Kbra23'ün Diyet Günlüğü .. ( yardımlarınıza ihtiyacı var :) )

Yinede yediklerine dikkat et canım Sevindim tebrik ederim

Merhaba Kübra. :)
Bu konuyu görünce hemen yazmalıyım dedim. Birlikte zayıflasak, birbirimizi motive etsek bence şahane olur. Ben uzun zamandır başlamayı düşünüyorum. Bi başlıyorum, sonra bozuluyor. Tekrar başlıyorum, yine bozuluyor ve zamanla böyle böyle kendime olan saygımı yitirecek noktaya geldim. Şimdi sıfırdan başlıyorum.
Benim önümde eylülün sonuna kadar yaklaşık 2,5 aylık bir süreç var. Boyum 178-180 gibi. Ortalama 180 diyorum. Kilom da 82. Ama o 2 hep değişiyor. 81,5 falan da oluyor. Neyse. 17 yaşındayım ben de. 65 olmak istiyorum. Bu yaz tatilinde tüm kilolarımı vermek istiyorum. Benim de canıma tak dedi. Hani boyun uzun sende kötü durmuyor diyeceksin ama resmen at gibi duruyoruz o kilolarla işte. En azından ben öyleyim. Hani manken gibi olamıyoruz işte. Ben etraftakiler şöyle böyle diyor diye zayıflamak istemiyorum. Rahat bi hayat sürmek ve istediklerimi giymek için istiyorum. Biraz da kafama koyduğumu yapabileceğimi göstermek istiyorum.
Bu arada her sabah zaten 8 de uyanıyorum. Hafta içleri yani. Akşam 5'e kadar komşunun çocuklarıyla ilgileniyorum. Yazımı boş geçirmemek adına böyle bişey yapmak hem de komşumuz çalıştığı için ona yardımcı olmak istedim. Her gün neler yediğimi akşam 5'ten sonra buraya yazarım. Sana da arkadaşlık etmiş olurum. :)
Her akşam da en az 45 dakika, en çok 1,5 saat yürüyorum tempolu.
Yarın 9 temmuzda resmen başlıyorum. Fıstık gibi olucaz inşallah. :)
Ramazanda da devam ettiririz mis gibi olur. Görüşmek dileğiyle. :)

Merhaba canım hoşgeldinn ...
Tabiki olur
Bende okul başlayana kadar bayağı vermek istiyorum ama biliyorsunki önemli olan verdiğimiz kiloları geri almamak sağlıklı bir şekilde yememiz lazım .. Bunun için birbirimize yardımcı oluruz . Spor bende mutlaka hergün yapıyorum ..İnşallah Hepimiz fıstık ötesi oluruz ve bende ramazandada devam ettirecem ... Eminim eylüle kadar büyük yol katetmiş oluruz...
Ayrıca ben hayatımdan hamur işi tatlılar pastalar kola cerez bildiğin zararlı ne varsa çıkardım bence ilk başta bunla başlamak lazım .. :)

Son düzenleme:

Sabah:
Şekersiz çay
Light peynir 20 gr
salatalık
5 peynir
1dilim kepekli ekmek

Akşam :
2 kanat bol salata

2.5 litre su..
Ve yaklaşık 3 saat yüzdüm akşam yediğimi erittim gitti

Tabi canım haklısın ben de sana katılıyorum. Zaten ben yaptığım işi en iyi şekilde yapmak istiyorum. Öyle kaçamak olunca moralim bozuluyo, diyet gitti anam moduna giriyorum. Tümden çıkaralım hayatımızdan aman gitsin.

evet canım öyle kacamaklarla olmaz sonradan ödüllendirirz kendimizi :)

Bugünkü menüm :

Kahvaltı :
şekersiz çay
1dilim kepekli ekmek
salatalık peynir
Yumurta haşlanmış..

Ara : türk kahvesi ( sade ) 2 kayısı

Akşam : 1 kase sütlü nesfit

2.5 litre su
Leslie 2 mil
15 dk boyunca twister.

Son düzenleme:

Kübracım sence de biraz az olmamış mı? :)

evet canım ama geç uyandımmm kahvaltıda doyunca ögle yiyemedim akşamda hava çok sıcak olunca hafif yemek istedim ondan az oldu yanii

Doğru söylüyorsun canım. İnsanın canı bu sıcaklarda bir şey istemiyor

Kızlar bende sizinleyimm. 2 ayda 15 kilo verdim. Birbirimizi motive ederiz. Bende günlük yazıyorum, şuan herşey süper. Kübracım sanada başarılar

Doğru söylüyorsun canım. İnsanın canı bu sıcaklarda bir şey istemiyor

Evet gerçekten birşey yenilmiyor zaten ben normaldede alışkın değilim aburcubur çok yerdim sadece...

Kızlar bende sizinleyimm. 2 ayda 15 kilo verdim. Birbirimizi motive ederiz. Bende günlük yazıyorum, şuan herşey süper. Kübracım sanada başarılar

canım nasıl verdin özel birşey uyguladınmı yoksa dikkat ederek falanmı .. Hoşgeldinn benm günlüğüme.. Teşekkürler canım

Evde misafir var Kek kısır yaptım ben yemedim başaracam başaracam ...

Okul başlayana kadar bari biraz değişim göstersem yeter...

Menüm

SABAH:
yarım dilim kepekli ekmek
şekersiz çay
salatalık
peynir
5 yeşil zeytin

ÖGLE
Salata +ayran..

ARA
3 kayısı
AKŞAM:
1 kase sütlü nesfit

Ayy ben dün yazamadım yahu çok yoğundum, annem alışverişe sürükledi peşinden. Anca şimdi fırsatını buldum. İkinci günüm bugün.
Bugün çok kötü midem bulanıyor. Sanırım sürekli bozuk olan havalardan kaynaklanıyor.
Sabah: Hiçbişey yiyemedim malesef.
Öğlen: 4 yaprak marul, bir domates ve bir biberden oluşan salata.
Ara: 2 kayısı ve bir maden suyu.
Akşam da bişiy yiyemedim. Çok su içemedim bugün, bol bol çay içeceğim akşam da. Annemle birazdan 1 saate yakın yürüyüşe gidicez. Kübra senin menü şahane :) Bugün de kazasız belasız bitsin de

Son düzenleme:
canımm öyle hiçbirsey yememekle olmzki hata yapıosn sağlığından olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…