Ben de savunma kısmından çekiniyorum. Erkekler gerçekleri bilse de evlendikten sonra aşırı aileci oluyor.sen kıstıkça o paraları o kardeşine gidecek bence. baksana kaç yaşına gelmiş hala okuyor. benden büyük ben mühendislikten mezun oldum da yıllardır iş hayatındayım.Zor bir bölüm okumuyodur bence. en azından hiç bir bölüm 10sene okunacak kadar zor değil. ekmek elden su gölden alışmış o. eşinle konuşman lazım ama o da kardeşi olduğu için savunmaya geçecektir muhtemelen.
Yooo maliye oluyor. Projelik bir işi yok.alemin bi akıllısı o sanki. bilgisayar ve telefonu vardır kesin, tabeleti napacak mı proje mi çizecek.
Kendimizi ancak gecindirir durumdayız ama eşim maddi duruma bakmaksızın harcama yapabilen biri.Eşinizin maaşı iyi mi şu an yani tutum yapmanız sizle alakalı mı yoksa ciddi sıkıntınız var mı?Tablet almaz heralde çok sıkıntıda olsanız
bölümü ne ki ? Hayatta aldirmam onu. 28 yaşına gelmiş kazık kadar olmuş. Ne kadar tasiyacaksiniz daha. Çok mu elzemmis yani.en olmadi Kendinize alın sizden emanet kullansın .Aslında bilgisayar almayı düşünmüşler babasıyla. Sonra kaynım tablet isteyince eşim de tablet bilgisayara göre daha ucuz. Babamı hiç karıştırmadan ben alayım dedi. Eski bilgisayarı da kayınpeder kullanacak. Çok sever bir şeyler araştırıp öğrenmeyi. Inan kayınpedere alsak gam yemem.
Maliye okuyorKayniniz çoktan okulu bitirip askerliğini yapip bir işe girmişti bile bölümü cokmu zor acaba tıp muhnlendislik filanmi okuyor..bence haklısıniz
Çok doğru ama çok sert. Kesin kavga çıkarMillet 28 inde kariyer yapıyor bu hala ondan bundan bişey istemeye utanmıyor mu? Diye sorabilirsin eşine
Zaten bizi bu hale getiren bitmeyen oğluş toleransıSaçmalık ötesi. Onun yaşındakiler baba olup ev geçindiriyor, şehzade daha okul bitirecek! O ana öyle olduktan sonra siz o "oğluşa" daha çok bakarsınız. Anasına bir, oğluna iki restinizi çekin.
Zaten bizi bu hale getiren bitmeyen oğluş toleransı
Maliye okuyor
Maliye okuyor ama para kazanmaktan haberi yok. Iyiymis...
Maliye okuyor ama para kazanmaktan haberi yok. Iyiymis...
Ben de artık harcamaya mi başlasam diye düşünüyorum. Harcasam da yok harcamasam da. En azından keyif yaptım derim.Suç sende harcamalarını niye azalıyorsun ki.
Al ihtiyacın olan herşeyi. Gez toz. Doktora git. Kalmasın kimseye verecek para. Sen kendinden fedakarlık etmişsin ama koskoca herif sefasını sürüyor
Kendimizi ancak gecindirir durumdayız ama eşim maddi duruma bakmaksızın harcama yapabilen biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?