- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Benim bu şekilde düşünmenin sebebi babam şimdiki evliliğinden olan çocuğundan bahsederken; benim en küçük çocuğum 25 yaşında ben şimdiki çocuğumun geleceğini düşünürüm sadece diyo.
Başınız sağolsun.Tabi ki vermeyeceksin az buz bir rakam değil . Ayrıca az bile olsaydı annenin kendi çocukları dururken niye başkasının çocuğu yesin.Babana verirsen babanın karısı ve çocuğu yiyecek.Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
o parayla ev sahibi olacak demiştiniz o evi de yeni cici annenizin üzerine yapar siz de böyleBenim duygusal biri olduğumu bildiği için psikolojik baskı yapıyo. Ben de çok etkileniyorum. Henüz hakkımı almak istediğimi bilmiyo öğrenince nasıl bir tepki alırım bilmiyorum.
arkadaşım senin daha önceki konunu hatırlıyorum ve kocan bi sussun ona konuşma hakkı düşmez demiştim.Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
Ben eşime karışma bu işe derken babamın karısı gelecek bu para hakkında planlar yapıyo. Ben babamın bu konuda bana art niyetli davrandığını düsrüst davranmadığını düşündüğüm için hakkım olan parayı babama vermekten vazgeçtim sizce doğru mu yapıyorum.
Öyle düşünen babayıBen haklıyım dimi hakkımı almakla şimdi evlatlıktan reddetmeye kadar gider bu iş ama arkama bakmıycam para için seviyosa beni babam hiç sevmesin.
Evet siz annesiz kaldınız ama o karısız kaldımı kalmadı ama utanmadan ölmüş karısından gelen parayı yeni karısına yedirecek, aslında düşünceli iyi bir baba olsa bu para sizin annenizden gelen bir para diyip hepsini size vermesi lazım60-70sorun deil en azindan sıkıntılarınızı hafifletir ...bence babanizi dusunmeyin artik o sizi dusunmuyo bile..vijdaniniz rahat olsun istedigi kadar red etsin allah katinda cezasini ceker.sonucta haksiz yere neyi kimden saklio .sonucta siz annesiz kaldiniz annesiz buyudunuz ..tabiki rabbim kucuk kardesinizede yasatmasin insallah... babaniz nehalt yiyosa yesin bu saatten sonra o babadan hayir gelmez
ev alınsın Kardesler üzerine baban otursunArkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
cok haklisiniz size katiliyorumÖyle düşünen babayı
Evet siz annesiz kaldınız ama o karısız kaldımı kalmadı ama utanmadan ölmüş karısından gelen parayı yeni karısına yedirecek, aslında düşünceli iyi bir baba olsa bu para sizin annenizden gelen bir para diyip hepsini size vermesi lazım
Zıkkım olsun desem kızar mısınız bilmem ama dedim bile.Bence hakkınızı alın. Benşm dayım şehit oldu ve alınan tazminatı dedemin yeni karısı güzel güzel harcadı,çocuğuna çeyiz yaptı. Şehit kardeşi imkanlarından yeni eşinin çocukları yararlandı. Annem en azından köyümüzde adını vereceği bir çeşme yaptırsaydı, adı yaşasaydı diye üzüldüğüyle kaldı.
Hiç kızmam, hakediyorlarZıkkım olsun desem kızar mısınız bilmem ama dedim bile.
Kesinlikle hakkını almalısın.Arkadaşlar daha önceki konumda bahsetmiştim annem trafik kazasında vefat etti 11 yıl süren dava sonuçlandı. Ben hakkımdan feragat edeceğim demiştim babama.Hatta eşimle bu yüzden tartıştık . Ben eşime bu konuya sen karışma dedim.Babam bana tazminat 200 bin civarı demişti. Daha sonra avukatla görüştüm 300 bin üzerinde olacak alacağımız para dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?