Kendime üzüldüm..

hayati tehlikesi yok diyosunuz? ne kdar abartmışsınız olayı. egodan başka bişey değil.

siz egonun anlamını biliyormusunuz? bilmiyorsanız her yerde kullanmayın zira komik oluyosunuz.

hayati tehlikesi yok ama ameliyatın felç riski var 33 yaşındaki bi kızdan bahsediyoruz. ha ama ben abartıyorum.

siz egonun anlamını biliyormusunuz? bilmiyorsanız her yerde kullanmayın zira komik oluyosunuz.

hayati tehlikesi yok ama ameliyatın felç riski var 33 yaşındaki bi kızdan bahsediyoruz. ha ama ben abartıyorum.

ego = ben

yani benci yani bencil

heryer? nerde kullanmışım?

konunuzu ve yorumlarınızı ve sonradan oluşan çelişkinizi okuyun kimmiş komik anlarsınız :)

Dün gece eşimin kuzeni yazdı görumcemin sonuçlar kötüymüş kv kp cok ağlamışlar. Bende herhalde eşimin haberi yok bana bişey söylemedi dedim yatağıma geçtim bildiğiniz ağladım cok üzüldüm. Eşim ağladığımı farkedip daha fazla üzülmesin diye de mesaj attim ablanin sonuçlar kötüymüş annenle baban da kötüymüş yarın kesin git diye. Adam yanıma gelip benim haberim var dedi. Hanimlar ınanabiliyomusunuz? Benim haberim var diyo bana. Ama beni insan yerine koyup ablamin ameliyat olma durumu var demedi. Böyle durumlarda benim herseyi unutacagimi bilir hani öyle banane bana niye anlatiyorsun falan demem. Oturur eşime destek olurum.
[/QUOTE
Siz eşinizle evde mesajlaşıyor musunuz? Ağlayıp üzüldüğünüzü görmesin diye odanıza geçiyorsunuz. Mesajla yazıyorsunuz? Bu kısım normal mi sizce? Ya da ben mi anormalim?

Anormal olan ne? benim güçlü durup ona destek olmam gerekirken adam bi de oturup beni mi teselli etsin? ki ben sevmiyorum öyle ağlak olmayı. herkesin karakteri farklı, siz birilerinin yanında rahatça ağlayabilirsiniz ama ben ağlayamam zorda kalmadıkça

iyi sabaha kadar ağlayın o zaman. asıl derdiniz o değil bence.

mesela ne benim derdim? neden bu tümör bende değil de onda mı? kıskandım mı tümörü? benim bu konudan nasıl bir çıkarım olabilir? gerçekten ne kuruyorsunuz kafanızda da benim de onu kurduğumu düşünüyorsunuz?
ben adama destek olamıyorum diye kendimi yiyorum siz bana derdin farklı diyosunuz. ne diyim valla

Eşim duygusal. Bu öyle basit bir konu değil ki. Konu neden benim haberim yok degil zaten, eşim ya kocam bu adam benim benimle derdini paylaşmıyor. Bu ne kadar kırıcı bence
belki de onlar hakkında bayağı kötü konuşuyorsanız veya konuştuysanız ters bişey söylersiniz diye söylememiştir
aklıma bu geldi
büyütmeyin

Ha bi de teselli bekliyorsunuz. Kardeş kendini ne kadar paraladın ki aynı evin içinde eşinle konuşamayacak durumdasın ama mesaj atabiliyorsun. Valla 3,5 yıllık evliyim daha eşim evdeyken mesaj atmadım. Anormal olan bu.

erkekler genelde böyleler ne yazıkki.anneleri her haltı oğullarıyla paylaşır onlarda analarıyla

erkekler genelde böyleler ne yazıkki.anneleri her haltı oğullarıyla paylaşır onlarda analarıyla
Sizin de konunuzu okudum. Sizinki farklı ve siz haklısınız. Ama bu arkadaş her konusunda nefretlerini dile getirmiş. Burada bu kadar yazan Allah bilir evde adama ne kadar anlatıyordur. Adam da doğal olarak anlatmamış.

Crkirdek citletip gezme plani yaptigina gore cokta teselliye ihtiyaci yok demek ki. Senin uzulecegin bir durum yok ama ablasi olsam cok üzülürdüm.

belki de onlar hakkında bayağı kötü konuşuyorsanız veya konuştuysanız ters bişey söylersiniz diye söylememiştir
aklıma bu geldi
büyütmeyin

hayır kötü konuşmuyorum, son olaylarda da birebir kimseyle tartışmadım görümcemin hareketleri üstüne gitmeme kararı almıştım eşimde bu kararımı destekledi..

bende 2 yıllık evliyim. kendimi hiç bir konuda paralamadım. sizin beni teselli etmenize ise hiç ihtiyacım yok. siz eşinize aynı evin içinde mesajlaşmıyorsunuz ama ben konuşamayacak kadar üzüldüm. size göre ben kendimi bana neden söylemediler diye paralıyorum ama bana göre eşim benimle paylaşmadı bu benim için çok üzücü

Sizin de konunuzu okudum. Sizinki farklı ve siz haklısınız. Ama bu arkadaş her konusunda nefretlerini dile getirmiş. Burada bu kadar yazan Allah bilir evde adama ne kadar anlatıyordur. Adam da doğal olarak anlatmamış.

her konumda ne gibi nefret dile getirmişim bana bunu açıklamanızı bekliyorum

Teselli etmedim ki. Bu kanıya nerden vardınız? Konuşamayacak kadar üzüldüğünüz inandırıcı değil. Eşiniz sonuna kadar haklı.

yahu bırakın Allah aşkına; konu başlığınız yeterince açıklayıcı ‘kendime üzüldüm’.

komik olan bu.

size laf anlatmak ne zormuş. eşiniz sizinle derdini paylaşmasa üzülmezmisiniz? adam beni karısı olarak görmüyo diye düşündüm. taa ki sabah bu konuyu açtıktan sonra ona soruncaya kadar. yada ben sizinle daha fazla uğraşmak istemiyorum çünkü baya yordunuz beni tamam "size göre" ben egoluyum. iyi günler yorumlarınız için teşekkür ederim

Teselli etmedim ki. Bu kanıya nerden vardınız? Konuşamayacak kadar üzüldüğünüz inandırıcı değil. Eşiniz sonuna kadar haklı.

ben eşim haksız dememişim ki yahu siz buralara nasıl geliyorsunuz? benim derdim ne siz ne yorum yapıyorsunuz..

Şimdi ben anlamadım anlayan bana anlatsın.
Konu başlığı "kendime üzüldüm" değil mi? Peki siz kendinize mi üzüldünüz yoksa görümcenize mi yoksa eşinize mi?

kendime üzüldüm çünkü eşim beni demek ki karısı olarak görmüyo diye düşündüm.

eşime üzüldüm hiç kimseyle bu durumu paylaşmıyor.

görümceme üzüldüm daha 33 yaşında bir insanın bunları yaşaması çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…