Kaynımın Rahatlığı

Kaynım arabayla gezecek kadar araba kullanmaya hakim değil. Biraz da bu sayede araba kullanmayı öğrenecek. Öğrense bile sabah çıkıp akşam dönecekler. Tek başına arabayı teslim etmez eşim.
Ama bir ay boyunca hizmet etme konusu var tabii. Hele de çamaşır konusu aklıma takılıyor. Haftasonlari kayinvalideme gideriz. O yıkasın çamaşırlarını falan.

Benim kaynim da 2 uni birakti ara ara esimi arayip su kursa gidicem sunu yapicam diye destek istiyo ama babasi da esim de vermiyor destek guvenmediklerinden. 26 yasinda evli ve bir cocugu var. kayınpeder sirkette calissin diyor ama gecinemiyorlar. Resmen gece gunduz arkadaslariyla gezme tozmada. Diplomasi yok, basit islere de asla layik bulmaz kendini. Esine cocuguna kaynima hep kayınpeder bakiyor. Kayınvalide 3 cocuk bakiyoruz evde diyor artik. Ufffff bu konu derdimi desti. Her ailede oluyo boyle bi tip galiba.

28 yaşında adama tablet almalar falan? Çocuk sevindirir gibi.
Bir zahmet kendisi iş tutsun, böyle kene gibi ona buna mı yapışacak yahu?

28 yaşında adama tablet almalar falan? Çocuk sevindirir gibi.
Bir zahmet kendisi iş tutsun, böyle kene gibi ona buna mı yapışacak yahu?
Inşallah şu kpss yi kazanır da kurtuluruz. Kazanamazsa da artık bitti. Ben daha fazla evimin rizkindan onun için kesemem.

Allah size de kolaylık versin. Kötü gelin olmak istemiyorum ama olmak mı gerek acaba?

Bu şartlar altına kayınbiraderinize kesinlikle tablet alamayacağınızı söyleyin . Siz hertürlü sıkıntıya göğüs gerin eşinizin yaptığına bakın. Demekki sizin kendinizi sıkmanıza gerek yokmuş eşinizin maddi anlamda sıkıntısı yokmuş ki 2000 tl ye tablet alabiliyor.

malesef olmak gerek
ne yaptınız bu arada konuştunuz mu eşinizle?
Konusu bir türlü açılmadı. Benim de bu haftasonu açık öğretim sınavlarım var. Pek bir arada vakit geçiremedik. Ama sürekli aklında konuşmanın provasını yapıyorum.

Allah size de kolaylık versin. Kötü gelin olmak istemiyorum ama olmak mı gerek acaba?
Bence naapin edin kaynini is guc sahibi edin. Bizimki gibi 3-4 nufusa birden bakmak zorunda kalmayin ileride. Bugun kp iflas etse inan butun aileye esim bakmak zorunda kalir o yuzden ben esime kaynim kursa falan gidecekse destek ol diyorum

Durumumuz neredeyse benzer bende de benzer bi kayin var ama esimin borcu var benden de kurus cikmaz para benim param kendim yicem bu arada 28 yasinda bir adam nasil hala okur ve calismaz ya tam bi ASALAK ben bir bayan olarak o yasta isim altimda arabam vardi yazik onun yerinde olsam evin catisindan atardim kendimi

Eşim eve geldikten sonra kardeşiyle telefonda konuştu. Tabii ki konu tablet! Onlar konuştuktan sonra bence kardeşinin parasını kardeşine verelim. Üzerini ufak tefek işlerde falan çalışarak kendi tamamlasın, böylece başarı ve elde etme hissi duyabilir. Siz her şeyi böyle altın tepside sundugunuz sürece hiç kendini geliştiremeyecek, dedim(Kardeşinin öğrenci eşyaları satıldı, evinin doğalgazı iptal edildiği için kapora gibi olan para iade edilecek. Para dediğim bunlar. Ortalama 900-1000 lira)

Herkesin yapısı farklıymış. O çok kırılganmış. Sende bu başarma amacı kamcilayici olabilir ama onda ters teper. Ben onun dilinden anlıyorum. Şimdi ona tableti alalım. Bir iki ay sonra bir iş falan bakarız. Belki kpss olur. O zaman tabletin borcunu ufaktan ona odetirim. Ona senin dediğin gibi yaklaşırsak agresifleşir, annemi üzer. Ben kardeşimi değil, annemi düşünüyorum. Evet, sen haklısın ama bu olayi cozmeye calisirsak cok gerilere gidip yetistirilme tarzina bakmamiz gerekir dedi.

Sence bir işe girdiğinde değişip sorumluluk sahibi biri mi olacak diye sordum. Eşime göre işe girince başarma duygusu gelişip degisecekmis, eve her geldiginde ellerinde poşetler olacakmış. Icimden kahkaha atmak geldi ama renk vermedim.

Kısaca bu tablet alınacak ama artık bu son dönemeç. Bundan sonra da devam edince bu konuşmayı hatırlatacağım. Bana gelince artık hiçbir şey içinde kalmadan alışveriş yapıp gezip tozacagim. Ben de kırılganım. Beni de idare etsinler bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…