- Konu Sahibi Slayer Witch
-
aynen bende sinir olurdumBekleyin bence, teklif onlardan gelsin. Belki kari koca yasamak istiyorlar yeni evlerinde. Ne alaka siz? Ben kayinvalideniz olsam sinir olurdum bu teklife
Eşin tek çocuk mu? Değilse diğer çocuklarının da gelip kalacağını düşünüyorlardır.
aynen bende sinir olurdum
eşinizin başka kardeşleri yok mu onlar bile sinir olabilir bedavacılar diyebilirler
ev ev üstüne olmaz şekerden baldan daha tatlı olsalar da
Sanırım Twitter terminolojisine çok hakim değil. “Şerefimle” kalıbını ben çok kullanırım normalde.
Yemin ediyorum senin bu yorumu yazdığını tahmin ettimtam huzura ericem gelinlr oğlan işten gelecek diye yemek derdi çekecem. herkes kendi evinde otursun bir zahmet.
Evet eşim tek çocuk. Aklı da kalıyor arıyor ediyor sürekli yaşlılıklarını düşünüyor falan. Bu da daha çok böyle düşünmeye itti beni ama evet herkesin düzeni aynı olmuyor huzurun kaçması fazlasıyla olası ben burda bahsedilen çoğu şeyi gözden kaçırmışım.
Kayınvalide için de zor olur MssPARE, kayınvalide kayınpeder oldular diye insanlara çoğunlukla yaşını almış ununu elemiş muamelesi yapılıyor, bu yaştan sonra ne yapacak evde otursun torun baksın diyen çok, sitede de görüyoruz bu tip yazıları.Heleki şuan rahatlığa alışıp kendi evinin hanimi iken kaynana kayinpeter kurallarının olduğu bir yere uyum sağlamak çok zor hemde çok zor ya insan rahat rahat wc ye giremez dusa girip bornozuyla evinde dolaşamaz
Sanırım Twitter terminolojisine çok hakim değil. “Şerefimle” kalıbını ben çok kullanırım normalde.
Kinlinin iç ses: Allah evine ateşler sala.Sanırım Twitter terminolojisine çok hakim değil. “Şerefimle” kalıbını ben çok kullanırım normalde.Emoji de koymayınca sinirlendim sandı ahsjjsjs
+1Valla vefat ederlerse ev bana kalır diye düşünmediyseniz bende bi şey bilmiyorumAksi halde kanatsız melekte olsalar kimse kaynana kayınbabası ile yaşamak istemez istese de geçinemez.
Sizin hiç sosyal hayatınız yok mu mesela? Bunu istemek için sıfır sosyal hayat, sıfır aile dostu olması gerekir insanın. Hafta sonları arkadaşlarınızı falan ağırlamıyor musunuz hiç? Böyle bir durumda kayınvalidenizi evden mi göndereceksiniz?
Ya da çocuksuz çiftsiniz, muhtemelen yeni de evlisiniz. Seks hayatınızı minimum sesle 20 metrekare yatak odasına ve belli saatlere sıkıştırmak çok sıkıcı değil mi?
Kinlinin iç ses: Allah evine ateşler sala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?