- Konu Sahibi turkmengelini
-
ben hiç bir zaman kullanmadım
gerçi benim şu ana kadar hiç kaynanamla veya kayınpederimle sorun yaşamadım ama yaşamış olsaydım bile kullanmazdım.
eşimin rahmetli dedesiyle buna benzer sorunlar yaşadım ama hiç bir zaman karşılık vermedim, benden daha yaşlı olmasına rağmen büyüklük bende kalsın dedim, ve bu davranışımı herkes takdir etti, özelliklede kayınpederim.
ben evlenirken bunları hayal etmedim...
eşim tüm gün evde yok..tek komşum yok... kaynanamın yanına gitmek istemiyorum.. iki eltim burada, ikisi birbirinden beter.. her dediğini yetiştirirler.. ötekini çekiştirirler, yarışırlar, kıskanırlar...
çocuklarından bile nefret ediyorum artık... evime gelmiyorlar mı cinlerim tepeme çıkıyor... psikolojim bozuldu iyice... haftaya istanbula gideceğim. oradan annemlere çanakkaleye.. o bir kaç hafta bile cennet gibi gelecek..
en kötüsü eşim anlamıyor.bugün kendi annemle konuştum, "babanesi aylaşamıyor demek ki" dedi..bak hala o kadına hak veriyor..oysa o sırf erzurumluyuz diye bize "kürtler " diyor... oğlum "kürtlerin yanına gidince alışırmış onlara"
Allahım, ben şimdiye kadar kimsenin kötülüğü için dua etmedim, yine etmiyorum..ama ya bu kadını ıslah et ya bana hicret nasip et de kurtulayım hepsinden...
bu kaynana derdi bitmez , ne zaman ölür o vakit rahatlarsın
pislik pisliktir arkadaşlar...
pislik küfürden sayılmaz...
bi insanın özelliği neden küfür olsunki...
ooooooooooooopssssssssss tabii ki hiç bir çocuğa zarar vermedim aklımdan geçmez allah öyle gün gösterecekse oğlum nasip olmasın..
yapmayın yahu... sadece enayi gibi hissediyorum kendimi.. saçlarını tara, tırnaklarını kes, söküğünü dik..eee ben kimim bu durumda? akşama kadar sende kalsınlar...
anlayış lütfen
bizimde bi komşu vardı. kocasıyla başbaşa olmak için çocukları sürekli bize yolluyordu. bende lisedeydim. annem çalışıyordu. derslerim falanda var yani. en son baktım çocukla birlikte çocuğun bezini de yollamış. lise 2 de yim en fazla. sonra da şey demişti sevmeye gelince seviyosunuz bakmaya gelince bakmıyosunuz :)
tuhaf insanlar var. izin verdikçe seni daha çok kullanmaya çalışan. insan presensipli ve kırmızı çizgili olmalı. ve aştırmamalı çizgileri. çizgileri geçeni engellemek kabalık değil haktır. kabalık olcak die kormaktan oluyor sorunlar.
sarı ve kırmızı çizgini çek. sarıyı geçenleri uyar. kırmızıyı geçenlere çemkir....
bizimde bi komşu vardı. kocasıyla başbaşa olmak için çocukları sürekli bize yolluyordu. bende lisedeydim. annem çalışıyordu. derslerim falanda var yani. en son baktım çocukla birlikte çocuğun bezini de yollamış. lise 2 de yim en fazla. sonra da şey demişti sevmeye gelince seviyosunuz bakmaya gelince bakmıyosunuz :)
tuhaf insanlar var. izin verdikçe seni daha çok kullanmaya çalışan. insan presensipli ve kırmızı çizgili olmalı. ve aştırmamalı çizgileri. çizgileri geçeni engellemek kabalık değil haktır. kabalık olcak die kormaktan oluyor sorunlar.
sarı ve kırmızı çizgini çek. sarıyı geçenleri uyar. kırmızıyı geçenlere çemkir....
çizgi çekmek konusunda aynısını ben teyzeme yaptım cnm
bu tarz bir şey değil belki ama, şuan benle konusmuyor
konusmasın zaten ben rahatsız olduğum bır seyi söyleyemeyeceksem ne anlamı var benım karakterımın , huylarımın
msjla bildirdim bellli ki kendince şok olmuş cvp bıle vermedi,
kuzenımde konusmuyor benle, sırf rahatsız olduğum bir şeyi söyledım dıye
hiç umurumda değil herkes haddını bılecek...
bir şey demeyınce tepene cıkıyorlar..
bende yapı olarak aman falanca alınır üzülür die kendimi kasan biriydim. şimdi bunu aşmaya çalışıyorum. ben üzülceğime onlar üzülsün :) ohh rahatlık varmış böleee.
evet eltim ağlar.. o da ayrı hasta.. öbürü de her fırsatta kaynanamı döver ama ondan kıymetlisi yoktur.. hayır bir dövdüğünde eşimi aradım. darp raporu alalım kadına. bu hep oluyor dedim, olay çözüldü bunlar barıştı. suçlu, olayı büyüten ben oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?