- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Kesinlikle. Biraz daha ileri götürürsek çocuk olunca "bir tane torunları var bakmıyorlar" denecek. Gel demesi kolay ama git demesi imkansız gibi bir şey. Mutlaka bir sorun çıkar. Yanlış anlaşılmak istemem ama toplum olarak fazla iç içeyiz. Dengeyi çoğu zaman tutturamıyoruz. İnsanların kendilerinin de bir hayatı olduğunu göz ardı ediyoruz. En yakınlarımız da olsa biraz mesafe ilişkileri temiz tutuyor.bir de işin kötü tarafı, gelin bunu dillendirse mesela böyle bir şey teklif etse, hayır dese suçlu hisseder kendini yaşlı başlı insanlar. kırmamak için evet diyecek halleri de yok... ondan sonra aile içinde "annemiz babamız bizi istemiyor"a dönecek mesele. hiç bulaşmaya gerek yok. haftada bir ziyaret etsinler, beraber yemek yesinler, hallerini hatırlarını sorsunlar, aileyi unutmasınlar, yeter zaten. çoğu anne babanın evlatlarından tek beklentisi bu. evladımız bizi unutmasın, arada ziyaret etsin yeter mantığı yani.
Ah para sen nelere kadirsinMerhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi?Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Bildiğimiz tek üst kata çıkılan merdiven kapı ortak . Bölünmemiş yani .Anneniz kendi evinde sığıntı durumuna düşmemiştir umarım.
Sözkonusu ev : dubleks merdiven kısmı kapatılmış; her 2 kattan da binaya açılan daire kapısı olan bir ev mi ?
Ah para sen nelere kadirsinvalla saray verseler yine de beraber oturmazdım , ha veren oldu da zamanında yine de kabul etmedim, mardinlileri bilirsiniz (petrol zengini arap olanlar)beni oğullarına istediler ama bunlar bildiğin ma aile asmalı konağa benzer büyük bir evde oturuyorlardı, bana işi bırakacaksın çalışma yok bizde, çarşıya pazara özel şoförle gideceksin, sana bol altın takılacak, ailen geldiğinde özel araç ve özel oda tahsil edilecek vs birsürü şey saydılar ama asla kabul etmedim, oğulları baya yakışıklıydı ama hayatları bana göre farklıydı, yani sadece para bakımından düşünürseniz umdugunuzu bulamazsınız, şimdi minicik öğretmen maasimizla mutluyuz eşimle ben çok bireysel bir insanım asla yapamam, yapana da bişey demem ama akıl işi değil..
Bayagi ac gozlu ve sinsisiniz valla. Dan diye soyledim ama bayagi bayagi aleni.
Ben istiyorum, insta falan atabilirseniz sevinirim,okeyim ben.Ah para sen nelere kadirsinvalla saray verseler yine de beraber oturmazdım , ha veren oldu da zamanında yine de kabul etmedim, mardinlileri bilirsiniz (petrol zengini arap olanlar)beni oğullarına istediler ama bunlar bildiğin ma aile asmalı konağa benzer büyük bir evde oturuyorlardı, bana işi bırakacaksın çalışma yok bizde, çarşıya pazara özel şoförle gideceksin, sana bol altın takılacak, ailen geldiğinde özel araç ve özel oda tahsil edilecek vs birsürü şey saydılar ama asla kabul etmedim, oğulları baya yakışıklıydı ama hayatları bana göre farklıydı, yani sadece para bakımından düşünürseniz umdugunuzu bulamazsınız, şimdi minicik öğretmen maasimizla mutluyuz eşimle ben çok bireysel bir insanım asla yapamam, yapana da bişey demem ama akıl işi değil..
Çok muhabbet tez ayrılık getirir bence bu riske girmeyin. İnsanlar da kafalarını dinlesinlerMerhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi?Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Konu başlığını kaynanamlarla yaşamak istemiyorum şeklinde okudum. Neye sasiracagiz ki diye ilk cümleleri anlamadım bile ....
Birlikte yaşamak isteme ihtimaline karşı beynim o kadar kapalı ki .
Mümkün değil hani. .
Böyle bir şeyi hadi diyelim talep ettiniz, sonra baktınız olmuyor . Geri de dönmek çok zor olur.. Sen istedin denilecek.
Dertsiz başınıza dert alacaksiniz.
Varsın küçük olsun kira olsun ama sizin olsun.
Sere serpe kendi evinde koltuğunda yatmak gibisi yok
Ben başlığı istemiyorum olarak okudum.ki buna alışkınız.ama sizin durumunuz için bi şey diyemem.ben istemezdim sanırım.
Ben isterim nerde bu adam
Ben istiyorum, insta falan atabilirseniz sevinirim,okeyim ben.
Gunces bebeğim ekmeğimize mani olma, aradan çekil pleaseKizlar oturun oturdugunuz yerde
Gunces bebeğim ekmeğimize mani olma, aradan çekil please
Dertsiz basina dert yukleniyorMerhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi?Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?