Kendimden 4,5 yaş küçük koca ve aklıma takılanlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birazdan çıkmam gerekli arkadaşlar. Dediğim gibi, yönetici arkadaşlardan konuyu kilitlemesini rica ederim. Hayır burda insanları kandırsam elime ne geçecek onu da bilmiyorum. Sosyal medya ortamda da olsa, insanlarla didişmek, bir şeyler anlatmaya çalışmak, size eğlenceli geliyorsa da bana değil.

Çevremdeki insanlar çok net gösteremiyordu tepkisini, bir de sosyal ortamda sormak istedim insanların bakış açısı ne diye. Daha açık söylenir sözler diye.

Doğru diyen de haklı, yanlış diyende haklı. Ben de zaten %100 iyi yaptım demiyorum ama, mesele gerçekten derin ve uzun.

Şu an 20 yaşında bir erkek kardeşim var, yaşıtlarına göre olgun olduğunu söyler herkes
O bile çocuk gibi.
Bugün şu kursa gideceğim diyor 1 ay sonra vazgeçiyor.
Şu bölümü okumak istiyorum diyor bakıyorum tercihler tamamen başka.
18 yaşında çocuk daha liseyi yeni bitirmiş olmuyor mu?
Yani şu an erkek kardeşim evleneceğim dese, acele etme ablacım büyüyünce evlenirsin derim... :)

biri yorum yapmış. konu sahibi de kanun ve din izin vermiş size ne diyor. e bize ne ise ne diye konu açıp soru soruyorsun ki?

kaldı ki 18,5 vs diyorsun da 1 sene önce ilişki yaşamış olsan cinsel istismara girecek bir durum yani. 18i geçince ohhh legal diye herkes birbirine atlasın mı yani? azıcık mantık. kardeşin yaşında insan yani o.

Sen elaleme ne bakiyorsun 3 4 gün konusur susar... Sen 4 duvarinda huzurlumusun? Evetse daha ne??? Aileler mutlu siz mutlu daha ne olsun Allah askina... Erkekler kendimden kac yas küçük kadin aliyorda sorun olmuyor seninkimi olacak??
Boşuna kendine kuruntu yapma yoluna yuvana bak derim...sonucta reşitsiniz... Evlenmeyen önce soracaktin ozaman hayir derdim.. Çünkü erkekler gec olgunlaşır kadinlardan.. 35den önce hicbir erkekle evlenilmez derim ama evlenmissin bikere önüne bakicaksin

Buraya konu açmakla yapmışsınız siz hatayı. Oluruda konusuyo olmazida. Iyı giden evliliğiniz varken ,SiZ neden dert edinipte buraya konu aciyosunuz, olan huzurunuzu kaçıracaksınız

Çevremdeki tanıdıklar çok açık gösteremiyor tepkisini yüz yüze bakıyoruz. Bir de buradan yorum almak istedim. Huzurumu kaçıranlar umrumda değil, Çok bilmiş insanlar her yerde, senin köyün daha büyük diyip görmezden geleceksin.

Ek olarak hastahane de staj yapmış, lisans mezunu kadar olma da ortalama bir tıbbi bilgiye sahip hemşirelik mezunu, okuduğu tıbbi kaynakları yorumlayabilecek bir insan olaraktan, gerekli araştırmalar yapıldı. İlgili polikliniklere gidildi. Ama sağlığımın tüm detaylarını paylaşmama gerek yok..

Ben aradaki yaş farkının şimdi değil, İLERİDE sorun olup olmayacağı hakkında konu açtım. Yazdığın mesajda, sana lazım bence mantık o ne biçim uslup?

Teşekkür ederim. Ben de zaten ilerisi için kaygılanmaktayım işte. Dünya bugünden ibaret değil. Ha yarına da sağ çıkacağımız belli değil ama, işte ne bileyim ya. Biraz takıntılım ben..

Ben aradaki yaş farkının şimdi değil, İLERİDE sorun olup olmayacağı hakkında konu açtım. Yazdığın mesajda, sana lazım bence mantık o ne biçim uslup?
ben gayet mantıklı bi insanım.
ben sana şu an bile sorun olduğunu söylüyorum. sen de diyorsun ki ilerisini soruyorum. yahu ilerisini geç gerisinde sorun var zaten.

staj yapmışsın da infertilite hastalığı diyorsun kardeş. İnfertilite hastalık değil bir tanı'dır.

Canım senin yaşın bence küçük nasıl konuşulması gerektiğini bilmiyorsun insanlar tartışırken bile seviyeli tartışırlar anlatabildim mi deli falan denmez seviyemizi koruyalım koruyamiyorsak da muhatap olmayalım oldu mu canım istediğin kişiyle yatıp kalkabilirsin no problem sonra da engelli çocuğum oldu diye kimse ağlanmasın..benim anlamadığım konu sahibinin avukatı mısın?

Bir erkek için çok erken bir yaş evlilik için ama inşallah pişman olmazsınız ilerinde evlatlık da edinebilirsiniz çocuğunuz olmayacak madem ama erken tabi şu anlık

Hayirdir, baliklar konusabiliyormu?

Ne güzel hemen baska kadinlara hakaret etmen. Bu arada "yasal yasal" diyorsun da. Adam tek basina bile evlenmemis. 17 yasindaymis, ebeveyn onayi ile evlenmis. Ebevyn onayi ile. Evlenmis. Kanun bile diyor "bu dahe bebe yaa".

Ayy niye yorum yapiyorum ki. Fake konu. Birde daha yeni mapustan çiktim.

Ama haketten eglenceli. Hakkini vereyim.

Engelli cocugu olanlar sadece akraba evliligi yapanlar mi, te Allam. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ayrica evet yasim kucuk kusura bakma ablacim

Hem kanunen hem de dinen müsade edilmiş bir duruma senin leş demenle, leş olmuyor..

80 yaşındaki adama da dinen ve yasal olarak nikah düşüyor, bu durum 20 yaşındaki reşit kız-80 yaşındaki reşit adam evliliğini daha az mide bulandırıcı yapmıyor.
Eeee 2nizin de çocuğunun olmaması dışında bir ortak noktanız yok, yaşlarınız zaten çocuk, madem çocukları olmuyor bari evlendirelim yabancıya gitmesinler şeklinde yapılmış akrabalar arası takas şeklinde bir evlilik...madem ortada garabet bir durum yok niye konu açıp fikir istiyorsunuz Mutluysanız mutlusunuzdur, içinize sinmişse sinmiştir o kadar. 18 yaşında sirket patronu ve kanser mi bu çocukcağız şimdi o da kulağa ayrıca garip ve saçma geliyor. Bu cocukcagiz ne ara kanser tedavisi oldu da evlendiniz?
Konunuz baştan aşağı akıl uçuran cinsten

Son düzenleme:
Ama neden kızıyorsunuz. Biz bilemeyiz ki sizin tıp bilginizi. 23 yaşından çok daha önce bir doktor söyledi diye yazmışsınız. Ben de okuduğum neyse onu yorumladım.

Engelli cocugu olanlar sadece akraba evliligi yapanlar mi, te Allam. Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Ayrica evet yasim kucuk kusura bakma ablacim

Hadi canım hadi seni lunaparka alalim dönme dolap balerin e falan binersin hadi ablacım

Kızlar moralinizi bozanları gözardı ediyorsunuz mis gibi görmuyorsunuz çoluk çocukla uğraşmak zorunda kalmazsınız

Çok ilginç bir konu akraba evliliği bir yandan,18 yaşında evlenen bir erkek bir yandan yaş farkı bir yandan nereye elimizi atsak elimizde kalıyor

kafana takma çok gençsiniz ikinizde birlikte büyürsünüz, olmazsa da inceldiği yerde kopar, hayatın 1 tane ve zaman çok değerli seviyorsan mesele olmaz. ha erkekler sanki yaşı başı uygun olunca sorunsuz mu oluyorlar sanki! yaş olmaz başka konu olur etrafına bir bak düzgün gibi görünen evlilikler bile fırtınalardan geçiyordur. ilişkiler anlaşmayla hoşgörüyle sevgiyle yürür. İlerde ne olacağını gelecek gösterir çok düşünme yaşa doya doya yaşa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…