Kendime üzüldüm..

herkese yaptığı yorumlar için teşekkür ederim.

konuyu açma nedenim eşimin benimle bu sıkıntıyı paylaşmaması benim kuzeninden duymam. eşim anlatsın, derdini dinleyeyim üzülecekse birlikte üzülelim istemiştim.

görümcem hasta diye konu açsam kimsenin elinden bişey gelmez, burda bana insanlar evlerine git veya gitme dese bu benim fikrimi değiştirmez ben sadece fikir almak istedim.

eşimin yanında ağlayamayışım sizin için sorun ama şunu bi türlü k.k. kabul edemedi herkesin karakteri bir değil. çok dolmadıkça ağlayamam, genelde güçlü durmak isterim.

biri çıktı egolu dedi eşimin derdini paylaşmasını istemem de nerde ego var bulamadım.

biri derdin başka dedi. ne gibi başka derdim olabilir? hastalığı mı kıskanacam?

biri kistin var diye seni neden arasınlar dedi? işin ucunda evlat sahibi olamamak var ve bence bu çok ağır sınav..

biri sen hep eş ailesinden nefretle bahsediyosun dedi. bana kötü davranan insanlardan aşkla bahsedemem ama eşimin ailesi diye saygı duyarım. hastalık cenaze olursa yanlarında olmak isterim.

biri teselli mi bekliyorsun bir de dedi. burası bdv, insanlar dertlerine dert katın üstüne birde laf sokun diye konu açmıyor. bir derdimiz var ki konu açıyoruz fikir almak istiyoruz. haksız bulursunuz bunu söylemenin bin yolu var kötü yorum yaptığınızda elinize ne geçiyor olabilir?

biri döndü konu başlığından belli kendini düşünüyorsun dedi. böylesine hassas bir konuda eşiniz sizinle paylaşımda bulunmasın da siz üzülmeyin kolaysa..

tekrar yorumlar için teşekkür ederim..

konunuzun başlığı 'kendime üzüldüm'

Cok gecmiş olsun.. Rabbim tum hastalara hayırlısı afıyetlisiyle şifa versin İnşaALLAH..
Şahıslar hakkında yaptıgınız yorumlara katılıyorum.. Cok kırıcı olabiliyorlar bazen..
Uzulmeyın eşiniz sizin duşundugunuz gıbı düşünmüş olsaydı.. Daha farklı bır tutum sergilerdı..
Bız kadınların genınden gelıyor ınce duşunup uzulebılmek..

konunuzun başlığı 'kendime üzüldüm'

Kendime üzüldüm evet çünkü biz evliyiz. ben ne yapmış olabilirim ki eşim bana gelmedi veya yanında mı olmadım.. yorum yaparken aslında sizlerde haklısınız insanlar burda kendini net olarak ifade edemiyor ama yaptığınız yorumlar kırıcı.
sevgiliniz size derdini anlatmasa üzülmezmisiniz? yıllarınızı vermişsiniz ilişkiye ama adam sizi insan yerine koyup biliyomusun şu derdim var demiyor..
bilmiyorum ben içerledim. ama burda anlatırken vay bana nasıl anlatmaz demedim, benim asıl üzülme nedenim benimle paylaşmaması ben onunla herşeyimi paylaşırken.. daha nasıl açık anlatılır bu durum inanın bilmiyorum ama bence k.k. olarak karşınızda ki insanları düşmanmış veya dünyanın en kötü insanıymış gibi görmeyi bırakın..

teşekkür ederim eşime sordum ve hak verdi. adam ne demek istediğimi anladı. yaptığının hata olduğunu benim en büyük destekçisi olduğumun farkında aslında

o zaman gidin ve yanlarında olun, eşinizden duymanız lazım değil illaki ne deyim ki size..

Evet kanserin yaninda bir cikolata kisti önemli degil. Bunun lafi bile edilmemeli hatta. Daha henüz asilama, tüp tedavisi bile olmamisiniz. Desen yillardir istiyoruz, bircok tedavi gecirdik. Ki olsa bile, kanser gibi ciddi bir hastaligin yaninda ben yine "beni aramadilar" diye düsünmezdim. Cocugun olmamayisini baska zaman aciklardim ben kayin aileye. Yada hic aciklamazdim, neticede anlarlar diye. Kanser ölüm tehlikesi demek farkindamisiniz?

Ben bu konulara özel diye bakiyorum. Kimse benim rahimde neler oluyor diye bilmesine gerek yok. Kalmis ki gecmis olsun dilesinler. Manevi destegi ben cidden sevdiklerimden, kendi annem kendi arkadasimdan beklerim.

Siz görümceniz üzerine kötü konusuyorsunuz ve esinizden ve kayin ailenizden samimiyet bekliyorsunuz. Kendi vermediginiz samimiyeti baskalarindan bekliyorsunuz. Neyse fazla polemige girmek istemiyorum. Umarim görümceniz tez zamanda iyilesir.

Açıklama yapılacak bir durum değil. bu hastalıkla farklı farklı dönemlerde olan şeylerden bahsediyoruz.
ben görümcemle anlaşamıyorum birbirimize bayılmıyoruz ama ne olursa olsun bir insan ve üzülüyorum. benim orda anlatmak istediğimi nasıl anlıyorsunuz kafanızdakini bilemem ama dediğim gibi bir insan hasta olduğu için üzülüyorum. pekala onlarda beni bir insan olarak görebilirlerdi..

tüp bebek, aşılama gibi durumlarda kişilerin stresten uzak durması gerekirken eşimin ailesi tarafından sürekli sıkıntı yaşıyorum ben..

umarım hasta olan herkes şifa bulsun

sayfaları okudum ve gereksiz yüklendiğinizi düşünüyorum arkadaşa. hayır kız egoist olsa eşinin bir derdini anlatmamasına takılmazdı değil mi egoist sonuçta banane onun derdinden kendi kaybeder beni(!). çikolata kisti anladığım kadarıyla tümör henüz kötü huylu olmadan önce olmuş bir mevzu. tümörle alakası yok yani kimseden kanserle boğuşurken çikolata kisti için telefon konuşması beklediğini düşünmüyorum arkadaşın. hepsi çok saçma konu başlığını kendime üzülüyorum yapmasının tek sebebi de, onca şeye rağmen ben ablasının tümörü iyi huylu olduğu zamanda bile çok ilgilenmişken, bu kadar size önem verirken, benim mevzuyu başkalarından duyup üzerine ağlamam, eşime belli etmemeye çalışmam üzülmesin diye, ve sonunda benim haberim var demesi... kendine bu yüzden üzülmüş ve konu başlığı tam olarak bu yüzden bu şekilde. anlamak ve empati yapmak, yapamıyorsan dahi kalp kırmadan konuşmak neden bu kadar zor geliyor anlamış değilim. insanlar buraya içlerini döküp küçük tesellilere tutunmak için geliyorlar, hemfikir olmasan bile kırmadan yorum yapmalısınız arkadaşlar objektiflik bu değil üzgünüm...

allah razı olsun. benim anlatmak istediğim tam bu. ben anlatamadım bi türlü gerçekten allah razı olsun. tam olarak içimden geçen tam olarak olan bu

hepimizden
ben anladım seni, haklısın sen takılma yazılanlara

takılmamak elde değil. bizde burda yorumlar yapıyoruz ama ben kırmamak için çok dikkat ederim.

görümcemle bugüne kadar ne sorun yaşamış olursam olayım hastalığı süresince herşey rafa kalkar. eğer eşimin, hayat arkadaşımın zor gününde yanında olamayacaksam bizim evli olmamızın anlamı ne ?

kesinlikle aynı düşüncedeyim seninle. kindar olmamak gerek bu gibi durumlarda. burcunu merak ettim senin

10sayfanın hepsini okumadım.Ama erkekler genelde öyle,söylememekten ziyade unutuyorlar.Benim eşim doktor,bazen akrabaları geliyor muayene için.1hafta falan sonra söylüyor şimdi hatırladım falanca kişi gelmişti şu hastalığı vardı diye.Ben de diyorum,neden zamanında söylemiyorsun geçmiş olsun diyelim,unuttum diyor.Olabilir,dert etme.

Tamam ablası bu,başkasına benzemez ama,oluyor işte böyle durumlar,erkekleri anlamak zor bazen.Belki üzüntüsünü içinde yaşıyor.Ama kv-ler de sen hasta olduğunda seni aramamakla doğru yapmamışlar.Sağlık başka şeye benzemez.

Eşiniz sandığınız kadar duygusal değil bence..
Ya da durumun abartıldığını düşünüp ciddiyetini kavrayamamış..

Benim eşim bir çok şeyi içine atar ama Allah korusun böyle bir şey öğrense başka bir akrabası bile olsa arayıp söylerdi..

Çekirdek çitlemek de ne? Kardeş sözkonusu orada..

Eşinizden bağımsız hareket edin madem. Kendiniz gidin yanlarına..

ay çok şükür anlatmak istediğimi anlayan insanlarda varmış. gerçekten dün kendimi o kadar kötü hissetmeme sebep oldular ki buradakiler.

inanın anlayamadım. içinde mi yaşıyor yoksa gerçekten büyütmüyor mu..
diyorum ablanlarla yemeğe çıkın biraz dertleşin belki sizinle konuşur aaa iyi düşündün diyo, bunu kendisi akıl edebilirdi ama edemiyo işte.

büyük ihtimalle ameliyat olacakmış ameliyat süresi 18 saate kadar çıkabilirmiş herkes bi şekilde ayakta kalabilir ama kv ne hale gelir hiç birimiz düşünemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…