kendi anne babaniza soylemekten de cekinmezsiniz.
Sizi ne açıdan kıskanmış olabilirim ki tam olarak? Hem insanların evine konmak istiyorsunuz, hemde çocuğunuz olunca onlara baktırmak istiyorsunuz. Tam hayalimdeki hayat.Arkadaşlarımızla dışarda görüşüyoruz genelde zaten herkes haftasonu eve tıkılmayalım derdinde, nadiren evde ağırladığımız oluyor ki o zamanlar da sorun olacak gibi değil. Şimdi size mimari proje falan çıkarmam gerekiyor sorduğunuz şeylerin cevabı için çünkü gözünüzde ne canlandı da bunları söylediniz tam olarak bilemeyeceğim bi şey siz de bilmediğiniz için teknik açıklama lazım. Keza söylenen çoğu şey farklı düşünmeme de sebep oldu, iyi olmuş yazdığım.
Florya neden böyle şeyler söyleyeyim? Beddua falan ne kadar ayıp ya komik gibi gülmüşsün bi de. Az kaldı kıskandın falan sanacağım artık ne bu kinin bana cevap da vermemişsin işin bana düşmanlıksa konumdan çıkar mısın kimseye kötü bi sözüm olmadı şurda : )
Evin projesi 2 ailenin yaşayabileceği gibi bile olsa olmaz, kayınvalide kayınpederiniz kaç yaşında bilmiyorum ama çocuğunuz olunca siz onlar baksın istiyorsunuz, 50 yaşındayım çok şükür sağlık sorunum yok, hareketli pire gibi de kadınım ama tüm gün torun peşinde koşmak istemem, benim evde dubleks torun üst kata çıkmak istese veya üst kattan alt kata inmek istese sürekli başında durmam gerekir, Allah muhafaza düşse hem vicdan azabı hem de kızıma damada açıklama yapmak zorunda kalacağım, ben ayaklarımı uzatıp hiçbir şey yapmak istemeyeceğim torunun yemek saati gelecek onun yiyeceği yemekleri yapmam gerekecek, çocuktur parka götürmek lazım, annesi babası oyun gruplarına yazdıracak oraya getir götür, ben belki eşimle 1 haftalığına şehir dışına çıkmak isteyeceğim torun bakıyorum diye elim kolum bağlanacak, çocuk tutturdu diye belki annesinin yemesini istemediği bir şeyi dayanamayıp alacağım aramızda sorun çıkacak, ben farklı eğitim vereceğim annesi farklı eğitim yine sorun olacak.Arkadaşlarımızla dışarda görüşüyoruz genelde zaten herkes haftasonu eve tıkılmayalım derdinde, nadiren evde ağırladığımız oluyor ki o zamanlar da sorun olacak gibi değil. Şimdi size mimari proje falan çıkarmam gerekiyor sorduğunuz şeylerin cevabı için çünkü gözünüzde ne canlandı da bunları söylediniz tam olarak bilemeyeceğim bi şey siz de bilmediğiniz için teknik açıklama lazım. Keza söylenen çoğu şey farklı düşünmeme de sebep oldu, iyi olmuş yazdığım.
Sizi ne açıdan kıskanmış olabilirim ki tam olarak? Hem insanların evine konmak istiyorsunuz, hemde çocuğunuz olunca onlara baktırmak istiyorsunuz. Tam hayalimdeki hayat.
Ne yapacaklar ki o evde diyerek insanlara güzel bir evi layık görmeyip kendinize layık görüyorsunuz sizin yaptığınız ayıp.
Kimseyi savunmak gibi bir niyetim yok ama nereden aklınıza geliyor bu? Goy goy yapiyorlar yalnızca.Florya neden böyle şeyler söyleyeyim? Beddua falan ne kadar ayıp ya komik gibi gülmüşsün bi de. Az kaldı kıskandın falan sanacağım artık ne bu kinin bana cevap da vermemişsin işin bana düşmanlıksa konumdan çıkar mısın kimseye kötü bi sözüm olmadı şurda : )
Tüm yorumlarınızı okudum da çok haklısınız teşekkür ederim, uzun vadeli bir düşünce değildi bu zaten öyle 1 haftadır falan aklımda ve pek de mantıklı değilmiş zaten.Evin projesi 2 ailenin yaşayabileceği gibi bile olsa olmaz, kayınvalide kayınpederiniz kaç yaşında bilmiyorum ama çocuğunuz olunca siz onlar baksın istiyorsunuz, 50 yaşındayım çok şükür sağlık sorunum yok, hareketli pire gibi de kadınım ama tüm gün torun peşinde koşmak istemem, benim evde dubleks torun üst kata çıkmak istese veya üst kattan alt kata inmek istese sürekli başında durmam gerekir, Allah muhafaza düşse hem vicdan azabı hem de kızıma damada açıklama yapmak zorunda kalacağım, ben ayaklarımı uzatıp hiçbir şey yapmak istemeyeceğim torunun yemek saati gelecek onun yiyeceği yemekleri yapmam gerekecek, çocuktur parka götürmek lazım, annesi babası oyun gruplarına yazdıracak oraya getir götür, ben belki eşimle 1 haftalığına şehir dışına çıkmak isteyeceğim torun bakıyorum diye elim kolum bağlanacak, çocuk tutturdu diye belki annesinin yemesini istemediği bir şeyi dayanamayıp alacağım aramızda sorun çıkacak, ben farklı eğitim vereceğim annesi farklı eğitim yine sorun olacak.
Siz anlık düşünüyorsunuz, anlık düşünmeyin her 2 taraf için birlikte yaşamanın getireceği bir sürü zorluk var.
Babam rahmetli annem de evlenmek üzere. Hem iyi huylu hem de yalnız ve yaşlı bir çift olunca kayınlarım böyle bi toz pembe baktım geniş aile sevdasından herhalde.
Muhtemelen sizin kv gibi bir kv olurum bende ama evim isterse 15 odalı saray olsun oglum ve gelinimle aynı evde yaşamak istemem , tam tersi oh çocuklar gitmis kendi hayatlarını kurmuş kocamla hayatım tadını çıkarayım modunda olurum
Aynı evde kadın bir de size mi bakacak , yemeğidir temizliğidir ?
Çok yanlış düşünüyorsunuz, vazgeçin bu sevdadan
Kimseyi savunmak gibi bir niyetim yok ama nereden aklınıza geliyor bu? Goy goy yapiyorlar yalnızca.
Siz kendi fikrinizi açık ediyorsunuz böylece şeyler söylerek. Mallarında gözün var, eve konmak istiyorsun diyenleri haklı çıkarıyor şu tavrınız.
Aynen doğru bu şey gibi çocuğuma baksın diyenler gibi Çocuğu geçtim koca koca insanlar maddiyatlari düzenleri herşeyleri var bize baksın adı altında hem kendi rahatlarını hem artık sakınlık isteyen iki yaşlınin rahatını bozmak bu tek konu sahibi için de değil kv yemek yaptı yedik oh yemek telaşı yok ama bir gün evinde sofrayı donatip çağırma olmaz Ben çalışıyorum vaktim yok olur illaki bir sebeb bahane olur..ne çocuğa ne oğluna kızına geline bakmak zorunda değil, evinde bir düzeni var o düzeni bozmak istemeyebilir misafir gibi gelsin gitsin isterKayınvalide için de zor olur MssPARE, kayınvalide kayınpeder oldular diye insanlara çoğunlukla yaşını almış ununu elemiş muamelesi yapılıyor, bu yaştan sonra ne yapacak evde otursun torun baksın diyen çok, sitede de görüyoruz bu tip yazıları.
Gençken hayatı anlayamadan koşturmacayla geçiyor, çoluk çocuk büyüyüp herkes yerine yerleşince artık kendi hayatını yaşamak istiyorsun, insan nefes aldığı sürece hayalleri de oluyor hevesleri de.
Ben şahsen 100 dönüm araziye bir ucundan diğerine arabayla gidilebilen ev sahibi de olsam çocuklarımın bir sağlık sorunu, maddi olarak çok zorda kaldıkları bir durum olmadıkça evimde benimle yaşasınlar istemem, onların özel hayatı olduğu kadar benim de özel hayatım var, tam adamı koluma takıp kafama esen bir yere 3-5 günlük kaçamağa gideceğim kız yan odadan fırlayıp annneeeee çocuğa 2 gün baksana derse bana bir gelirler.
Rica ederim, birlikte yaşamak zor, bir akrabam kızıyla aynı apartmanda altlı üstlü oturuyor yemeleri içmeleri bir, torunlar her dakika kadının başında, hastalıktan yorgan döşek yatması gerekirken dahi çocuklar anneannesinin evinde her dakika bir şey istiyor, kadın istediği zaman istediği yere gidebilecekken sürekli torun bakıyor, o da usandı bu durumdan ama bir kere evet dedi artık hayır deyip resti çekemiyor.Tüm yorumlarınızı okudum da çok haklısınız teşekkür ederim, uzun vadeli bir düşünce değildi bu zaten öyle 1 haftadır falan aklımda ve pek de mantıklı değilmiş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?