Yaa bence askerlik şubesi de bıkıp listeden çıkarmıştır. Sene güz döneminde kesin bir ders var ama bu hafta bir sınavı vardı. Veremezse tüm yıla tamamlar.İhbar edin bunu kaçak diye, askere alsınlar
ilk 200 diye okudum ona bile sinir oldum da 2000 TL imiş yuh derim bn o eşe aynen burda dediğin gibi konuşabilirsiniz eşinle bide bnm esimin arkadaşı 4 yılda bitirdi bune 7 8 yıl hayırdır derler adamaMaliye okuyor
Yok bizde kalmıyor ama bu yaz 1 aylığına gelecek galiba. Eşimin 2 ay önce ehliyeti alındı. Kaynimi işe giderken şoför olarak kullanmayı düşünüyor. Biraz da iş öğrensin diyor.Ay sistim ben burda oturdugum yerde
Kayin kisisi sizde kaliyor, 30una gelmis daha bir baltaya sap olamamis
Uzerine de bu iyiliklerinin karsiligi tablet alinacak
O tableti kocamin agzina agzina carparim ben olsam
çıkartırım bn olsam böyle bişey için kavga çünkü haklıyım. ki cikartiyom da eşim her para mevzusu açtığında aileme 100 lira borç verdi onu söyleyip duruyor ama babasının bana 1500 lira borcu var onu hiç ağzına almıyor bnde her seferinde başına kakiyorum yapacak bişey yok bn kendimden kisayim bebek düşüncemi erteleyim o kazık kadar adama harcasın yok artikÇok doğru ama çok sert. Kesin kavga çıkar
Yooo maliye oluyor. Projelik bir işi yok.
Dershaneye gitti. Bu zamana kadar dedesi ödemiş. Bu ayı biz ödedik. Artık sonraki au son taksit, kim öder bilmiyorum.Ohooo maliye okuyor senelerdir bitirememis. Okul bittikten sonra da kpss düşünüyordur bu kesin daha dershaneye falan gider.
Ben utandım vallahi onun yerine öyle erkek mı olur bu yaşına kadar hiç çalışmamış. Bence bir şey almayın aldırmayın ne hali varsa görsün ya ogluslarinin ihtiyaçlarını da annesi çalışıp çalışıp karsilasin madem kiyamyor oglusuna. Senin kocan oglusu değil galiba çalışıp ona lüks şeyler alacak.
He o da kesin is ogrenir hemenYok bizde kalmıyor ama bu yaz 1 aylığına gelecek galiba. Eşimin 2 ay önce ehliyeti alındı. Kaynimi işe giderken şoför olarak kullanmayı düşünüyor. Biraz da iş öğrensin diyor.
Yok bizde kalmıyor ama bu yaz 1 aylığına gelecek galiba. Eşimin 2 ay önce ehliyeti alındı. Kaynimi işe giderken şoför olarak kullanmayı düşünüyor. Biraz da iş öğrensin diyor.
Fesatlık mi yapıyorum diye kendimi çektim. Ama görüyorum ki herkes aynı kanıda. Evet, bundan sonrası pasifiğe girer. Kaynım hemen üzülüp kendini acındırma konusunda usta. Bir ara psikoloğa falan gitmiş. Herhalde bu başarısızlık durumlarından dolayı depresyona falan girmiş. O yüzden ailede dokunulmazlığı var. Ama bence bu gidişata depresyon az bile.valla siz yazdıkça ben çıldırıyorum
arabayı da alır size vermez artık
kusura bakmayın ama aşırı sessizsiniz hala kavga çıkar kırılırlar diye düşünüyorsunuz çıkarsa çıksın
kene gibi yapışmış tüm ailenin kanını emiyor
bir de hizmetçilik yapmışsınız elin oğluna ne münasebet ya
Çok haklısın. Ben de bu zamana kadar aman sıkıntı olmasın diye kazandığımı da ortaya koydum ama artık iş bulunca kendime daha büyük bir pay bırakıcam.Bence sizin tedaviyi ertelemeniz büyük hata. Kocanizin parasi var ki, kardeşine tablet alıyor. Valla ben 4 yıllık evliligimde şunu gördüm; o para mutlaka harcanıyor, ben tasarruf ettim diye birikmiyor, artik etrafa harcanacagina bana harcansin diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?