Kaynanamlarla yaşamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle. Biraz daha ileri götürürsek çocuk olunca "bir tane torunları var bakmıyorlar" denecek. Gel demesi kolay ama git demesi imkansız gibi bir şey. Mutlaka bir sorun çıkar. Yanlış anlaşılmak istemem ama toplum olarak fazla iç içeyiz. Dengeyi çoğu zaman tutturamıyoruz. İnsanların kendilerinin de bir hayatı olduğunu göz ardı ediyoruz. En yakınlarımız da olsa biraz mesafe ilişkileri temiz tutuyor.

İnsanlar sizin düğün dernek eşya artık ne gerekirse her şeyinizi yapmış zaten. Daha ne istiyorsunuz, niye aklınız onlarda kalsın aklınız evde kalmış. Hatta dile getiremediğiniz iç sesiniz, "o evi bize versinler, onlar kiraya çıksın" diyecek gibi duruyor. Hiç tanımam, yetmiş kat elim konuya ama ben bile rahatsız oldum okurken. Ne münasebet yahu? Belki mutlu modern hayatlarında sizi istemiyorlar?

Ah para sen nelere kadirsin valla saray verseler yine de beraber oturmazdım , ha veren oldu da zamanında yine de kabul etmedim, mardinlileri bilirsiniz (petrol zengini arap olanlar)beni oğullarına istediler ama bunlar bildiğin ma aile asmalı konağa benzer büyük bir evde oturuyorlardı, bana işi bırakacaksın çalışma yok bizde, çarşıya pazara özel şoförle gideceksin, sana bol altın takılacak, ailen geldiğinde özel araç ve özel oda tahsil edilecek vs birsürü şey saydılar ama asla kabul etmedim, oğulları baya yakışıklıydı ama hayatları bana göre farklıydı, yani sadece para bakımından düşünürseniz umdugunuzu bulamazsınız, şimdi minicik öğretmen maasimizla mutluyuz eşimle ben çok bireysel bir insanım asla yapamam, yapana da bişey demem ama akıl işi değil..

Anneniz kendi evinde sığıntı durumuna düşmemiştir umarım.

Sözkonusu ev : dubleks merdiven kısmı kapatılmış; her 2 kattan da binaya açılan daire kapısı olan bir ev mi ?
Bildiğimiz tek üst kata çıkılan merdiven kapı ortak . Bölünmemiş yani .
Annem gerçekten de sığıntı gibi kaldı babam da yok . Kaç defa tartışma çıkarttım ama abim karısını desteklediği için elimden bir şey gelmedi . Kadın çalışmıyor ama ne temizlik yapıyor ne bir şey ,kocası geldiğin de de anneme bugün ne yemek yaptın diyor.. eve katkıları da yok. Market pazarı hep annem de . Sırf abim kalp hastası diye annem de çekiyor bu çileyi .
Bu yüzden anne baba bence şartlar elverdiğince kimseyle yaşamamalı .

Ben isterim nerde bu adam

"Parlayan her şey altın değildir."

Cevabı kendinize kendiniz vermişsiniz zaten. Şuan evin gösterişine, o evde yaşamanın vereceği rahatlığın hayaline aldanıyorsunuz ama aynı evin içinde yaşamaya başladıktan sonra gözlerinizi kamaştıran ve şartları parlak gösteren o ışık sönecek ve gerçekleri daha net göreceksiniz. Geç olmadan ve henüz eş ve ailesi duymadan fikrinizi imha etmenizi tavsiye ederim.

Ben istiyorum, insta falan atabilirseniz sevinirim,okeyim ben.

Çok muhabbet tez ayrılık getirir bence bu riske girmeyin. İnsanlar da kafalarını dinlesinler

Ev büyük diye sizle yaşamak zorunda değiller. Bazı insanlar hoşlanmaz bu tarz şeylerden normalde bir anlayış karşılıklı olumlu durumlar olsa bile aynı evde yaşamak çok başka bir olay bence.

Ben başlığı istemiyorum olarak okudum.ki buna alışkınız.ama sizin durumunuz için bi şey diyemem.ben istemezdim sanırım.

Ay ben de istemiyorum diye okudum, kim ister ki diye actim konuyu

Gerci benim kocam da sagolsun babamla cok iyi anlastigi icin yazlik bir ilcede yanyana ikiz mustakil ev yaptiriyorlar su an Neyseki yurtdisinda yasiyoruz senede 1 en fazla 2 gelebiliyoruz ama ben kendi ailem olmasina ragmen olmasin diye direttim, oy coklugundan demokrasi uyguladik ve yapmaya karar verdiler Ama kayinailemle cok iyi anlastigim halde boyle bir duruma izin vermezdim. En iyisi uzaktan tatli iliskiler...

Dertsiz basina dert yukleniyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…