Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
staj yapmışsın da infertilite hastalığı diyorsun kardeş. İnfertilite hastalık değil bir tanı'dır.

Genel olarak yazıyorum. Tıp forumu değil sanırım burası?

Hastalık:
Hastalık ya da sayrılık, beden veya zihinde meydana gelen, rahatsızlık, dert ve görev bozukluğuna yol açan belirli bir anormal duruma verilen isimdir. Kimileyin terim yaralanma, sakatlık, sendrom, semptom ve normal yapı ve fonksiyonun anormal çeşitlerini kapsayacak biçimde, geniş bir anlamda kullanılır.

Babam da amcam da parayı pulu malı mülkü dert eden insanlar değiller.

ben size konulan teşhisi merak ettim daha önce bakıldı demişsiniz şimdlerde baktırdınız mı tekrar ?

Bende senaryo yazayım, bu gençlerin bebeleri olmayacak nasılsa usulen nikah yapalım kendi kendilerine eğlensinler kimse günaha girmesin olur da sıkılırlarsa boşanırlar ne olacak?
Eğrelti gelin mi ne vardı tövbe ya ona benziyor sanki konu. İkisininde çocuğu olmayacak nasılsa evlensinler bu nedir ya

Şu sitenin yöneticisi kimse, size zahmet bir etiketleyip konunun kilitlenmesini söyleyebilir misiniz? Gerçekten hiç tartışacak durumda değilim. İnanan yazar, inanmayan da niye zahmet ediyor anlamıyorum. Hayat, sadece sizin yaşadığınız çevreden ibaret değil...

Bilmediğiniz çok şey var yaşantıma ve yaşantımıza dair. Ben sadece yaş farkının ileride sorun olup olmayacağından ve çevrenin nasıl düşüneceğinden merakla konu açmıştım.

Konunun daha fazla tartışmaya dönmemesi için, konu kilitlenebilir üyelik silinebilir...

Babam da amcam da parayı pulu malı mülkü dert eden insanlar değiller.

Eeee peki testis kanseri olan biriyle haftada 3-4 kez nasil iliski yasiyorsunuz burayi tek ben mi anlayamadim? Bu cocuk ne ara tedavi oldu da iyilesti ustune sirket patronlugu yapacak

İkisinin de çocuğu olmayacak diye evlendirilmiyor. İkisi de benzer sıkıntılar yaşamış, ikisi de birbirini tanıyor biliyor, dışardan evleneceğin kişinin huyunu suyunu bilmiyorsun gibi düşüncelerle evlendiriliyor..

Hiç evlenmeyi düşünmedim diyince bende sandım ki 35li 40lı yaşlara gelmiş, sen 23 eşin 18... 18yaşında oğlan çocuğu yahu . Benm erkek kardeşim 22 yaşında ama onun bu yaşta bile evlendiğni hayal edemiyorum. İnşallah evliliğiniz dam olur

Ama seninde içine sinmeyen bir seyler var demek ki konu açtığına göre. Gerçekten küçük reşit bile değilmiş ne diyeceğimi inan bilemedim keşke evlenmeseydin

Severek mi evlendin peki?

şaka gibi ..18 ve 23 yasındakı cocuklar evlılık aklımda yoktu dıyor ..

zaten evlılık düşünme cagına gelemeden evlenmişssiniz ,şimdi niye soruyorsunuz.?

O iğrenç yakıştırma sahibine aittir, yani sana..

Bizim ailemizde kuzenle evlenme yok, çocukla evlenme yok, kızlar 24 den sonra erkeler de 28 den sonra evlenir

yani bir şey anlatamıyorsun evlen dediler evlendim diyorsun çocuk küçük REŞİT değil aile rızası ile evlenmiş ne farkı kaldı 13 14 yaşında evlendiren kız çocuklarından?

Testis nedir? Cinsellikte etkisi nedir onu bi araştır öğrenirsin..

Ablacim bence siz kanser nedir arastirip ogrenmeyin belli ki hayatinizda kanser hastasi gormemissiniz bile. Kemoterapi ve kemoterapi ilaclari insanda hal birakmiyor, evlenmeyi, sirket yonetmeyi bir kenara birakin. Bisikletci Lance Armstrong bile kanserden ancak 3 yilda iyilesebildi ki adam normal bir adam degil profesyonel sporcu hem de bisiklet yariscisi, siz diyorsunuz ki 15 yasinda kanser oldu bu cocuk 18 yasinda evlendi. Konunuz bir garip hic inandirici degil.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, çıkıyorum ben. Konu, fikir almaktan çok kavgaya gürültüye gidiyor. Fakeysem, kötüysem, RİCA ediyorum yorum yazma zahmetinde bulunmayın.

Güzelce yorumlarını yazan arkadaşlara da tekrardan teşekkür ediyorum.

Çokça kez yazdım, üyeliğim silinebilir, konu da kilitlensin.

Bu nedir ya? Bi konu açtık kesme şekere üşüsen karıncalar gibi...

İyi günler herkese...

Keske konu sahibi saglik lisesine gitmeden önce, bir vikipedi okusaydi :)

Eeee peki testis kanseri olan biriyle haftada 3-4 kez nasil iliski yasiyorsunuz burayi tek ben mi anlayamadim? Bu cocuk ne ara tedavi oldu da iyilesti ustune sirket patronlugu yapacak

testis kanseri olup çocuk sahibi olan var bu memlekette 3 / 4 sevişmesine mi takıldın ayol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…