Kbra23'ün Diyet Günlüğü .. ( yardımlarınıza ihtiyacı var :) )

fazla bir şey yememişsin ki istikrardasın aman nazar değmesin bir de patatesi neden çıkarıyoruz bende akşam patates yiyecektim ? hazırdı da ...

fazla bir şey yememişsin ki istikrardasın aman nazar değmesin bir de patatesi neden çıkarıyoruz bende akşam patates yiyecektim ? hazırdı da ...

Evet canım Dikkat ediyorum son derece ...
(İçerdiği nişastadan dolayı direkt depo ediliyor ve glisemik indeksi yüksek bir yiyecek. )
Bu yüzden yememek daha mantıklı canım .. bende yedim küçük bir patatesle salata yaptm ama bundan sonra menüye koymayacam

anladım patatesi de terk ediyorum o zaman ... mercimek salatasını denersen haber ver :)

Bugün tartıda 80 kilo çıktım
Sabah menüm
Şekersiz çay
azıcık peynir
5tane yeşil zeyin
1 dilim kepekli ekmek.
Salatalık ..

kilo vermeye başlaman çok güzel yaşın genç olduğu için güzel verirsin metabolizman hızlı çalışır

kolay gelsin...

Ögle yemeğim :
40 gr ton balığı
1 dilim kepekli ekmek..
Akşam : 1 kase nesfit ...

............................... ßaşaracam ................................................

Ögle yemeğim :
40 gr ton balığı
1 dilim kepekli ekmek..
Akşam : 1 kase nesfit ...

............................... ßaşaracam ................................................

Anlamadım şimdi bu senin menün mü?

Kahvaltın nerde?

Ayy Kübra'cım bizim topiğe yazdın sandım direkt atladım canım kusura bakma

Bugün tartıda 80 kilo çıktım

Sabah menüm
Şekersiz çay
azıcık peynir
5tane yeşil zeyin
1 dilim kepekli ekmek.
Salatalık ..

Merhabalar :)

Burda da buldum seni

Tebrik ederim kilo vermeye başlamışsın, eminim devamı da gelecek :)

Boyun uzundu sanıyorum, yani 60 kiloda tam bir çıtır olacaksın

Merhabalar :)

Burda da buldum seni

Tebrik ederim kilo vermeye başlamışsın, eminim devamı da gelecek :)

Boyun uzundu sanıyorum, yani 60 kiloda tam bir çıtır olacaksın
Meraba :)
Boyum 1.65 Canım .. İnsallah Devamı gelecek verdiğim kilolar.. İdeal kilom 60 olmasada benim için 60 Mükemmel rakam şuan Teşekkür ettim

Bugün Sabah Bisiklet sürdüm
Kahvaltı :

1 salatalık
yarım dilim kepek ekmeği
6 zeytin
20 gr tulum peyniri

Ögle :

1 kase sütlü nesfit

Selam Kübracım Ebru dan sonra bende buldum seni Sen bu işi eminim başaracaksın.

çok sevindim ben de 79 gördüm :) biraz önce tartıldım ve çok mutlu oldum az kaldı ama dengesiz veriyorum senin gibi sabah ööğle akşam yiyemiyorum zaten 12 gibi kalkıyorum şimdi de 4 gün il dışına çıkacağım nasıl bir düzen oturtacağım hiçç bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…