- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
hayati tehlikesi yok diyosunuz? ne kdar abartmışsınız olayı. egodan başka bişey değil.
siz egonun anlamını biliyormusunuz? bilmiyorsanız her yerde kullanmayın zira komik oluyosunuz.
hayati tehlikesi yok ama ameliyatın felç riski var 33 yaşındaki bi kızdan bahsediyoruz. ha ama ben abartıyorum.
iyimisiniz? bahsettiğimiz şey sağlık! beyinle ilgili bir ameliyat söz konusu! 33 yaşındaki bir insanın hayatından bahsediyoruz
Dün gece eşimin kuzeni yazdı görumcemin sonuçlar kötüymüş kv kp cok ağlamışlar. Bende herhalde eşimin haberi yok bana bişey söylemedi dedim yatağıma geçtim bildiğiniz ağladım cok üzüldüm. Eşim ağladığımı farkedip daha fazla üzülmesin diye de mesaj attim ablanin sonuçlar kötüymüş annenle baban da kötüymüş yarın kesin git diye. Adam yanıma gelip benim haberim var dedi. Hanimlar ınanabiliyomusunuz? Benim haberim var diyo bana. Ama beni insan yerine koyup ablamin ameliyat olma durumu var demedi. Böyle durumlarda benim herseyi unutacagimi bilir hani öyle banane bana niye anlatiyorsun falan demem. Oturur eşime destek olurum.
[/QUOTE
Siz eşinizle evde mesajlaşıyor musunuz? Ağlayıp üzüldüğünüzü görmesin diye odanıza geçiyorsunuz. Mesajla yazıyorsunuz? Bu kısım normal mi sizce? Ya da ben mi anormalim?
iyi sabaha kadar ağlayın o zaman. asıl derdiniz o değil bence.
belki de onlar hakkında bayağı kötü konuşuyorsanız veya konuştuysanız ters bişey söylersiniz diye söylememiştirEşim duygusal. Bu öyle basit bir konu değil ki. Konu neden benim haberim yok degil zaten, eşim ya kocam bu adam benim benimle derdini paylaşmıyor. Bu ne kadar kırıcı bence
Ha bi de teselli bekliyorsunuz. Kardeş kendini ne kadar paraladın ki aynı evin içinde eşinle konuşamayacak durumdasın ama mesaj atabiliyorsun. Valla 3,5 yıllık evliyim daha eşim evdeyken mesaj atmadım. Anormal olan bu.Anormal olan ne? benim güçlü durup ona destek olmam gerekirken adam bi de oturup beni mi teselli etsin? ki ben sevmiyorum öyle ağlak olmayı. herkesin karakteri farklı, siz birilerinin yanında rahatça ağlayabilirsiniz ama ben ağlayamam zorda kalmadıkça
Sizin de konunuzu okudum. Sizinki farklı ve siz haklısınız. Ama bu arkadaş her konusunda nefretlerini dile getirmiş. Burada bu kadar yazan Allah bilir evde adama ne kadar anlatıyordur. Adam da doğal olarak anlatmamış.erkekler genelde böyleler ne yazıkki.anneleri her haltı oğullarıyla paylaşır onlarda analarıyla
Crkirdek citletip gezme plani yaptigina gore cokta teselliye ihtiyaci yok demek ki. Senin uzulecegin bir durum yok ama ablasi olsam cok üzülürdüm.Aynen öyle. Adam oturdu çekirdek citledi gezme planlari yapti. haliyle bende moralinin bozuk olup olmadığını anlayamadım. inan kalbim çok kırıldı. anlatsaydı onunla dertleşip teselli verebilirdim. şimdi ne diyebilirim ki
belki de onlar hakkında bayağı kötü konuşuyorsanız veya konuştuysanız ters bişey söylersiniz diye söylememiştir
aklıma bu geldi
büyütmeyin
Ha bi de teselli bekliyorsunuz. Kardeş kendini ne kadar paraladın ki aynı evin içinde eşinle konuşamayacak durumdasın ama mesaj atabiliyorsun. Valla 3,5 yıllık evliyim daha eşim evdeyken mesaj atmadım. Anormal olan bu.
Sizin de konunuzu okudum. Sizinki farklı ve siz haklısınız. Ama bu arkadaş her konusunda nefretlerini dile getirmiş. Burada bu kadar yazan Allah bilir evde adama ne kadar anlatıyordur. Adam da doğal olarak anlatmamış.
Teselli etmedim ki. Bu kanıya nerden vardınız? Konuşamayacak kadar üzüldüğünüz inandırıcı değil. Eşiniz sonuna kadar haklı.bende 2 yıllık evliyim. kendimi hiç bir konuda paralamadım. sizin beni teselli etmenize ise hiç ihtiyacım yok. siz eşinize aynı evin içinde mesajlaşmıyorsunuz ama ben konuşamayacak kadar üzüldüm. size göre ben kendimi bana neden söylemediler diye paralıyorum ama bana göre eşim benimle paylaşmadı bu benim için çok üzücü
yahu bırakın Allah aşkına; konu başlığınız yeterince açıklayıcı ‘kendime üzüldüm’.
komik olan bu.
Teselli etmedim ki. Bu kanıya nerden vardınız? Konuşamayacak kadar üzüldüğünüz inandırıcı değil. Eşiniz sonuna kadar haklı.
Şimdi ben anlamadım anlayan bana anlatsın.
Konu başlığı "kendime üzüldüm" değil mi? Peki siz kendinize mi üzüldünüz yoksa görümcenize mi yoksa eşinize mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?